Meraba arkadaslar yuz yanı cene altımda cene bolgem ve cene altımın tamamında genıs bı bolgede once tuy vardı sonra kıla donustu ıgnelıye gıttım erkek sakalı gıbıydı bu arada hormon bozuklugu yok sonra alexle devam ettım dahada arttırdı...sımdı ıgnelımı alex mı kararsızım foto koymak ıstıyorum cok mutsuzum bu halde dısarı cıkamıyorum belkı bırılerı gorurde yardımcı olur alex dahada arttırdı 3 seansta ara verdım gercı haznedarda oturuyorum bu cevrede ıgnelıde ya da lazerde tavsıye edebılecegınız bır yer varmı bır de foto nasıl koyabılırım bı kerede dolandırıldım zaten guvenılır bır yer ıstıyorum
Meraba arkadaslar yuz yanı cene altımda cene bolgem ve cene altımın tamamında genıs bı bolgede once tuy vardı sonra kıla donustu ıgnelıye gıttım erkek sakalı gıbıydı bu arada hormon bozuklugu yok sonra alexle devam ettım dahada arttırdı...sımdı ıgnelımı alex mı kararsızım foto koymak ıstıyorum cok mutsuzum bu halde dısarı cıkamıyorum belkı bırılerı gorurde yardımcı olur alex dahada arttırdı 3 seansta ara verdım gercı haznedarda oturuyorum bu cevrede ıgnelıde ya da lazerde tavsıye edebılecegınız bır yer varmı bır de foto nasıl koyabılırım bı kerede dolandırıldım zaten guvenılır bır yer ıstıyorum
ben de yaptırıyorum daha 2 seans oldu.memnunum gittiğim yerden. kadıköy göztepede.kızarılıklar 2 saat içinde geçiyor.özel bir losyon kullanıyor uzmanım.umarım kısa sürede biter.
benim tüylerim siyah sakal gibi iğneli mi iyi olur lazer mi:26:
bende açık tenliyim ve cildim acayip hassas.
9-10 sene önceleri sürekli sir yaptırıyordum,düşün ondan sonra 1 hafta kızarmış kabarmış bir suratla dolaşıyordum.tam yüzüm iyileşiyordu hoooop yine ağda .bıkmıştım ve sonunda iğneliye karar verdim.yüzümde çene ,gıdı,faul,kaş üst ve ortası bitirdim.yaklaşık 5 sene civarı oldu ve artık çıkmıyor.şu an yüzümde birazcık ayva tüyü var,rahatsızlık vermiyor
nerde yaptırdığıma gelince bağcılarda oturuyordum ve orda bi kuaförde yaptırıyordum.şuan beylikdüzüne taşındım ve burda hala diğer bölgelerim için tam 4 4 lük biyer bulamadım.
Sonuç olarak tavsiyesini aldığın ve temiz biyerde iğneliye başla
geçmiş olsunsakın lazere tekrar bulaşmayın..uzak bi semtte de olsa güvenilir bir iğneli epilasyon yapan uzman bulun
merhaba
sizden iğneli epilasyona gittiğiniz merkezin adını öğrenebilir miyim?
tşkler
hormon değerlerimde sorun yok yıllardır yüz bölgemdeki tüylerle savaş veriyorum yinede halime şükür önceleri lazer epilasyonla tedaviye başladım iyi sonu aldım uzun süreçten sonra tabi artık iğneliye devam edebilirsin tek tük inceler için dendi şimdi iğneli yaptırıyorum ama çok acıyo acıya dayanan biriyim ama bu fena bişe sanki kalbimden parça kopartıyolar ve yaklaşık 1 yıldır iğneli yaptırıyorum istediğim o tek tük inceler için fayda göremedim ağda yapırıcam artık inanın okadar sıkıldım napayım şaşırdım
ama şimdi tüylerim baya kalınbence iğneli 2004 ten beri bi sürü lazere gittim ve su an iğneli yaptırıyorum
ama şimdi tüylerim baya kalınbirde iğnelide iz kalır falan dendi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?