İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Merhaba, çok sevindim 'çok azalma' aşamasına geçmesine. Benim de genel anlamda incelme var azalma da var sanırım ama hala çıktıkları ve uzadıkları için azalma var demeye dilim varmıyor. Ama azalan kısımlar yanaklar çıkan kısımlar ise boyun. Ah bu boyun!

Bende de öyle :) yanaklar daha çabuk yanıt verdi, çıkanlardan gözüme çarpan 2-3 adet sol yanakta,9-10 tane boyunda oluyo mesela. Demek ki daha dirençli bir bölge.

Tatil dönüşü..
10 gün oldu Antalya'dan geleli, geçen hafta koltuk altına gittim. 3-4 adet vardı zaten, bu hafta yüze anca gidebildim. 10 gün ya da 2 hafta sonra gelmenizi istiyorlar. Tatil dönüşü sorun yanmanız değilde, esmerliğin iyice oturması, kızarıklıkların geçmesi.
Yüz - boyun - çene hepsi 35 dakika sürdü. Yarında yazlığa geçiyorum. Denize ya da havuza girmicem adetim zaten. Dönüşte de 2. senemizde süpriz bozcaadaya 3-4 günlüğüne bi yer ayarlamak istiyorum sonra da kurban bayramında bodruma gidicem, o araya bi bacak - göbek seansı sıkıştırmayı planlıyorum. Göbeğin alt kısmına zaten bi daha gitmeyi düşünmüyorum. Üst kısıma başlıcam kışın.
Şimdilik hoşçakalın..

bı sey sorucam yuzun ıcın iğneli baya bı maddı olarak sımdıye kadr toplam tutmustur dımı ben senı takıp edıyorum hepsını bılıyorum yazdıklarının da bır seneyı gectı bıtmedı gıdıyosun hala buda senı maddı yonden baya bı zorlamıs olabılır dımı

Merhabalar göztepe subesine demissiniz internetten baktigimda dermamedin goztepe subesini bulamadim fakat dharmamed diye bi yerin goztepe subesi mevcut sizin gittiginiz hangisi? Tesekkurler

Dharmamed ve dermamed 2 farklı yer aslında :) doğru yazmışsınız, biri ilk lazere başladığım yer, diğeri iğneliye gittiğim. Karıştırmışım. :) Dharmamede gidiyorum evet.

Son düzenleme:

Maddi olarak, 1 yıl ve 2 haftada bir gidince tabi ki yüksek bi rakam ediyor, hatta bana söylemişlerdi şu ana kadarki ödediğim fiyatı. Lakin herkesin maddi bütçesi kendine, burada kimliğimizi ön plana çıkarmadığımız için maddi yeterlilikle ilgili bi bilgi hiç vermemiştim. Bu kadar detaylı bir bilginin hoş olmayacağını düşündüm. :)
Bir de eskisi gibi bi fiyat vermiyorum, şimdi yapılma zamanıda azaldığı için, gayet uygun bi fiyata hallediyorum artık. :)

bıraz gec oldu ama yınede teşekkür ederim sana cevapladığın için :)ınsallah senden bend derdı olan bu konuda herkes de kurtulur su tuy kıl meselesınden.. su an yuzun nasıl oldu bıttı mıı artk tekrar cıkıyo mu yapılan yerlerden acaba bı kadın ıle konustum bebek cıldı gıbı olur sonrasında demıstıı pek ınandrıcı gelmedı bana senın bır yılı gectı artıkk bellı olmustur ız kalması kalmaaması yada baska seyler bızı bılgılendırırsen son durumunu sevınırım cunku senı ben baya baya takıp edıyorum yasadıklarınıı okuyunca cok ıyı anladımm senı basa gelınce anlaslıyoo yanıı halıyle

