İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

ya bu nasıl bi olaymış böyle.bir gün önce birden aklıma geldi(nerden geldiyse)yüzümdeki şu tüylerden tamamen kurtulmanın yollarına bi bakim dedim,lazer mazer nasıl oluyomuş diye dün geceden beri oturdum forumdaki neredeyse bütün yorumları okudum,aman allahım ya keşke bu fikir hiç aklıma gelmeseymiş dedim:)

bi yazı okuyorum hıımm lazer daha iyiymiş diyorum,birini okuyorum yok yok iğneli daha iyiymiş diyorum,sonra bi yazı çıkıyo lazere dönüyorum ama bu sefer makinenin markası değişiyor falan:)

kujum senin yorumları nerdeyse her başlık altında gördüm yaw:)seninde yapmadığın denemediğin kalmamış.valla hepsini birbirine karıştırdım:)ama sen bu kadar denemeden sonra hala şikayetlerde bulunuyosunya yaw ben napcam şimdi.:)birinin iyi dediğine birisi kötü diyo.yok mu allah aşkına bunun bi çaresi.

canım bu konuda en dertlı benım :) yüzümdekı tuyler için bilinçsiz olarak bı lazer merkezıne gittim tuylerime bakdılar evet bıter ama 11 seansı bulur tüylerin ince olduğu için dediler bende tek bıtsınde 11 olsun dedim başladım... sürekli akstamadan gidiyorum lazere ben bu süreç içinde tatıle çıkdık 2 ay kadar allahım gördüklerime şok oldum benım tüyler olmuş bı sakal. tatıl dönüşü panık halınde gittim lazer merkezine normal dfalan dediler zamanla azalır dediler sabır dediler bekledim tam o merkeze 16 seans gittim cihazları ıpl dı ve en kötü cihazdı. sonradan öğrendimkı ıpl lazer mekınası değil yoğunlaştırılmış ışık. daha sonra alexsander ve diot yaptırdım ama içimde acaip bı korku oluşdu kurtulamayacam ben bunlardan dedim sakal oldular. iyice bunalıma girdim zaten düğün aşamasındayız onun verdiği sitreste var sonra ndyag yaptırdım onunda hiç bi etkısı olmadı azıcık bıle dökülmedi sonrada gemını yaptırdım :) şimdi o dönemı gülerek anlatıyorum ama çekdiklerimi ben bilirim hep aglıyodum psikolojım bozulmuşdu ve anladımkı lazer epilasyon paket bölgendekı tüylere yüzündede sahip değilsen etki etmiyo........... bu çok önemlıydı......paket bölgendekı gibi değilse tüylerin kalın ve sert değilse işe yaramıyo. iğneli epilasyona karar verdim son olarak buradakı arkadaşara danışıp gittim 2 yere allahım bu seferde tüylerden kurtulayım dıye yuzumde iz kalacak yuzum iğneli epilasyon sonrası davul gibi şişiyo kıpkırmızı oluyo ve kabuklanıyo(( kesin sonuç iğnelide ama uzmanını bulmak zor. sanada önerim iğneli epilasyona gitmen tüylerin paket bölgendekı gibi değilse tabı yanan yerde tekrar tüy çıkmıyo. arkadaşlar ben savaşmakdan bıkdım umudum kalmadı bu tuylerden kurtulacagıma bırı bana yardım etsin gidipte memun kalan bırı yokmu ankarada

kujum sana ilk diyeceğim şey allah yardımcın olsun.önce sana sonra bize:)ben senin artık mutlu sona ulaştığını düşünmeye başlamıştım.ama hala sende beklemedesin anladığım kadarıyla.yalnız senin durumun tamamen korkuttu beniya.

acaba bu işe hiç başlamasamda tüycüklerim cımbızım ve küçük el aynamla hayatıma devammı etsem diyorum:)

bu arada özel msj atma kotası olan 50 msj yorum hakkımı doldurmak için böyle parça parça yazmak zorundayım kusura bakmayın:)

ya bişi sorcam kujum.bi başlık açmışsın ya foto lazer diye.bu bahsettiğin fotona marka lazermi.nd yag diye geçen..

