Anadolu Yakası igneli epilasyon yapan birini arıyorum acil!
Sana tavsiyem hemen birak ve baska bir yer bul bende gidiyorum subat ayindan beri ve kesinlike cekilirken hissetmemen gerek. Eger hissediyorsan kil kokune denk getiremiyor bu yuzden tuyu cimbizla cekiyor demektir. Baska bir yer arastirip bul bence canimMerhaba salı günü İğneli epilasyon yaptırdım. Çok hafifte olsa kılın çekildiğini hissettim. Krem olarak bepanten verdi. Ve yapılan yerde suan sivilceler var ama kıllar çıkmaya başlamış. Cimbizla alırdım önceden o zamanda kısa süre de çıkardı 2 günde falan. Aklima takılan nokta çok kısa zaman da çıkmadı mı? Bir de sivilceler çok fazla eskiden böyle olmazdı bir terslik mi var? Tekrardan gitmek için sivilcelerin geçmesini mi beklemeliyim? Şimdi de gitsem sorun olur mu? Deneyimli arkadaşlar cvp verirlerse çok sevinirim. Yüzümde olduğu için korkuyorum iz kalır diye.
Kesinlikle. O killarin haftalarca cikmamasi lazim. iki gunde cikiyorsa demek ki kil kokune islem yapilmamis. eger orda devam ederseniz killariniz giderek sertlesecek ve cogalacak. hemen daha iyi biryer bulmaya calisin. gecmis olsun!Sana tavsiyem hemen birak ve baska bir yer bul bende gidiyorum subat ayindan beri ve kesinlike cekilirken hissetmemen gerek. Eger hissediyorsan kil kokune denk getiremiyor bu yuzden tuyu cimbizla cekiyor demektir. Baska bir yer arastirip bul bence canim
ben aynisini yasadim. butun cene altim kulaklarima boynuma kadar kil oldu. Elleri kirilsin yapanin!Kesinlikle. O killarin haftalarca cikmamasi lazim. iki gunde cikiyorsa demek ki kil kokune islem yapilmamis. eger orda devam ederseniz killariniz giderek sertlesecek ve cogalacak. hemen daha iyi biryer bulmaya calisin. gecmis olsun!
Kesinlikle. O killarin haftalarca cikmamasi lazim. iki gunde cikiyorsa demek ki kil kokune islem yapilmamis. eger orda devam ederseniz killariniz giderek sertlesecek ve cogalacak. hemen daha iyi biryer bulmaya calisin. gecmis olsun!
Sana tavsiyem hemen birak ve baska bir yer bul bende gidiyorum subat ayindan beri ve kesinlike cekilirken hissetmemen gerek. Eger hissediyorsan kil kokune denk getiremiyor bu yuzden tuyu cimbizla cekiyor demektir. Baska bir yer arastirip bul bence canim
slm canm ben 10aydr gidiyorum istanbuldayım tuylerinin iki günde cikmasindam korkma bu normal aslnda cikan tüyler işlem gören tüyler degil yüzünün her bi miliminde cikiyor oyüzden aynı tüy saniyosun ve eger yuzundeki tuu miktarı yogunsa bnm gibi islem yapilirken tüm tuylere yapamadığı icin kalanlar uzuyor ve biz tüy çıktı zannediyoru bnm suan %70 bitmiş durumda en başlarda hr hafta giderdim bitmicek gibi gelirdi cok yogun cikardi inan farki 6 aya kadarda cok zor anlıyorsun bn 6aydan sonra tam bi fark görmeye basladm iste surekli cikiyo yani 10ay oldu yeni yeni bi ay beklemeye basladm gtmek icin suana kadar bile iki haftada bir gidiyodum ama tek diyecegim tuyun cekildigi anı hisetmemen lazm krem olarakta bepanteni kullanma sivilce yapan odur emin ol hic bisey sürme daha iyi kabuklar kndiliginden düşü versin ilk iki gun falan sür oda madacesoll olabilir fucudin olabilirCevaplarınız için teşekkür ederim. Ama 2 yerle görüştüm 2 yerde ilk seans sürelerinde 1 ay kadar her hafta gelirsin dedi. Simdide yzuumde her hangi bir kabuk yok sivilcelerden baska o yüzden normal geldi şimdi aklım karıştı ve korktum. Bursa da esteliza ya gidiyorum. Başka gidip memnun kalanlardan tavsiye bekliyorum.
Doğru uygulama yapılırsa iz kalmaz ama diyelim ki yanlış uygulama yapıldı ve iz kaldı. O kalan izler mutlaka geçer. Benim kaş başlarında yatay iğne izleri vardı Ocak'ta başladığımda, kaç ay boyunca kaldı ve şimdi geçtiler. Cilt çoğu durumda kendini yeniler, sadece kullanılan kremler süreci biraz daha kısaltır. Ben her hafta gidiyorum, doğru düzgün iyileşmesine bile fırsat kalmıyor ama sonuçta mutlaka geçiyor o izler.Bir de ben normalde lazere gideceğim zamanlarda hep hastane ve doktor eksenli yerleri tercih ettim ama iğneli de öyle değil anladığım kadarıyla çünkü bu işte tecrübeli olan kimse özel hastanelerde vs çalışmıyor genelde daha genç daha tecrübesiz olanlar çalışıyor. Çünkü özel hastanelerin verdikleri ücretler ortada. Gideceğim yerde de doktor vs değil güzellik merkezi. İz vs kalır mı acaba? Tüylerim maksimum 40 tane ve hepsi dağınık yerlerde ve ince değil sakal kadar da kalın değil ama siyah. İz kalmasından çok korkuyorum
Nerde ysptiriyorsun. Marasta yaptıran var mı acabaKızlar ben bugün iğneli epilasyon yaptırdım ve şuan öyle çok belli bir kızarıklık yok ilk 10-20 dk oldu ve sonra geçti şuan hiç yok denicek kadar azve gittiğim yer gerçekten çok güzeldi çok hijyenikti ve kılları cımbızla çekerken hiç hissetmedim bile bakalım diğer günler görücez artık. sonuçları haberdar ederimmm
Göztepe dharma med'de yaptırdım. Çok araştırarak buldum burayı ve hiçbir kötü bir yorumda okumadım buraya dair gerçekten çok güzel bir yerNerde ysptiriyorsun. Marasta yaptıran var mı acaba
üzerinden baya bir zaman geçmiş ama belki bu mesajı görürsünüz ümidiyle yazıyorumm. Bahsettiğiniz yere gittiniz mi? Gerçekten baktim bende söylediğiniz gibi sitesinde yer alanlar fotoğraflar da sonuçlar güzeldi ancak kimse forumlarda iyi veya kötü bir yorum yapmamış.. Umarım geri dönüş yaparsınızKızlar aranızda Zeynep Ocak (epibeauty) e giden var mı? Yeni başlayacağım ben de. Sitesinde haliyle her yerde olduğu gibi çok güzel sonuç fotoğrafları var. Bana biraz uzak kalıyor, kararsız kaldım.
arkadaşlar yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıran var mı? kaç seansta bıtıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?