İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

piyano merhaba,
iğneli epilasyonu istanbulda nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyimm..burda yasakmışş ben özel msj ataıyrum bana özelden rica etsem atabilirmisin nerde yaptırdığını..çok minnettar kalırım inan...sevgiyle kal...opuyorumnanaktan

merhaba,önerebileceğin bir iğneli epilasyoncu var mı??

dün yüzüme iğneli epilasyon yaptırmışdım bu sabah kalkdığımda gözlerime ınanamadım yuzum davul gibi şişmişdi bu normal mıdır? arkadaşlar

yapan kadını aradım her cilte olmuyo senınkı hassas heralde dedi.pınarpın sen kurtuldun mu tüylerinden

kızlar istanbul avrupa yakasında uygun fiyata paket program yapan ve memnun kalan varmı..
parayı aldıktan sonra ilgilenmiyorlarmış,bisürü sağlık problemi oluyormuş şöyle eli yüzü düzgün bir yer önerirmisiniz

aa 1 senede neden kurtulamadın ki azalmadı mı yada incelmedi mi hiç? yada devam mı etmedin pınarpin merak ettim..

haa şunuda söyliyim kadının eli çok ağırdı,
seanslardan biri 2 saat biri 3 saat sürdü .
sadece yüz bölgesi için konuşuyorum.. çin işkencesi

bende dün yaptırdım çene ve favori bir de göğüs:))şu an için bir şey yok çok şükür kabuk vb. dün biraz kızardı yarım saatte geçti ama birazda sızladı dün bgn oda yok.

arkadaslar bende bu hafta sonu iğneli apilasyon yaptıracağım daha sonra sızınle paylaşırım.
ama bundan once bır yıl boyunca yüzüme lazer epilasyon yaptırdım tüyler sıklaştı ve siyahlaştı çok pişman oldum keske hıc başlamasaydım. sımdı ıllakı temızletme gereği duyuyorum. aynı zamanda doktora gıttım hormon testı bobrek bezı vs testlerı yaptırdım ıkı cesıt ılac aldım lazerle bırlıkde onlarıda kullanacağım sıze sonucları yazarım ınsallah.
benım yuzmdekı tüyler cok abartı değildı ama hıc olmasın dedım sımdı yakın mesafeden baya baya gorunuyor. iğrenç oldu yaa daha ince tüyleri olupda yüzünde tabii lazere gitmek isteyen varsa hemen vazgecsın. iğneli yı daha denemedım onunıcın bır sey dıyemeyeceğim ama

arkadaşlar ben 5 seans iğneli epilasyon yaptırdım.gözle görülür bir incelme ya da azalma olmadı.ama merak ettiğim bişey var.2 farklı yerde epilasyon yaptırdım.birinde yüksek akım nedeniyle çok acı duyuyordum ve çok fazla kızarıklık oluyordu.diğerinde ise epilasyon sırasında çok az acı duyuyorum ve kızarıklıklar daha az oluyor.ama iğneyle akım verdikten sonra cımbızla çekerken hissediyorum.yani sanırım kıl kökü tam etkilenmemiş oluyor.bu durumda tüylere hiç bir azalma olmaz mı?yoksa daha yavaş mı biter?

arkadaşım ben de 2007 yılında kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırdım. ilk seansı 15 dakika gerisi 10 ar dakika olmak suretiyle 5-6 seans gittim.saati 20 TL. daha sonra yurtdışına çıktığğım için devam edemedim. yalnız sizinkinin aksine hem herkesin farkettiği bir azalma oldu. şimdi bir kaç tane var onlar çıktıkça da kuaföre gerek olmadan kendim alıyorum. çenemde de çok kötü ve siyah kalın kıllar vardı. 2 seans lazer aldım. seansı 50 TL. gayet iyiydim. 1 seans daha gitmem gerekiyoru, hamile kalınca gitmemiştim. işte o son seansı almadığım için geriye kalan kıllar hala çıkıyor. lazer görmüş olanlar çıkmadı.
Sanırım kime ve nerelerde yaptırdığımız hakikaten önemli.

Bende yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırdım.1,5 yıl kadar sürdü ama.Ama yüksek akım dediğin yere git bence.Ben dayanabildiğim en yüksek akımı verdiriyordum mesela.Evet kızarıyor bazende kabuk bağlıyor ama en iyi sonuç öyle alınır.Eğer az akım olursa çok uzar bu iş.Zaten iyice yansa cımbızla çektiğini hissetmiyor bile insan.Bence dayanmaya çalış.Ben çok rahat ettim valla.Elimden cımbız ayna düşmezdi.Kurtuldum çok şükür.İnşallah sende kurtulursun..

bana istanbulda iğneli epilasyon önerebileceğiz bir adres verir misiniz? Yüz için düşünüyorum.Teşekkürler

kızlar 3gün önce yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım dayananmadım ağladım ya çok acılı üztelik emla sürmüştük 2 gün yüzüm şişdi ve kıpkırmızıydı bugun biraz indi şişlık aynaya tüylere dikkatli bakdım bir kaç tüyümde daha kalın çıkmış korkmaya başladım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…