o bvaşlığı ben açmadım ama yorum yaptım foto diye ıpl ye diyolar işe yaramaz bı makına

meraba arkadaşlar malesef bende yüzümdeki tüyler için iğneli epilasyon yaptırdım ama hiç bi sonuç alamadım ve üstelik çenemde sivilceye benzer ufak ufak izler kaldı belkide işinin uzmanı değildi yaptırdığım kişi tabi bana öyle demedi ama ... hala tüylerimle beraberiz inş şu çocuk işini halledince lazere geçicem umarum bundan sonuç alırım

ığneli epilasyonda sonuç alamadığınızı düşünüyorsanız eğer lazerden hiç alamazsınız üstelik yüz bölgesinde ince tüyler yoğun olduğundan lazerle dahada aktifleşme ihtimali vardır (doğru yerde doğru cihazla çalışılmazsa) iğneli sonrası kabuklanmalar normaldir ama en fazla 1-2 hafta kalır iz kalmışsa eğer doğru bir uygulama yapılmamıştır...Geçmiş olsun

ya arkadaşlar hani herkes diyoya iyice araştırın diye.ben araştıryorum ve soruyorum şimdi size:)
1:iğneli epilasyonda kullanılacak olan makine yada iğne ne olmalıdır.hangisini isteyelim uzmanımızdan:)
2:uzman ını bulcaz tamam orası kesin zaten,ee başka neye dikkat edelim.ne soralım uzmana.ne isteyelim uzmandan epilasyona başlamadan önce.

arkadaşlar bir çok hastahanelerdede(memorial,medipol gibi) lazer ve iğneli epilasyonlar yapılıyormuş.neden herkes güzellik merkezlerini soruyor yada oralara yöneliyor,burda herkes onlardan konuşuyorda bu hastanelerden söz edilmiyor.yok mu hiç herhangi bi hastande yaptıran acaba.daha mı pahalı oluyor yoksa:) o yüzdenmi kimse yazmadı:)

evet hastanede fiyatlar daha pahalı ama güzellik salonlarında indirim yaptırma şansı var benim yaptırdığım uzman baya indirim yapıyor o yüzden hastaneler tercih edilmiyor

evet hastanede fiyatlar daha pahalı ama güzellik salonlarında indirim yaptırma şansı var benim yaptırdığım uzman baya indirim yapıyor o yüzden hastaneler tercih edilmiyor

hangı semtte yaptırdıgını yazar mısın we memnun kaldın mı bende yaptırmayı düşünüyorum ama cok tereddütte kaldım yaralar şişler falan yazılmıs baya gözüm korktu yani ne yapsam:çok üzgünüm:

baharcım senin yaptırdığın yerde iğneli epilasyonun dakikasını kaça yapıyorlar.bide garanti veriyolarmı acaba.ne biliyim form falan dolduruyorlarmı.

kujum ben de bu konuda dertliyim.baya araştırdım tunalıhilmide alev eken diye bi dermatologun yeri varmış.2gün önce gittim muayene oldum..sonuçlardan seni haberdar ederim

arkadalar bende çenem ve bıyık bölgem için önce lazere gittim incelme ve azalma oldu ama sonra ara verince tekrar aynen çıkmaya başladılar bende iğneliye geçtim favori bölgesine 2 kez yapıldı ve bitti bıyık bölgesi 4 seansda 6-7 tane kaldı çeneye de 4 kez gittim 30 dakika ile başlamıştım bugün sadece 12 dakika sürdü...iğneliye devam ediyorum.....

Bnde bu kadar Çabuk sonuÇ verebılecek bı uzman bulsam kadın bana yuz bÖlgesı ıÇın 4. Seanstan sonra azalmaya baŞlar dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…