Bi de sen şeye baktın mı hijyenik çalışılıyor mu, seans çıkışında sana krem sürüyorlar mı, yaklaşık 24 saat yüzüne su değdirmemeni söylediler mi özellikle temizlik cidden çok önemliDun ilk seansimi yaptirdumbend e kabulk cok az oldu ama fazla bisey olmadi yuzume cok sukur hirmon bozuklugum var sonuc alamam diye cok korkuyoeum
Boyle seyler okuyunca insanin daha da sabredesigeliyo. Cok tesekkur ederim gidicem ve biticek insallah madesecoll kullaniyoeum bende tuylerimbitsinde kizariklik umrumda degilİnşallah kurtulursun canım, benim hormon bozukluğum olmamasına rağmen tam sonucu 1,5 sene sonra alabildim. Şu an da var ama az ne ele geliyor ne görülüyor net. O yüzden sabret emi. Seninki de 1,5 değil 2 sene sürsün yeter ki kurtul. Yüzdeki kıllar insanın psikolojisini çok bozuyor.. ah neler çektim...
Kabuk olur kızarıklık olur boşver, zamanla azalır. Ben bepantol kullanıyodum iyi gelmişti valla özel bi krem almamıştım
Seninki de biticek inşallah, bıkmadan pes etmeden git.
Hmm bilmiyorum o kremi ama nemlendiriyosa falan iyidir. Git git, 2 hafta 3 hafta sonra tekrar git, tüylerin birazı çıksın git.Boyle seyler okuyunca insanin daha da sabredesigeliyo. Cok tesekkur ederim gidicem ve biticek insallah madesecoll kullaniyoeum bende tuylerimbitsinde kizariklik umrumda degil
Yani bayan eldivenle calisiyo oncesinde uyusturan krem suruyo galossuz almiyo iceri islem bittikten sonra krem ve pudrasurdu ve 2 gun yuzune su degdirme fondoten vs kullanma dediBi de sen şeye baktın mı hijyenik çalışılıyor mu, seans çıkışında sana krem sürüyorlar mı, yaklaşık 24 saat yüzüne su değdirmemeni söylediler mi özellikle temizlik cidden çok önemli
Valla canim benimde bitmedi tek seansta %uylerim kalin degil ama yogun bayan 3 seasnta falan anca tum bolge buter dediHmm bilmiyorum o kremi ama nemlendiriyosa falan iyidir. Git git, 2 hafta 3 hafta sonra tekrar git, tüylerin birazı çıksın git.
Bir de ilk seansta bütün yüzeyi tarayabildilerse daha mutlu ol, benim tek seansta sadece sağ tarafım bile tam bitmiyordu. 4-5 ay sonra tek seansta tüm yüzey taranabilir olmuştu
Aaa süpermiş o zaman ben sadece bıyık için kullanıyordum uyuşturucu krem. O zaman çene bölgen falan çok acımaz bu çok daha iyimiş.Yani bayan eldivenle calisiyo oncesinde uyusturan krem suruyo galossuz almiyo iceri islem bittikten sonra krem ve pudrasurdu ve 2 gun yuzune su degdirme fondoten vs kullanma dedi
Güzel o zamanValla canim benimde bitmedi tek seansta %uylerim kalin degil ama yogun bayan 3 seasnta falan anca tum bolge buter dedi
Yok canim ben eskisehirdeyim gittigim yeride burdan buldum ayna guzellik salaonu diye bir yer bayan tek basina caliaiyo kucuk ama temiz bir yer 19 yildir bu isi yapiyormus eger buraya gelmek istersen ya da burda biyle sorunu olan bir tanidifin varsa her turlu yardimci olurumGüzel o zaman
İstanbulda mı yaşıyosun, nereye gidiyosun diycektim eğer burdaysan.
Anlattığına göre güzel ama gittiğin yer inşallah biticek inan buna
Yok canım eskişehire hayatımda hiç gelmedim bile ama aklımda bulunsun tabi ne olur ne olmaz :)Yok canim ben eskisehirdeyim gittigim yeride burdan buldum ayna guzellik salaonu diye bir yer bayan tek basina caliaiyo kucuk ama temiz bir yer 19 yildir bu isi yapiyormus eger buraya gelmek istersen ya da burda biyle sorunu olan bir tanidifin varsa her turlu yardimci olurum
Peki o zamanYok canım eskişehire hayatımda hiç gelmedim bile ama aklımda bulunsun tabi ne olur ne olmaz :)
:))Peki o zaman
aynı bölge mi 1.5 sene sürdü? ben çeneme yaptırıyorum,arada yanaklara bir iki yapıyor.çenem çok inatçı ama yine de bazı bölgelerde çıkmıyor gibi tabi zamanla anlaşılır.daha 3 seans oldu.yalnız şunu fark ettim. bana 2 farklı kişi yapıyor,biri meşgulken diğeri şeklinde.birinin yaptığı çok şişiyor ve küçük küçük su toplar gibi durumlar oluyor.diğerinin yaptığında şişlik hiç belli olmuyor ve cilt aynen kalıyor.İnşallah kurtulursun canım, benim hormon bozukluğum olmamasına rağmen tam sonucu 1,5 sene sonra alabildim. Şu an da var ama az ne ele geliyor ne görülüyor net. O yüzden sabret emi. Seninki de 1,5 değil 2 sene sürsün yeter ki kurtul. Yüzdeki kıllar insanın psikolojisini çok bozuyor.. ah neler çektim...
Kabuk olur kızarıklık olur boşver, zamanla azalır. Ben bepantol kullanıyodum iyi gelmişti valla özel bi krem almamıştım
1,5 sene süresince kaç hafta aralıkla gittiniz?İnşallah kurtulursun canım, benim hormon bozukluğum olmamasına rağmen tam sonucu 1,5 sene sonra alabildim. Şu an da var ama az ne ele geliyor ne görülüyor net. O yüzden sabret emi. Seninki de 1,5 değil 2 sene sürsün yeter ki kurtul. Yüzdeki kıllar insanın psikolojisini çok bozuyor.. ah neler çektim...
Leke kalip kalmadigi hemen belli olmaz diye biliyoeumben. Cunku islem bittikten 6 ay sonra cilt tamamen eski haline donermis yani benim uzmanim boyle soyledi o yuzdeb korkma benceya rkadaşlar yardım edinn..ben de sanki leke kaldı ..ilk 3 gün baticon sürdüm ve üstüne bir sıvı sonraki 3 gün madacasol ..
lütfen biri baştan anlatsın ilk gün su deymicek tamam ne sürücez kaç gün boyunca
saool sen nasıl yapıyosun pudra mı sürüyısunLeke kalip kalmadigi hemen belli olmaz diye biliyoeumben. Cunku islem bittikten 6 ay sonra cilt tamamen eski haline donermis yani benim uzmanim boyle soyledi o yuzdeb korkma bence
Ben madesecoll suruyorum sabah aksam birde fondoten vs kullanmak yasak oldugu icin bu beyaz bebek pudrasini suruyorum lekeleri birazda olsa kapatiyo ve matlik sagliyosaool sen nasıl yapıyosun pudra mı sürüyısun
küçük delik delik şeyler de zamanla mi geçiyorişlem sonrası kızarıklar geçer ancak hassas olan yerlerde morumsu bir renk farklılığı olabiliyor, o da geçici. üst üste aynı yerlere işlem yapıldığı için cilt hemen kendini toparlayamıyor o yüzden renk farklılığı olursa korkma.
küçük delik delik şeyler de zamanla mi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?