İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Bundan 3 yıl önce, bıyık,çene bölgesi,yanaklar, kol altı bölgelerindeki tüyleri iğneli epilasyonla bitirdim. İyi ki de yaptırmışım. Müthiş bir rahatlık...
İğneli epilasyon sonrası bi süre yara/kabuklanma gibi tepkiler verebilir vücut.İz kalıyorsa eğer kesinlikle yanlış uygulama yapılmıştır. Bazen o izler 1-2 haftada geçer. Ama geçmezse üzülmeyin çünkü 6 ayda cilt tamamen kendini yeniler ve çok büyük ihtimalle yüzünüzde izden eser bile kalmaz.
Ayrıca Whisper34 arkadaşımızın dediği de doğru.İğneliyle sonuç alamadığınız bir merkezden, lazerle sonuç almanız çok zor. Heleki yüz bölgesiyse işiniz daha zor. Bence gittiğiniz yeri değiştirip,iğneli epilasyonla devam edin. kaydirigubbakcemile5

bende yaptırmak istiyorum ama bazılarının yüzü yanmıs
oyüzden korkuyorum ve karar veremiyorum
eyvahedigeldismile

mainbo izmirde nerede yaptırdın iğneli? janin dışında tavsiye edilen iğneli merkezi bitürlü bulamadım.karşıyaka haricinde.

akitra, kötüden örnek olmazmış bu nedenle korkmamanızı ama mutlaka bir uzmana müracaat etmenizi öneriyorum.

arkadaşlar ben balıkesir/edremitte oturuyoum geçen hafta sırf epilasyon için izmire aysel hanıma gittim ve kesinlikle sizede tavsiye edebilirim..bundan öncesinde 8 kez gitmiştim iğneliye ama hiç azalma olmamıştı epilasyondan 3-4 gün sonra hemen kıllar çıkmaya başlıyodu,aysel hanıma geçen hafta ilk defa gittim ve gerçekten kıl mıl çıkmadı hala ve çıkacak gibide durmuyo alınan kıllar,dinlenen kıllar çıkıcak muhtemelen 1.5-2 ay sonrada onlar için gidicem,siz izmirde oturanlar daha şanslısınız bence bu nimetten faydalanın :)) aysel hanım sizede buradan çok çok teşekkür ediyorum hem uzmanlığınız hemde güler yüzünüz, tatlı sohbetiniz için..

canım ortalama kaç sean sürerkı kaç kez daha gideceksın

canım ben gittiğimde daha yüzeye çıkmamış kıllarım vardı,şimdi onların çıkmasını bekliycem 1.5-2 ay falan sonra gidicem..nekadar bekleyip iyice çıktıklarında gidersem seans sayısıda o kadar azalır..sanıyorum ki 1 yada en fazla 2 kere daha giderim..bu arada ben kolaltı,göbek ve göğüs ucunu yaptırdım,annemde çenesine yaptırdı ve ikimizde memnunuz sonuçtan,alınan kıllar tekrar çıkmadı yani..anladım ki gerçekten uzman çok önemliymiş,şimdiye kadar boşuna para vermişim malesef...

gittiğim ve ucuz diye tercih ettiğim yer çabuk sonuç alacağımı söyledi 10 seansta iğneliyle biter dedi 15 seans gittim fakat yüzümde oluşan lekeler hala geçmedi üstelik tüylerde duruyor hala bu yüzden ucuz diye yer seçimi yapmamaya karar verdm.. önerilerinizi bekliyorum. tunalı kızılay civarı tercihim?

evet malesef ucuz diye gidiyoruz ama seans sayısı artınca aynı hesaba geliyo..10 seansta baya bi çokmuş aslında..

güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Bana müracaat eden bayanlarımızın memnun olması benim için de en büyük mutluluk.

selam bayanlar, ben başladım bır ay bir hafta oldu bu sure ıcınde 3 seans gıttım. aynı zamanda hotmonel duzen ıcın ılaç kullanıyorum. tüyler daha gec cıkıyor bu sayede. nedense ılk sansta acı yok denecek kadar azdı en son da ıse cok fenaydı artık gıtmeye bıle korkar hale geldım daha başlamadan. ama dayanmak lazım cunku lazer bu tüylerı sağolsun kalınlaştırdı. o yuzden ıgnelıyı denıyorum sımdılık degışmeyok ıncelme yada azalma olmadı ama ınanın değişme olursa sızlerle ğaylaşacağım. tavsıyem beraberınde ılaç kulanın hormon testı falan yaptırın.

sizin tamamen bittimi acaba artık hiç gitmiyotmusunuz

canım bana özelden mesaj atmışsın ama cevap yazamadım ankara kumrularda bir merkez var sakıncası yoksa telefonunu da veririm ama belki reklam diye istemezler

canım ya bende çok mustaripim ne zmandır uğraşıorum lazerle.sen iğneliden memnunsan banada verirmisin adresi?

kesınlıkle karara varamıyorum
yüz çok onemlı ama bir yandanda cnm acıyacak dıe korkuyorum boyle bir kon açtm ama yanlış yere
bilmiorum korkuourm ben

merhaba mainbo, aynı bölgeler için iğneliye gidiyorum. benim seanslarım 1 saat sürüyor. 4 seans gittim.şu an bi değişiklik farketmiyorum. nereye gittiğini nasıl öğrenebilirim.
cevabını çook acil bekliyorum.

Arkadaşlar ben estetistenlik yaptım bir süre,lütfen iğneli epilasyon yapıcaksınız uzun bir araştırmadan sonra makineleri ve işin ehli olan birisine yaptırın.Makine iyi değil ise boş yere kıl köküne girip faydası olmayan bir işlem yapılmış olurki bu da cilt de kızarmalar ve iz bırakılmasına sebebiyet verir.Aynı şekilde yapan kişi kıl köküne giremezse aynı sonuçlar ile karşılaşırsınız.

nerelere dikkat etmemiz gerekiyor mesela

bende favoriler için istiyorum önümüzde sonbaharda

birde bende tüyler çok ince faydası olur mu

selamlarr...
ben 5 sene önce koltuk altıma iğneli epilasyon yaptırdım 5 seansta bitti ve çok şükür hiç bi sorun yaşamadım...gecen sene bacak kol ve yüz için lazere başladım..alex ile yapılıyor..bacaklar güzel sonuç veriyor kol kısmen..ama yüz için aynı şeyi söyleyemem..5.seansım bitti..ve yüz için iğneliye döndüm..yüz hassas bir bölge ve iyi araştırmanız gerekiyor..ve ilk seansta %70 azalma var..şiddetle iğneli epilasyonu tavsiye ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…