İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Şu an kime yaptırıyorsunuz İzmir'de Aysel Hn. var bildiğim kadarıyla onla ilgili deneyiminiz var mı?

evet hanımla 1 seans çalıştık göbek için. 10 gün sonra tam bir ay olucak.. yara iz hiç bişey yok :)tavsiye ediyorum..

ne güzel sevindim:) ben İstanbul'dayım. Gitmeyi düşünüyorum arada ama şu an şehir değiştirip böyle bir şey yapmaya uygun değilim pek. Birkaç ay sonra inşallah :)

Arkadaşlar iğneli epilasyon fiyatları nasıl acaba bilgi verir misiniz ben de çenemdeki tüylerden rahatsızım yaptırmayı düşünüyorum...

ne güzel sevindim:) ben İstanbul'dayım. Gitmeyi düşünüyorum arada ama şu an şehir değiştirip böyle bir şey yapmaya uygun değilim pek. Birkaç ay sonra inşallah :)
istanbulda da işini iyi yapan birileri vardır mutlaka..darısı sizin başınıza diyorum o zaman:)

Arkadaşlar iğneli epilasyon fiyatları nasıl acaba bilgi verir misiniz ben de çenemdeki tüylerden rahatsızım yaptırmayı düşünüyorum...

dakikası 1.5tl 2tl ve 3tl arasında değişmekte..yani sizin yaptırdığınız yerdeki dakika başı ücretlendirmeye bağlı.

Peki kaç seansta tamamen kurtulmak mümkün?

yapan kişinin uzmanlığına , tüylerin daha önce hiç alınıp alınmadığına göre değişiyor. bitmesi ortalama 1 yılı buluyor.seans olarak bi şey söyleyemem. size de bağlı biraz. mesela ben , yüzümde çıkan ufak grimsi bi tüy için bile gidebiliyorum. iğneliye başladıktan sonra başka bir yöntemle almak doğru olmadığı için özellikle yüz konusunda hassasım. bir kaç tüy bile olsa hemen aldırmak için gidiyorum

Benim de çenemin sadece belli bir bölgesinde kıllanma var 5-6 tane uzun tüy çok koyu değil gri sayılabilir.Ağdayla aldırmayı düşündüm ama ağda sonrası kararma olursa diye korkuyorum sonuçta yüz bölgesi :/ o yüzden iğneli epilasyon daha doğru bir seçim olacak sanırım...

hanımlar merhaba.ben de öncesinde yüzümdeki tüyleri lazer ile yok etmeye çalıştım ama daha beter etti.sonra epey bir aradan sonra
tekrar farklı bir makine ile azaltıp sonrasında iğneliye başladım.yaklaşık olarak 3-4 seans.ve aylardır cımbız,ağda..vs vurmuyorum.

şuan çok inceldiler ama yoğunluk olarak aynı gibiler sanki.herkes de bunun seyri aynı mı acaba?
siz de durum nasıl?

o zaman kesinlikle iğneliye başlamalısın. uzman birini bulursan kesinlikle memnun kalacaksın :)

uzman değiştirmeyi düşündünüz mü? ya da bunu uzmanınıza danıştınız mı?

hormon değerlerimde sorun yok yıllardır yüz bölgemdeki tüylerle savaş veriyorum yinede halime şükür önceleri lazer epilasyonla tedaviye başladım iyi sonu aldım uzun süreçten sonra tabi artık iğneliye devam edebilirsin tek tük inceler için dendi şimdi iğneli yaptırıyorum ama çok acıyo acıya dayanan biriyim ama bu fena bişe sanki kalbimden parça kopartıyolar ve yaklaşık 1 yıldır iğneli yaptırıyorum istediğim o tek tük inceler için fayda göremedim ağda yapırıcam artık inanın okadar sıkıldım napayım şaşırdım

uzman değiştirmeyi düşündünüz mü? ya da bunu uzmanınıza danıştınız mı?

o şuandaki seyrini normal buluyor.zaten ancak çok dikkatli bir bakışla görünüyor eskisi gibi olmadığı kesin.elimle bile çok ince bir tük görüyorum ,o eski kalın kıllar yok.

Cnm benim kıllarımda öyle çok koyu değil ince sayılır tek tük ama uzun:/ o şekildeki tüylere iğneli işe yaramıyor mu asıl? neden sonuç alamadın anlamadım

Cnm benim kıllarımda öyle çok koyu değil ince sayılır tek tük ama uzun:/ o şekildeki tüylere iğneli işe yaramıyor mu asıl? neden sonuç alamadın anlamadım

peki siz kaç gün sıklıkla gidiyosunuz acaba ben çok mu uzatıyorum arayı

Yok hayır ben hiç iğneli epilasyon yaptırmadım.Sadece iğnelinin açık renk ve ince tüylere etkili olduğunu biliyorum o yüzden sordum:44:

tuhh yaa niye öyle oldu ki... benim de lazerden kalma ince tüylerim var iğneli düşünüyordum. peki sizde iz kaldı mı?

Meraba arkadaslar yuz yanı cene altımda cene bolgem ve cene altımın tamamında genıs bı bolgede once tuy vardı sonra kıla donustu ıgnelıye gıttım erkek sakalı gıbıydı bu arada hormon bozuklugu yok sonra alexle devam ettım dahada arttırdı...sımdı ıgnelımı alex mı kararsızım foto koymak ıstıyorum cok mutsuzum bu halde dısarı cıkamıyorum belkı bırılerı gorurde yardımcı olur alex dahada arttırdı 3 seansta ara verdım gercı haznedarda oturuyorum bu cevrede ıgnelıde ya da lazerde tavsıye edebılecegınız bır yer varmı bır de foto nasıl koyabılırım bı kerede dolandırıldım zaten guvenılır bır yer ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…