İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Hormon bozUklugu olupda igneli yaptiran var mi bittimi bencok. Korkuyorum bitmicek diye

1,5 sene süresince kaç hafta aralıkla gittiniz?
İlk zamanlarda yani sanırım 2,5 ay kadar 2 haftada bir gittim, sonra ayda bir gittim, 1 ayı geçmedi gitme zzamanım. 1,5 sene sonra iyi bir sonuca ulaştım ama devam edicem gitmeye. Şu an toplamda 2,5 sene oldu ama 1,5 sene sonunda 2 ayda 3 ayda bir gitmeye başladım, bırakmadım

Yapan kişi önemli değil de sana yapılan işlemin kaç dakika sürdüğü ve hangi şiddette olduğu bir dosya tutuluyordur, orda yazana göre yani geçmiş seansta yapılan şiddette yapılır iğneli sende niye öyle bi etki olmuş anlamadım valla bi sorsana gittiğin yere.
Bu arada benim evet hep aynı bölge, komple çenem yani bu gıdım falan dahil sadece dudak altı değil, bir de bıyık. Ama ben bıyığıma çok az dayanabildiğim için her seans az az 10ar dakika yapabiliyordu :)

şişlik yapan kişide süre daha az olduğu halde çok şişiyor.şişlik yapmayan kişide 1 saat bulduğu halde şişmiyor neredeyse.bu arada sanırım 4.seans çene yapıldı.inceldi ve seyrekleşti çenemdekiler.gıdıda 5-6 tane sert kaldı.gıdıyı bir kere aldılar.son seanstan sonra fark ettim inceldiğini moralim düzeldi

Sende hormin bozuklugu falan var miydi acaba

Peki sonrasında bakımı nasıl yaptınız? 1.5 sene baya uzun zaman aslında ama hemen azalma olmuyor. Ben de kabuklanma, şişme, biraz da renk farkı oldu. Tam iyileştiriyorum tekrardan çıkıyorlar ama ilk haline göre daha iyi sanki. Acaba leke giderici ya da gece kreminin faydası olur mu?? Umarım benimkiler de 3 ayda gideceğim seviyeye gelir.

Yok canım ekstra bi şey yapmadım. İşlem sonrasında orda bi krem sürüyolardı sonra zaten 2 saat içinde geçiyodu kızarıklığım öyle iz falan kalmadı.
Onun öncesinde yaptırdığım yerde çok kabuklanma ve kızarıklık oluyodu ona da bepantol kullandım eczaneden alıp. Daha 3 ay olduysa ve sık siyah kalın tüylerin varsa biraz daha sabret. Evet çok uzun süre gittim ve çok para harcadım ama değer.
Benim de sıradaki problemim kilo :) gittiğim merkezde böyle vakumlu inceltme çalışmaları falan yapılıyo ama bilemedim :)
Sabret ve sıkma canını. Bi bepantol al bi de onu dene bakalım ucuz bi şey çünkü o

Vaaay hemen inceldi demek süper o zaman çok daha kısa sürede sonuç alcaksın eminim ben. 10-12 seans sonunda baya azalır bitmeye yakın olur o zaman. İyi iyi çok sevindim.
Şu şişlik için de diğer kişiyi istemediğini belirt, sonuçta bi seçme hakkın var

Kizlar bisey sorucam tuylenme icin doktora gittim ultrasinda kist falan cikmadi pco yok dedi kan verdim ama sonuclarimda testestoron hormonu yok sadeve fsh lh tsh prolaktin e2 progestoron a bakilmis anlamadim ben testestoron da olmasi gerekmiyomi

Kizlar bisey sorucam tuylenme icin doktora gittim ultrasinda kist falan cikmadi pco yok dedi kan verdim ama sonuclarimda testestoron hormonu yok sadeve fsh lh tsh prolaktin e2 progestoron a bakilmis anlamadim ben testestoron da olmasi gerekmiyomi
Hmm hiçbir fikrim yok canım. Doktora danış istersen

Hmm hiçbir fikrim yok canım. Doktora danış istersen
Gittim bugun doktora prolaktinin yuksek bide pco olabilirsin dedi ama bana ultrasonda bisey yok yumurtaliklarin normal pco degilsindemisti. Elleacnelle diye bi kadin dogum ilaci verdi eger sorin yumurtaliklardansa bu ise yarar dedi ben hic bise anlamadim gelisinr ilac verdi resmen bana

prolaktin yüksek ise adetlerde sıkıntı olur. bir süre doğum kontrol ilacı kullanın sonra düzelebilir kendiliğinden. kilolu olmamaya dikkat edin. ağır sporlar yapmayın.

prolaktin yüksek ise adetlerde sıkıntı olur. bir süre doğum kontrol ilacı kullanın sonra düzelebilir kendiliğinden. kilolu olmamaya dikkat edin. ağır sporlar yapmayın.
Kilolu degilim.cok.sukut ama tuylenmeyle.basim dertte igneli.epilasyona gidiyorumama.doktor su yuzdrn tuylenmen oluyo bile demedi

Ben de PCO'lu idim. Çok şükür ki yıllar sonra dahi olsa geçti. Tüylenme konusu doktora sormuştum. Bizim hormonal sandığımız çoğu tüylenmenin aslında genetik olduğunu söyledi. Örneğin favori bölgesi, el üstleri, bıyık vs genetik. Ama göğüs ortası ve çene için erkek tipi tüylenme olabileceğini söyledi. İç bacak, göbek buralardakiler de hormonal. Ben de hem genetik tüylenme vardı hem de hormonal tüylenme oluştu yıllar önce. Şimdi hepsini yok etmeye çalışıyorum.

Sizde igneli epilasyon mu yaptiriyorsunuz bide ne kullandinizda gecti rahatsizliginiz

Yumurtalıklarında her sorun olana doğum kontrol hapını dayıyolar zaten anlamadım gitti. Evli değilsen şimdilik bi kullanma bence, başka doktora git burda yaşadıklarını anlat o da eğer hap kullan derse o zaman başlarsın. İhmal etme git. Ama yumurtalıklarında kist yoksa niye kontrol hapı kullanasın çok anlamsız

Adet düzensizliğin olur, kistin olur o zaman kullan tabi ki

Ozel jastaneyee gidicem. Artik devlette insani takmiyolar bile en azindan neyim var inu soyleyen bir doktorum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…