İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

aynen ya güneşler çıktı yaptık diyelim güneş koruyucu ürebilr miyiz kabukların üstüne ,dökülmez mi o zman kabuklar hemen ?

Merhaba salı günü İğneli epilasyon yaptırdım. Çok hafifte olsa kılın çekildiğini hissettim. Krem olarak bepanten verdi. Ve yapılan yerde suan sivilceler var ama kıllar çıkmaya başlamış. Cimbizla alırdım önceden o zamanda kısa süre de çıkardı 2 günde falan. Aklima takılan nokta çok kısa zaman da çıkmadı mı? Bir de sivilceler çok fazla eskiden böyle olmazdı bir terslik mi var? Tekrardan gitmek için sivilcelerin geçmesini mi beklemeliyim? Şimdi de gitsem sorun olur mu? Deneyimli arkadaşlar cvp verirlerse çok sevinirim. Yüzümde olduğu için korkuyorum iz kalır diye.

Sana tavsiyem hemen birak ve baska bir yer bul bende gidiyorum subat ayindan beri ve kesinlike cekilirken hissetmemen gerek. Eger hissediyorsan kil kokune denk getiremiyor bu yuzden tuyu cimbizla cekiyor demektir. Baska bir yer arastirip bul bence canim

Kesinlikle. O killarin haftalarca cikmamasi lazim. iki gunde cikiyorsa demek ki kil kokune islem yapilmamis. eger orda devam ederseniz killariniz giderek sertlesecek ve cogalacak. hemen daha iyi biryer bulmaya calisin. gecmis olsun!

Kesinlikle. O killarin haftalarca cikmamasi lazim. iki gunde cikiyorsa demek ki kil kokune islem yapilmamis. eger orda devam ederseniz killariniz giderek sertlesecek ve cogalacak. hemen daha iyi biryer bulmaya calisin. gecmis olsun!
ben aynisini yasadim. butun cene altim kulaklarima boynuma kadar kil oldu. Elleri kirilsin yapanin!

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ama 2 yerle görüştüm 2 yerde ilk seans sürelerinde 1 ay kadar her hafta gelirsin dedi. Simdide yzuumde her hangi bir kabuk yok sivilcelerden baska o yüzden normal geldi şimdi aklım karıştı ve korktum. Bursa da esteliza ya gidiyorum. Başka gidip memnun kalanlardan tavsiye bekliyorum.

slm canm ben 10aydr gidiyorum istanbuldayım tuylerinin iki günde cikmasindam korkma bu normal aslnda cikan tüyler işlem gören tüyler degil yüzünün her bi miliminde cikiyor oyüzden aynı tüy saniyosun ve eger yuzundeki tuu miktarı yogunsa bnm gibi islem yapilirken tüm tuylere yapamadığı icin kalanlar uzuyor ve biz tüy çıktı zannediyoru bnm suan %70 bitmiş durumda en başlarda hr hafta giderdim bitmicek gibi gelirdi cok yogun cikardi inan farki 6 aya kadarda cok zor anlıyorsun bn 6aydan sonra tam bi fark görmeye basladm iste surekli cikiyo yani 10ay oldu yeni yeni bi ay beklemeye basladm gtmek icin suana kadar bile iki haftada bir gidiyodum ama tek diyecegim tuyun cekildigi anı hisetmemen lazm krem olarakta bepanteni kullanma sivilce yapan odur emin ol hic bisey sürme daha iyi kabuklar kndiliginden düşü versin ilk iki gun falan sür oda madacesoll olabilir fucudin olabilir

Arkadaşlar Ankara iğneli epilasyon başlığındaki 250 sayfayı tek tek okudum ve hakkında hiç olumsuz yorum olmayan bir bayana gitmeye karar verdim yüz için. Yüzümde totalde maksimum 40 tane dağınık yerlerde siyah kıllar var. Artmasını istemediğimden iğneli epilasyona karar verdim. Gideceğim bayan da senelerdir yapıyormuş bu işi ve çok kesin konuştu benim yaptığımda ne kabuk ne iz hiç biri olmaz diye forumda da hakikaten kimse oraya gidip de iz kaldığını vs yazmamış. Ama acayip korkuyorum. Başka yerlerle de görüştüm yüzünüzde kıllar dağınık ve sayısı çok az hiç bir sorun olmaz cevabı aldım. Şimdi yarın gidip deneyeceğim. İlk seferde memnun kalmazsam bir daha gitmem ama bir seferden iz vs kalmaz heralde değil mi? Çok korkuyorum gece uyuyamadım o derece korkuyorum nolur tecrübesi olanlar yardımcı olsun

