Merhaba. iğneli epilasyon daha fazla tüy çıkarmaz. Tek tek kıl köküne müdahale edildiği için diğer tüyleri uyarmaz. Ben yaptırıyorum böyle bir şeyle karşılaşmadım ama başkalarını bilemem.
Evet hormon bozukluğu olanlar da yaptırabilir ama doktor tedavisi ile birlikte. Çünkü ilaçla tedavi yeni kıl oluşumunu engelliyor. Ben bir süre doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra başladım iğneli yaptırmaya. Bende de hormon bozukluğu var. Aldactone 100mg ve diane35 kullanıyorum tabi doktor değerlerine göre ilaç veriyor. Düzenli kullanmak çok önemli. Eğer hormon bozukluğu varsa doktora gitmeden iğneli epilasyon yaptırılırsa yeniden tüyler çıkabilir. Sorunu önce içten yok etmek gerekir. Bu konuda doktor tedavisi önemli.
Ücreti epilasyonu yapan kişiye göre değişiyor ama iğne izi ve leke kalmaması için iyi bir uzman bulmak şart.
Evet yüz ve çene bölgesi için öneririm ama çok iyi araştırıp bu işin ehli birine yaptırılmalı.
Bende istanbul kadıköy moda da Zeynep hanıma gidiyorum ,çok da memnunum,tavsiye ederim
arkadaslar 20 yaşındayım favori ve boyun bölgeme yaptırmayı düşünüyorum hormon bozuklugundan ötürü diane 35 kullanıyorum ankarada önerebileceğiniz bi yer var mıdır çok korkuyorum ama rahatsız oluyorum :/ (çenemde yogun,boynumda ince uzun tek tük,favori rezalet) bide hiç aldırmadım
Ben de iğneli epilasyondaki 3.seansıma geçen hafta gittim. Çenem fena, yıllardır cımbız kullandığım için oldukça fazla ve sert kıllarım varSeanslardan sonra sadece pudra kullandım şimdiye dek ama çalıştığım için kızarıklığı ve kabuklanmayı daha çabuk geçirecek bir krem varsa bildiğiniz, yardımcı olabilir misiniz acaba?
2. seansıma da gittim, bu sefer yüzüm daha az reaksiyon gösterdi. daha çabuk toparlanıyo. şimdi yine ufak kabuklanmalar var ama belli belirsiz. bu arada çok acıyo falan denmiş evet acısı var ama ben uyuşturma gereği görmedim hiç yapılan bölgeyi. diod ya da alex lazer yaptıranlar zaten daha fazla acıya katlanmış oluyorlar, ikisini de yaptırmış biri olarak hiç de korkutucu bir acısı olmadığını söyleyebilirim.
24 saat hiç su değdirmiyorum. sonraki ilk bikaç gün yine duşta falan dikkat ediyorum.. zaten hassaslık olduğu için cildinizde çok fazla su, krem ya da başka bişey süresiniz gelmiyo. çok fazla vıcık vıcık kreme de bulamamak lazım sanırım, sabah ve akşam madecassol sürüyorum bir iki gün. sonraki günlerde de bepanten kremle hafifçe rutin nemlendirmemi yapıyorum. bu arada yaz olduğu için her sabah evden çıkarken güneş kremi sürmek şart
merhaba kızlar siz kıme gıdıyorsunuz istanbulda mısınız ben istanbuldayım ve güvenecegim birini arıyorum yuzum alerjık ız kalıyor suan kahverengi lekeler var ve iğne girilen her noktanın izi war 20 gunu astı bu normal mi sizcehaklısın:) bana da epilayon sonrası sakın hiç bişey sürme krem kabukları yumuşatıp düşürür iz kalır sonra diyo:/
merhaba kızlar siz kıme gıdıyorsunuz istanbulda mısınız ben istanbuldayım ve güvenecegim birini arıyorum yuzum alerjık ız kalıyor suan kahverengi lekeler var ve iğne girilen her noktanın izi war 20 gunu astı bu normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?