İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

ayrıca parça parça yazıyorum ki özelden msj atmak için kotayı geçeyim ,malum yeni üyeyim :) bu gittiğim epilasyon merkezindeki müşterileri inceledim sadece geç sonuç alırsın dediler sizde de öyle mi ? 1 sene dediler hep 3 aşağı 5 yukarı.

ığne parası benden en fazla 13 lira filan alınmıştı gittiğim yerlerde, bir de vücudun her yeri için tek bir süreden bahsedilemez ama yüz için diyorsanız, yüz benim de bildiğim biraz geç biten bir bölge ve tamamen avuç içi gibi olması 1 seneyi bulabilir. Ama 5 seferden filan sonra baya seyrelmiş olmalı.

Merhabalar kujum,okuduklarım kadarıyla kıl tüy meselesinden çok çekenlerdensin şunu merak ediyorum şimdiye kadar aysel hanıma kaç seans epilasyon yaptırdın,ilk haliyle şu an ki hali arasında yüzde kaçlık bir fark var?anladığım kadarrıyla iğne kıl köküne doğru bir şekilde batmışsa işlem doğruysa giden kıl bi daha gelmiyor.yani iğnenin battığı yerden bi daha çıkmadı mı sende?eğer böyleyse süperrr tabii.tahminen sence daha kaç seansta yüz ve boyun bölgesinden tamamen kurtulursun cevabını bekliyorum cnm..sağlıcakla kal...

Merhabalar kujum,okuduklarım kadarıyla kıl tüy meselesinden çok çekenlerdensin şunu merak ediyorum şimdiye kadar aysel hanıma kaç seans epilasyon yaptırdın,ilk haliyle şu an ki hali arasında yüzde kaçlık bir fark var?anladığım kadarrıyla iğne kıl köküne doğru bir şekilde batmışsa işlem doğruysa giden kıl bi daha gelmiyor.yani iğnenin battığı yerden bi daha çıkmadı mı sende?eğer böyleyse süperrr tabii.tahminen sence daha kaç seansta yüz ve boyun bölgesinden tamamen kurtulursun cevabını bekliyorum cnm..sağlıcakla kal...

sadece sende iğnenin girdiği kıl kökünden tekrar çıktı mı bunu merak ettim ?ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim. diğerlerini ona danışırım..

aysel hanım hepsini almadığı için diğer kıllar uzadı ve ben onları sonradan çıkanlar olarakda düşündüm yanı hepsi alınmadıgı için kalan kıllarmı uzadı yoksa çıkan oldumu bılemıyorum ama aysel hanım işinde çok başarılı baya bi azalma oldu.aysel hanım ben doğdugum yıldan beri bu işi yapıyo üstadı olmuş yani bence oraya gitmeme değdi. ayrıca bu soruları cevaplamakdan bıkdım eskı yazılarıma bakarsanız sorma geregi duymazsınız. tekrar tekrar cevaplamak istemıyorum aynı soruların cevaplarını. bu konu hakkındakı son yazılarım soru almak istemıyorum. merak eden aysel hanımın yanına gider yaptırı sonucu kendinde görür hemde o tatlı ınsanla tanışmış olur uzakda bıle olsanız tepdiğiniz yola değer

bu kadar sitemli yazacağını bilseydim vallahi sormazdım kujum..üzüldüm valla.neyse artık bişey sormam sana.. tekrar teşekkür ederim ilgin için..sağlıcakla kal..

arkdslar ben daha once lazer yaptırdım yuzume arttırdı alex tipi lazer kesınlıkle tavsıye etmem lazerı ve az once ıgnelı epilasyona gıttım..yuz ıcın uygunmus ıgnelı epilasyon..yuzumde baya yogundu yuzumun ancak yarısı bıttı 7.5tl ıgne ucretı tuttu 40 dkka surdu toplam ama 10dkkasını almadılar..37.5 ödedım yuzumun yarısına bana pahalı geldı baya sız ne dusunuosunuz???

merhabalar,bence seninki iyi tutmuş veya benimki pahalı..benden de 20 tl iğne ücreti aldılar,ben de lazerden iğneliye geçtim yüz için.doğal olarak lazer yüzümdeki tüyleri kıl yaptı ve çok sıklaştırdı.yani benim yüzümün yarısı 40 dk da biter gibi hiç durmuyor.ii yaptırmışsın bence..el çabukluğuda önemli ama ondan daha önemli olan güvenilirlik.,

asinaz ücret konusuna pek aklım ermedı:) galiba tüylerimiz lazerle cok yogunlastıgı ıcın e bı de dkka hesabı calısıldıgı ıcın zamana baglı ucrette orantılı olcak yapcak bısı yok sanırım ılk bıkac seans baya surcek süre olrk ama sora azalırsa sure de duser dıye dusunuyorum...sen nerde yaptırıosun ıgnelıyı?

asinaz sen nerde yaptırıosun?

merhabalar cnm..msjını yeni gördüm..ben malatyada yaptırıyorum.burda daha önce bi merkeze gittim yüzümde leke kaldı.sonra değiştiridim.farklı bi merkeze gidiyorum şuan.yüzüm için gittim bi kaç kez daha.yeni başladım yani lazerden sonra iğneliye.ama benim tüylerim resmen kıl oldu ya.inşallah iğneli bitirir ya.ama işte 8 gün oldu yüzümdeki kabuklanmalar daha iyileşmedi.iyileşse de baksam fark var mı acaba.

mine parça parça yazayım ki msj hakkım dolsun :) sen ist da mı gidiyorsun.ist da giden memnun kalan kişiler var bazı merkezlere.ama forumu oku araştır bence.iz sorunu ile karşılaşmayasın cnm.

mine parça parça yazayım ki msj hakkım dolsun :) sen ist da mı gidiyorsun.ist da giden memnun kalan kişiler var bazı merkezlere.ama forumu oku araştır bence.iz sorunu ile karşılaşmayasın cnm.

yüzümde iz kaldı demişsiniz eski gittiğiniz yerden dolayı. hafifliyor mu izleriniz zamanla ve krem kullanıyor musunuz bunun için?

20 ytl iğne ücreti aldılar benden.nemectron iğne kullanıyor yaptırdığım uzman.bu iğnenin fiyatı bu dedi normalmiş yani öyle dedi bana.iyi bir iğne dedi bir de ama bakıcam şu kabuklanmalar iyileşseydi.

yüzümde iz kaldı demişsiniz eski gittiğiniz yerden dolayı. hafifliyor mu izleriniz zamanla ve krem kullanıyor musunuz bunun için?

merhabalar,evet eski gittiğim merkezdeki kişi işinin uzmanı olmadığı için yüzümde izler kaldı kahverengi leke halinde..şimdi merkezi değiştirdim daha ilk seans tamamlanmadı sadece bir kısım alanı yaptırdım.çünkü benimki çok yoğun..parça parça yaptırabiliyorum ama iz kaldı mı kalmadı mı anlayamıyorum şu an.çünkü kabuklar iyileşmedi.bugün 7 gün oldu yaptıralı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…