Bir de ben normalde lazere gideceğim zamanlarda hep hastane ve doktor eksenli yerleri tercih ettim ama iğneli de öyle değil anladığım kadarıyla çünkü bu işte tecrübeli olan kimse özel hastanelerde vs çalışmıyor genelde daha genç daha tecrübesiz olanlar çalışıyor. Çünkü özel hastanelerin verdikleri ücretler ortada. Gideceğim yerde de doktor vs değil güzellik merkezi. İz vs kalır mı acaba? Tüylerim maksimum 40 tane ve hepsi dağınık yerlerde ve ince değil sakal kadar da kalın değil ama siyah. İz kalmasından çok korkuyorum

Doğru uygulama yapılırsa iz kalmaz ama diyelim ki yanlış uygulama yapıldı ve iz kaldı. O kalan izler mutlaka geçer. Benim kaş başlarında yatay iğne izleri vardı Ocak'ta başladığımda, kaç ay boyunca kaldı ve şimdi geçtiler. Cilt çoğu durumda kendini yeniler, sadece kullanılan kremler süreci biraz daha kısaltır. Ben her hafta gidiyorum, doğru düzgün iyileşmesine bile fırsat kalmıyor ama sonuçta mutlaka geçiyor o izler.
Önemli olan uzman kişilere yaptırmak ve güneşten korumak.

250 sayfayı tek tek okudum bir tane bile iz kaldı şeklinde yorum göremedim gideceğim bayana dair. O kadar zor randevu aldım ki çok fazla doluymuş. Herkes kızarıklık oldu geçti kesinlikle kabuk vs bağlamadı yazmış forumda. Hatta bayanın biri yaptırdıktan sonra tekrar işe dönmüş. Ya benim zaten çok yoğun değil totalde 40 kıl ancak vardır ve hepsi dağınık yerlerde yani 7-8 tane bir yanağımda, 7-8 tane diğerind gibi. Gideceğim bayan da benim yaptığımda kabuk iz vs hiç biri olmaz diye çok kesin konuştu. Forumda da hep o tarz yorumlar yazılmış biraz içim rahatladı gerçekten :) Şu siyahlardan bi kurtulayım ayva tüylermiş vs umrumda değil :) Çok teşekkürler. İçim biraz daha rahatladı . Yarın 3 de işlem yaptıracağım neticelerini paylaşırım Ankaradaki arkadaşlar açısından

merhaba kızlar uzunca bir süre avrupa yakasında işinin ehli birini aradım ve buldum yanak kısmımdaki tüylerden kurtuldum üstelik yara bere olmadan benimle aynı durumda olanlarınız için bi kolaylık olması açısından bayanın sitesinin linkini paylaşıyorum umarım sizde benim gibi kurtulursunuz bu dertten www.dmepilasyon.com sakın reklam gibi algılamayın ben arama sürecinde çok problem yaşadım bu yüzden paylaşıyorum

Kızlar ben bugün iğneli epilasyon yaptırdım ve şuan öyle çok belli bir kızarıklık yok ilk 10-20 dk oldu ve sonra geçti şuan hiç yok denicek kadar az ve gittiğim yer gerçekten çok güzeldi çok hijyenikti ve kılları cımbızla çekerken hiç hissetmedim bile bakalım diğer günler görücez artık. sonuçları haberdar ederimmm

Nerde ysptiriyorsun. Marasta yaptıran var mı acaba

Kızlar aranızda Zeynep Ocak (epibeauty) e giden var mı? Yeni başlayacağım ben de. Sitesinde haliyle her yerde olduğu gibi çok güzel sonuç fotoğrafları var. Bana biraz uzak kalıyor, kararsız kaldım.
üzerinden baya bir zaman geçmiş ama belki bu mesajı görürsünüz ümidiyle yazıyorumm. Bahsettiğiniz yere gittiniz mi? Gerçekten baktim bende söylediğiniz gibi sitesinde yer alanlar fotoğraflar da sonuçlar güzeldi ancak kimse forumlarda iyi veya kötü bir yorum yapmamış.. Umarım geri dönüş yaparsınız

iğneli epilasyonda tedavi süresini, kılın daha önceden alınma durumu belirler...eğer kıl, ağda, cımbız, iplik veya lazer yöntemleri alınmamışsa 3 veya 4 seans gibi kısa sürede biter...ama eğer defalarca alınmış ve çok sertleşmiş ise tedavi süresi, düzenli yapılmak şartı ile 12-18 ay arasında değişir...uygulama yapan kişi, tecrübeli bir uzman, yaptıracak kişi de bilinçli olmalıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…