asinazcım başka yere de yazmıştım da buraya da yazayım gittinmi bahsettiğim yere memnun kaldın mı çok merak ettim? :) Başka bi yere de gitmiş olabilrsin orası neresi acep biliomuyumdur acaba? Ha bi de doktorun kimdi hangi kremi önerdi? Benim de ocak ayında gittiğim bi bayandan kalma izlerim var lanet olsun geçmiyo bi türlü belki çare olur?
asinazcım başka yere de yazmıştım da buraya da yazayım gittinmi bahsettiğim yere memnun kaldın mı çok merak ettim? :) Başka bi yere de gitmiş olabilrsin orası neresi acep biliomuyumdur acaba? Ha bi de doktorun kimdi hangi kremi önerdi? Benim de ocak ayında gittiğim bi bayandan kalma izlerim var lanet olsun geçmiyo bi türlü belki çare olur?
inş. cnm gelişmelerden haberdar et..senin kabuklanmalar kaç günde iyileşiyor?benim 8 gün oldu geçmedi henüz minecim.
asinazcım hiç korkma, sonay hanıma gidiyoken malatyada hiç leke kalmadı benim yüzümde yazın gidiodum hem de tam leke kalcak zamandı. Hatta bu ara yine malatyadayım kendisine uğricam tekrar :) activanın çok feci reklamını yapmışlar ya çok cafcaflı görünüyo gecenlerde önünden geçtim ama fos cıkıyo küçük şehirlerde öyle yerler.
Selam, İstanbul'daki uzmanınızdan memnun musunuz peki? Durum nasıl ? Bahsetmiştiniz sanırım daha önce, sonbaharda ben de tekrar başlamak istiyorum da.
angelnr e sende oraya gidiosun konustuk zeynep hanımla bunu :) ben öyle biliyorum en azından.
Memnunum zeynep hanımdan.
angelnr neden yazın yaptırmıyorsunuz epilasyonu anlamadım başladığınız işlem yarımmı kalıyor peki yazın bırakınca kılları ne yapıyorsunuz
Ben Mart'tan beri uygulama yaptırmıyorum. Biraz maddi sıkıntı, biraz da yaz sonu temiz temiz başlamak istedim. Karıştı sanırım :)
asinazcım hiç korkma, sonay hanıma gidiyoken malatyada hiç leke kalmadı benim yüzümde yazın gidiodum hem de tam leke kalcak zamandı. Hatta bu ara yine malatyadayım kendisine uğricam tekrar :) activanın çok feci reklamını yapmışlar ya çok cafcaflı görünüyo gecenlerde önünden geçtim ama fos cıkıyo küçük şehirlerde öyle yerler.
Malatya'ya gidicem yakında bu gidişle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?