- 18 Ağustos 2015
- 105
- 15
- 98
- 36
- Konu Sahibi stereotyped
-
Merhaba, çok sevindim 'çok azalma' aşamasına geçmesine. Benim de genel anlamda incelme var azalma da var sanırım ama hala çıktıkları ve uzadıkları için azalma var demeye dilim varmıyor. Ama azalan kısımlar yanaklar çıkan kısımlar ise boyun. Ah bu boyun!Merhabalar :)
Malum yaz olduğu için, hem balayı sonrasında da bayram sebebiyle deniz tatili yaptım. Sağ yanağım tamamen bitti, boyun ve sol tarafta sayılı çıkıyolar. Yani ilk boyun seansım 2 gün sürerken (sadece boyun ve haftada iki kez 1er saat giderdim) şimdi boyun çene ve yanak toplam 40 dk fln sürüyo. Şimdi biraz ara verdim çok düzenli gidemedim. Ama umarım 3-4 aya biter.
Merhaba, çok sevindim 'çok azalma' aşamasına geçmesine. Benim de genel anlamda incelme var azalma da var sanırım ama hala çıktıkları ve uzadıkları için azalma var demeye dilim varmıyor. Ama azalan kısımlar yanaklar çıkan kısımlar ise boyun. Ah bu boyun!
Merhabalar göztepe subesine demissiniz internetten baktigimda dermamedin goztepe subesini bulamadim fakat dharmamed diye bi yerin goztepe subesi mevcut sizin gittiginiz hangisi? TesekkurlerGöztepe dermamed şubesine :)
Merhabalar göztepe subesine demissiniz internetten baktigimda dermamedin goztepe subesini bulamadim fakat dharmamed diye bi yerin goztepe subesi mevcut sizin gittiginiz hangisi? Tesekkurler
bı sey sorucam yuzun ıcın iğneli baya bı maddı olarak sımdıye kadr toplam tutmustur dımı ben senı takıp edıyorum hepsını bılıyorum yazdıklarının da bır seneyı gectı bıtmedı gıdıyosun hala buda senı maddı yonden baya bı zorlamıs olabılır dımı
bıraz gec oldu ama yınede teşekkür ederim sana cevapladığın için :)ınsallah senden bend derdı olan bu konuda herkes de kurtulur su tuy kıl meselesınden.. su an yuzun nasıl oldu bıttı mıı artk tekrar cıkıyo mu yapılan yerlerden acaba bı kadın ıle konustum bebek cıldı gıbı olur sonrasında demıstıı pek ınandrıcı gelmedı bana senın bır yılı gectı artıkk bellı olmustur ız kalması kalmaaması yada baska seyler bızı bılgılendırırsen son durumunu sevınırım cunku senı ben baya baya takıp edıyorum yasadıklarınıı okuyunca cok ıyı anladımm senı basa gelınce anlaslıyoo yanıı halıyle
İğneliyi bitirince izlerin ne halde olduğunu görebilirim. 3-4 aylık bi ara vermedim hiç. Yüzümde çok az çıkıyo artık sayılı, boyunda da görebilmem için baya incelemem lazım. Çok inceler. Ama onlar için gittiğim için düzelme aşamasına daha geçemedim. Ağustosta bitmek üzere, sonbahar - kış bi gelsin süreyi uzatıcam.
İğne izi gibi çukurlar vardı kasımda fark etmiştim, bi çoğu gitti, bazısı kaldı fakat onlar yeni mi yoksa eski izler mi bilmiyorum.
Zaten artık yüzdeki tüyleri pek incelemiyorum, vücuda geçtim iğnelide. Bel bitti, son yüz seansıma gittiğimde 2 tüye yapıldı. Şimdi bacak ve karına ağırlık verdim.
Cok saoll paylaştığın icin detaylarini anlattigin icinİğneliyi bitirince izlerin geçip geçmediğini görebilirim, 3-4 aylık bi ara vermedim hiç. Yüzümde çok az çıkıyo artık sayılı, boyunda da görebilmem için baya incelemem lazım. Çok inceler. Ama onlar içinde gittiğim için düzelme aşamasına daha geçemedim. Ağustosta bitmek üzere, sonbahar - kış bi gelsin süreyi uzatıcam.
