meraba arkadaşlar malesef bende yüzümdeki tüyler için iğneli epilasyon yaptırdım ama hiç bi sonuç alamadım ve üstelik çenemde sivilceye benzer ufak ufak izler kaldı belkide işinin uzmanı değildi yaptırdığım kişi tabi bana öyle demedi ama ... hala tüylerimle beraberiz inş şu çocuk işini halledince lazere geçicem umarum bundan sonuç alırım
arkadaşlar ben balıkesir/edremitte oturuyoum geçen hafta sırf epilasyon için izmire aysel hanıma gittim ve kesinlikle sizede tavsiye edebilirim..bundan öncesinde 8 kez gitmiştim iğneliye ama hiç azalma olmamıştı epilasyondan 3-4 gün sonra hemen kıllar çıkmaya başlıyodu,aysel hanıma geçen hafta ilk defa gittim ve gerçekten kıl mıl çıkmadı hala ve çıkacak gibide durmuyo alınan kıllar,dinlenen kıllar çıkıcak muhtemelen 1.5-2 ay sonrada onlar için gidicem,siz izmirde oturanlar daha şanslısınız bence bu nimetten faydalanın :)) aysel hanım sizede buradan çok çok teşekkür ediyorum hem uzmanlığınız hemde güler yüzünüz, tatlı sohbetiniz için..
Bende yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırdım.1,5 yıl kadar sürdü ama.Ama yüksek akım dediğin yere git bence.Ben dayanabildiğim en yüksek akımı verdiriyordum mesela.Evet kızarıyor bazende kabuk bağlıyor ama en iyi sonuç öyle alınır.Eğer az akım olursa çok uzar bu iş.Zaten iyice yansa cımbızla çektiğini hissetmiyor bile insan.Bence dayanmaya çalış.Ben çok rahat ettim valla.Elimden cımbız ayna düşmezdi.Kurtuldum çok şükür.İnşallah sende kurtulursun..
canım bana özelden mesaj atmışsın ama cevap yazamadım ankara kumrularda bir merkez var sakıncası yoksa telefonunu da veririm ama belki reklam diye istemezler
arkadalar bende çenem ve bıyık bölgem için önce lazere gittim incelme ve azalma oldu ama sonra ara verince tekrar aynen çıkmaya başladılar bende iğneliye geçtim favori bölgesine 2 kez yapıldı ve bitti bıyık bölgesi 4 seansda 6-7 tane kaldı çeneye de 4 kez gittim 30 dakika ile başlamıştım bugün sadece 12 dakika sürdü...iğneliye devam ediyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?