3 seasta biter ama tüylerinin direncine göre değişir yara olacağı için ara ara bölgelere yaptırmalısın ki komple yaralı bir şekilde hem dolaşma hemde acıyı zamana yay..hemmmde kimse iğneli epiilasyon yaptırmış demesinn
iğneli epilasyonla; genel olarak söylüyorum
yüz 3-4 seas
göbek 3 seas
bikini 5-6 belkide 7 seas
bacak üstleri benim 2 seasta dizler 3 seas diz aldı 4-5
kollar ve k.altı 2-3 seasta biter
en kolay biten yerler kollar k.altı ...göbek bacak üstleridir...
Evet ben de dediklerimi teyit ediyorum. İğneli epilasyon uygulamalarında iğne tam olarak kıl köküne girdiği zaman akım verilirse hem tüylerin yok edilmesinde kesin sonuç sağlanır hem de yan etkiler engellenmiş olur. Eğer ki iğne tam olarak kıl köküne girmez cildin herhengi bir tarafında kalırsa akım verildiği zaman o bölgede hangi dokular varsa onlar akımdan etkilenecek ve akımın şiddetine bağlı olarak da yanacaktır. Bu kesinlikle olmaması gereken bir durumdur.Özellikle derine kadar ulaşan yanıklarda yanığın şiddetine bağlı olarak kabuklanma olabilecektir. Bu kabuklar kendileri düşene kadar bol bol kremlenmezse ciltte nokta nokta çöküntüler halinde izler kalacaktır. Bu durum kişilerin cilt yapısına ,uygulama yapılan alanın derinliği ve verilen akımın şiddetine bağlı olarak değişecektir. Bazı uygulamalardan sonra oluşan minik kahverengi renkli kabuk gibi görünen şeyler ise iğnenin giriş yaptığı yerdeki cilt reaksiyonları olup bir kaç günlük özel bakımlardan sonra kendiliğinden düzelir.
Yani lafın kısası siz siz olun bu işi mulaka yıllardır tecrübesi olan kişilere yaptırın. Çünkü kılın derinliği, iğnenin hangi bölgede ne kadar derine sokulacağı ve ne kadar akım verileceği tamamen tecrübe ile edinilen bir durumdur.
arkadaşlar ben 5 seans iğneli epilasyon yaptırdım.gözle görülür bir incelme ya da azalma olmadı.ama merak ettiğim bişey var.2 farklı yerde epilasyon yaptırdım.birinde yüksek akım nedeniyle çok acı duyuyordum ve çok fazla kızarıklık oluyordu.diğerinde ise epilasyon sırasında çok az acı duyuyorum ve kızarıklıklar daha az oluyor.ama iğneyle akım verdikten sonra cımbızla çekerken hissediyorum.yani sanırım kıl kökü tam etkilenmemiş oluyor.bu durumda tüylere hiç bir azalma olmaz mı?yoksa daha yavaş mı biter?
arkadaşlar ben 5 seans iğneli epilasyon yaptırdım.gözle görülür bir incelme ya da azalma olmadı.ama merak ettiğim bişey var.2 farklı yerde epilasyon yaptırdım.birinde yüksek akım nedeniyle çok acı duyuyordum ve çok fazla kızarıklık oluyordu.diğerinde ise epilasyon sırasında çok az acı duyuyorum ve kızarıklıklar daha az oluyor.ama iğneyle akım verdikten sonra cımbızla çekerken hissediyorum.yani sanırım kıl kökü tam etkilenmemiş oluyor.bu durumda tüylere hiç bir azalma olmaz mı?yoksa daha yavaş mı biter?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?