İğne izi gibi çukurlar vardı kasımda fark etmiştim, bi çoğu gitti, bazısı kaldı fakat onlar yeni mi yoksa eski izler mi bilmiyorum.
Zaten artık yüzdeki tüyleri pek incelemiyorum, vücuda geçtim iğnelide. Bel bitti, son yüz seansıma gittiğimde beli gösterdim 2 tüye yapıldı sadece, o kadar kaldı.Şimdi bacak ve karına ağırlık verdim.
Önceden yazdığım gibi her kıl tipi farklı, senelerce lazere gittiğim için yüzde daha uzun sürdü, belde 3 seansta bitti.
Merhabalar ben de bir konu da danişmak istiyorum iğneli epilasyona gidiyorum 4 seans oldu 2 tane bayan var birisinden gayet memnunum da diğer hanimefendi dün bana iğneli yaparken bildiğiniz yanik kokusu aldim yanik kokusu aliyorum dediğimde de köklerin yaniyor ondan dedi sizce sorun var mi yanik kokusu almam da ilk defa geldi başima.. bir de çene bölgesine yaptiriyorum ciddi anlamda inceldiler.
Merhabalaar :)Merhabalaaaaarrr bugün iğneli seansıma gittim. (Her zamanki gibi) yalnız daha önceleri akım şiddetini hiç sormazdım. Bugün şeytan dürttü :) birde hamile olunca gidilemiceğini bildiğim için, sormak istedim. Aslında şu an çok erken yeni evlendim fakat 1-2 yıl sonrasında neden olmasın. Yüz bitince vücuda geçiceğim için, boşu boşuna başlamamak adına merakımı gidermek istedim.
Yapılan akım baya bi düşük geldi bana. Her makina farklı tabi, akımlar o yüzden sizde farklıdır benimkinde farklı ama bana yapılan akımın 3 civarı olduğunu öğrendim. Bi cesaret çıkarın dedim.7'ye çıkardım. Öyle aman aman bi acı hissetmedim, adetimin son günü ama nedense adette hep daha bi güçlü olduğumu düşünürüm. (Kadınlık hormonu, acı eşiğim daha yüksek oluyo nedense - çektiğim ultra adet sancılarından sonra yüksek akım pek acıtmıyo insanı)
Normalde bu akım sakal türü kıllara yapılırmış ama denemekten ne çıkar diye yaptırdım. Zaten yüz bitmek üzere, bugün yüz boyun kıl - tüy aramakla 43 dakika sürdü. Sadece iyileşmesi daha geç sürermiş.
Bu arada daha önceleri sertlere çalışırdık, şimdi hep ince tüy. İlk başladığımda umursamıyodum onları, hatta günlüğü takip edenleriniz var mı bilmiyorum hep yazardım ki, kalınları hallediyim yeterli. Öyle olmuyomuş :) yani yanakta birbirinden alakasız yerlerde 6-7 adet ince tüy görünce, ne alaka şimdi bu? Diye hemen aldırıyosunuz. Tüm yüzde ince tüyler (ayva tüy) olması başka, arada çıkanlar başka oluyomuş. Göze çarpıyo. Yani kalınlar bitsinde inceler kalsın diye bi durum söz konusu olmadı.
Bu arada koltuk altımda 2 tüy çıkma evresine geçtim, göğüs ucumda yoktu hiç.
Son olarak öğrendiğim kadarıyla (ki gayet hoşuma gitti) benim daha önceleri mesela 1 saati geçerdi bir anda (2-3 ay gibi bi süre önce) 40 dakikalara düştü. Hani 50-55 dakika değil arada 20 dakikalık bi fark var. Öyle olurmuş meğerse. Bi anda gidiyomuş.
40 dakikalık süreden 35'e değilde genelde 20-15 dakikaya düşebilirmiş yine bir anda. Hadi bakalım hayırlısı inşallah dedim bende. :)
Şimdilik bu kadar. Haftaya son alt karın seansıma gidicem, umuyorum bitti orası. Sonra üst kısma ilk seansa başlıcam.
Şimdilik hoşçakalınn!! :)
iyi akşamlarr şu an yuzun nasıl acaba ınceler uzerınde calısılmıs ya en son..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?