İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Dun ilk seansimi yaptirdumbend e kabulk cok az oldu ama fazla bisey olmadi yuzume cok sukur hirmon bozuklugum var sonuc alamam diye cok korkuyoeum
Bi de sen şeye baktın mı hijyenik çalışılıyor mu, seans çıkışında sana krem sürüyorlar mı, yaklaşık 24 saat yüzüne su değdirmemeni söylediler mi özellikle temizlik cidden çok önemli

Boyle seyler okuyunca insanin daha da sabredesigeliyo. Cok tesekkur ederim gidicem ve biticek insallah madesecoll kullaniyoeum bende tuylerimbitsinde kizariklik umrumda degil

Boyle seyler okuyunca insanin daha da sabredesigeliyo. Cok tesekkur ederim gidicem ve biticek insallah madesecoll kullaniyoeum bende tuylerimbitsinde kizariklik umrumda degil
Hmm bilmiyorum o kremi ama nemlendiriyosa falan iyidir. Git git, 2 hafta 3 hafta sonra tekrar git, tüylerin birazı çıksın git.
Bir de ilk seansta bütün yüzeyi tarayabildilerse daha mutlu ol, benim tek seansta sadece sağ tarafım bile tam bitmiyordu. 4-5 ay sonra tek seansta tüm yüzey taranabilir olmuştu

Yani bayan eldivenle calisiyo oncesinde uyusturan krem suruyo galossuz almiyo iceri islem bittikten sonra krem ve pudrasurdu ve 2 gun yuzune su degdirme fondoten vs kullanma dedi

Valla canim benimde bitmedi tek seansta %uylerim kalin degil ama yogun bayan 3 seasnta falan anca tum bolge buter dedi

Yani bayan eldivenle calisiyo oncesinde uyusturan krem suruyo galossuz almiyo iceri islem bittikten sonra krem ve pudrasurdu ve 2 gun yuzune su degdirme fondoten vs kullanma dedi
Aaa süpermiş o zaman ben sadece bıyık için kullanıyordum uyuşturucu krem. O zaman çene bölgen falan çok acımaz bu çok daha iyimiş.

Valla canim benimde bitmedi tek seansta %uylerim kalin degil ama yogun bayan 3 seasnta falan anca tum bolge buter dedi
Güzel o zaman
İstanbulda mı yaşıyosun, nereye gidiyosun diycektim eğer burdaysan.
Anlattığına göre güzel ama gittiğin yer inşallah biticek inan buna

Güzel o zaman
İstanbulda mı yaşıyosun, nereye gidiyosun diycektim eğer burdaysan.
Anlattığına göre güzel ama gittiğin yer inşallah biticek inan buna
Yok canim ben eskisehirdeyim gittigim yeride burdan buldum ayna guzellik salaonu diye bir yer bayan tek basina caliaiyo kucuk ama temiz bir yer 19 yildir bu isi yapiyormus eger buraya gelmek istersen ya da burda biyle sorunu olan bir tanidifin varsa her turlu yardimci olurum

Yok canım eskişehire hayatımda hiç gelmedim bile ama aklımda bulunsun tabi ne olur ne olmaz :)

aynı bölge mi 1.5 sene sürdü? ben çeneme yaptırıyorum,arada yanaklara bir iki yapıyor.çenem çok inatçı ama yine de bazı bölgelerde çıkmıyor gibi tabi zamanla anlaşılır.daha 3 seans oldu.yalnız şunu fark ettim. bana 2 farklı kişi yapıyor,biri meşgulken diğeri şeklinde.birinin yaptığı çok şişiyor ve küçük küçük su toplar gibi durumlar oluyor.diğerinin yaptığında şişlik hiç belli olmuyor ve cilt aynen kalıyor.

1,5 sene süresince kaç hafta aralıkla gittiniz?

ya rkadaşlar yardım edinn..ben de sanki leke kaldı ..ilk 3 gün baticon sürdüm ve üstüne bir sıvı sonraki 3 gün madacasol ..
lütfen biri baştan anlatsın ilk gün su deymicek tamam ne sürücez kaç gün boyunca

Leke kalip kalmadigi hemen belli olmaz diye biliyoeumben. Cunku islem bittikten 6 ay sonra cilt tamamen eski haline donermis yani benim uzmanim boyle soyledi o yuzdeb korkma bence

işlem sonrası kızarıklar geçer ancak hassas olan yerlerde morumsu bir renk farklılığı olabiliyor, o da geçici. üst üste aynı yerlere işlem yapıldığı için cilt hemen kendini toparlayamıyor o yüzden renk farklılığı olursa korkma.

küçük delik delik şeyler de zamanla mi geçiyor

küçük delik delik şeyler de zamanla mi geçiyor

aynen canım. benim fazla deliğim olmadı,ilk kez dokunduğu yerler hassas olduğu için belli belirsiz oldu ama sonraki seanslarımda yok oldu onlar. zamanla geçiyormuş hepsi . cilt tipine göre bunun süresi kısa da olabilir uzun da. ondan çok telaş yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…