İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

cevabınız için teşekkür ederim
doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum
yaşım çok küçük, bir çok yan etkisi olduğunu söylüyorlar
sinirlilik, kilo alımı vs gibi o yüzden sordum

Ben de iğneli epilasyondaki 3.seansıma geçen hafta gittim. Çenem fena, yıllardır cımbız kullandığım için oldukça fazla ve sert kıllarım var Seanslardan sonra sadece pudra kullandım şimdiye dek ama çalıştığım için kızarıklığı ve kabuklanmayı daha çabuk geçirecek bir krem varsa bildiğiniz, yardımcı olabilir misiniz acaba?

Merhabalar;
Ben de 2 sene önce yüzüme lazer yaptırdım ama 1-2 tane olan kalın tüy sayım çok arttı ve ince tüylerim de uzun uzun çıkmaya başladı, (gerçi gittiğim merkezdekiler yüzüne yapmayalım ters teper demişti de ben dinlememiştim )ben de iğneli epilasyon düşünüyorum ama Beyoğlu (Taksim-Cihangir vs) ya da Çapa civarında güvenilir bir yer var mı bilmiyorum. bildiğiniz bir yer varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
bir arkadasım da yüzüne diot lazer yaptırıyor hangisi daha güvenli bilemedim

kızlar bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum aklıma takıldı.tüyleri biten arkadaşlar kaç seans sonrası bitti ya da 1 yılı falan geçti mi ?kaç ayda yılda bitcek bu tüyler ?

kızlar favori bölgrme iğneli yaptırdım. yaptırdıktan 2-3 gün sonra kabuklanmalar oldu 2 hafta içinde kabuklar döküldü. ancak şimdi iğne giren yerler minicik de olsa delik delik görünüyo.pürüzsüz değil yani. sizce normal mi? üzerinden sadece 20 gün geçti

aylardır yapılan yorumları okuduktan sonra burada reklam amaçlı yorumlara aldanarak yaklaşık 4 ay önce gül abbasoğluna yüzüm için epilasyona başladım işe yaramadığı gibi yüzümde lekeler oluştu üstelik o kadar parada boşuna gitti lekelerde cabası kimse reklam amaçlı yorum yapmasın yazık insanlarla oyun oynamayın neyseki ordan kurtulup başka bir yere başladım inşallah kurtulacağım

kızlar buradan yaptığım araştırmalar sonucu bugün zeynep polat a gidiyorum. ilk kez iğneli epilasyon deneyeceğim. daha önce lazer kurbanıyım, azaltmak yerine çoğalttı. kabuklanma ve kızarıklıktan korkuyorum, e tabi acısından da.. yarın gelişmeleri paylaşırım.

Evet kızlar, dün akşam gittim iğneli epilasyona. geç kaldığım için 20 dkklık bi seans yapabildik. önce siyah ve kalın olanlarla başladık. sonraki seansa 10 gün sonra gidicem. ilk kabarıklık 2 saat sonra falan geçti, bugün de hafif kızarıklık var. sonraki seansım 10 gün sonra. bakalım yapılanlar ne kadar sürede çıkacak, cildimde sivilce vs olacak mı..

arkadaslar 20 yaşındayım favori ve boyun bölgeme yaptırmayı düşünüyorum hormon bozuklugundan ötürü diane 35 kullanıyorum ankarada önerebileceğiniz bi yer var mıdır çok korkuyorum ama rahatsız oluyorum :/ (çenemde yogun,boynumda ince uzun tek tük,favori rezalet ) bide hiç aldırmadım

bugün kabuklanmalar başladı. geçen üç gün madecassol kullandım krem olarak. bugün de ilk defa makyaj pudrası sürdüm çok az. kabuklanmalar üzerine pudra sürünce belli olmuyor gibi bişey.

selam, bu konuyla ilgili ankara başlığı var, orada gidip memnun kaldıkları kişilerin isimlerini yazmışlar. oradan bakabilirsin

bir hafta sonra iz kabuk falan hiçbi şey kalmadı. ikinci seansıma gideceğim 3 gün sonra

kime yaptırıyorsunuz acaba ve memnun musunuz?

2. seansıma da gittim, bu sefer yüzüm daha az reaksiyon gösterdi. daha çabuk toparlanıyo. şimdi yine ufak kabuklanmalar var ama belli belirsiz. bu arada çok acıyo falan denmiş evet acısı var ama ben uyuşturma gereği görmedim hiç yapılan bölgeyi. diod ya da alex lazer yaptıranlar zaten daha fazla acıya katlanmış oluyorlar, ikisini de yaptırmış biri olarak hiç de korkutucu bir acısı olmadığını söyleyebilirim.

sonuçlarının iyi olması ve memnun olman sevindirici..epilasyon sonrası nasıl bi yol izliyorsun yani su değdirmeme veya krem vs gibi

24 saat hiç su değdirmiyorum. sonraki ilk bikaç gün yine duşta falan dikkat ediyorum.. zaten hassaslık olduğu için cildinizde çok fazla su, krem ya da başka bişey süresiniz gelmiyo. çok fazla vıcık vıcık kreme de bulamamak lazım sanırım, sabah ve akşam madecassol sürüyorum bir iki gün. sonraki günlerde de bepanten kremle hafifçe rutin nemlendirmemi yapıyorum. bu arada yaz olduğu için her sabah evden çıkarken güneş kremi sürmek şart

haklısın:) bana da epilayon sonrası sakın hiç bişey sürme krem kabukları yumuşatıp düşürür iz kalır sonra diyo:/

haklısın:) bana da epilayon sonrası sakın hiç bişey sürme krem kabukları yumuşatıp düşürür iz kalır sonra diyo:/
merhaba kızlar siz kıme gıdıyorsunuz istanbulda mısınız ben istanbuldayım ve güvenecegim birini arıyorum yuzum alerjık ız kalıyor suan kahverengi lekeler var ve iğne girilen her noktanın izi war 20 gunu astı bu normal mi sizce

ben izmirdeyim :) benim de yüzüm çok alerjik 3 ay gibi bi süre de iyileşti diyebilirim( kahverengi kabuklardan bahsetmiyorum iğnenin girdiği minik delikçiklerden bahsediyorum) ben şimdi uzmanı değiştirdim 2 sinin arasında çok fark var. ilk yaptırdığım yerde kabuklanmalar iri iri oluyodu ve zor iyileşiyordu. şimdi ki yaptırdığım yerde minicik kabuklar oluşuyo. son gittiğim yerde devam edicem artık. sonuç olarak :) lekelerinin geçeceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…