İğneliyi bitirince izlerin geçip geçmediğini görebilirim, 3-4 aylık bi ara vermedim hiç. Yüzümde çok az çıkıyo artık sayılı, boyunda da görebilmem için baya incelemem lazım. Çok inceler. Ama onlar içinde gittiğim için düzelme aşamasına daha geçemedim. Ağustosta bitmek üzere, sonbahar - kış bi gelsin süreyi uzatıcam.
İğne izi gibi çukurlar vardı kasımda fark etmiştim, bi çoğu gitti, bazısı kaldı fakat onlar yeni mi yoksa eski izler mi bilmiyorum.
Zaten artık yüzdeki tüyleri pek incelemiyorum, vücuda geçtim iğnelide. Bel bitti, son yüz seansıma gittiğimde beli gösterdim 2 tüye yapıldı sadece, o kadar kaldı.Şimdi bacak ve karına ağırlık verdim.
Önceden yazdığım gibi her kıl tipi farklı, senelerce lazere gittiğim için yüzde daha uzun sürdü, belde 3 seansta bitti.

Cok saoll paylaştığın icin detaylarini anlattigin icin bende senim gibi olucam sanırım bi baslayabilsemm

Merhabalar ben de bir konu da danişmak istiyorum iğneli epilasyona gidiyorum 4 seans oldu 2 tane bayan var birisinden gayet memnunum da diğer hanimefendi dün bana iğneli yaparken bildiğiniz yanik kokusu aldim yanik kokusu aliyorum dediğimde de köklerin yaniyor ondan dedi sizce sorun var mi yanik kokusu almam da ilk defa geldi başima.. bir de çene bölgesine yaptiriyorum ciddi anlamda inceldiler.

Yanık kokusu alınması normal değil. İğne takılan yerlere prob denir, bazı iki parçalı iğnelerin boyu uzun olduğu için iğnenin yalıtımsız yani iletken kısmının bir bölümü dışarıda kalır ve kıl oraya değdiğinde kıl yanar. Fakat sağlıklı bir uygulama için bunun da olmaması gerekiyor. Özellikle "kökleriniz yandığı için" ifadesi tamamiyle yanlış. Çünkü kıl kökü dediğimiz folikül ne öyle yanacak bir şeydir ne de yanık kokusu gelecek kadar akım verilmez. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Yanlış hatırlamıyosam, sayısız iğneli seanslarımdan birinde benimde başıma gelmişti. Yahu bi koku var sanki demiştim ama bişey olmamıştı, izde kalmamıştı. Hangi bölgeye yaptığını hatırlıyosanız bi gözleyin derim, iz kalıcak mı diye bakarsınız. Kalmazsa sorun yok zaten, kalırsa direk yaptırdığınız bayanla konuşursunuz. Fakat şimdi aklıma geldi, ilk deneme amaçlı bi hastaneye gitmiştim orda deneme seansı yaparken koltuk altımı yakmıştı bi kız, bildiğiniz kahverengi yanık gibi olmuştu - ordaki doktorada gittim kabul ettiler hatalarını, geçmez dediler ama 6 ay sonrasında geçip gitti. Karnımda da öyle oldu. Kahverengi izler oldu (ilk deneme seansımdı karnıma) çok korktum, gittiğim yer hep geçicek dedi,6-7 ay sonra hepsi geçmişti. Yanık ve o kahverengi izler arasındaki fark nedir bilmiyorum, gerçekten yanığa benziyolar, farkı bulmak zor biraz ama beklemek en iyisi. Umarım sizde de bi sorun olmaz.

Merhabalaaaaarrr bugün iğneli seansıma gittim. (Her zamanki gibi) yalnız daha önceleri akım şiddetini hiç sormazdım. Bugün şeytan dürttü :) birde hamile olunca gidilemiceğini bildiğim için, sormak istedim. Aslında şu an çok erken yeni evlendim fakat 1-2 yıl sonrasında neden olmasın. Yüz bitince vücuda geçiceğim için, boşu boşuna başlamamak adına merakımı gidermek istedim.
Yapılan akım baya bi düşük geldi bana. Her makina farklı tabi, akımlar o yüzden sizde farklıdır benimkinde farklı ama bana yapılan akımın 3 civarı olduğunu öğrendim. Bi cesaret çıkarın dedim. 7'ye çıkardım. Öyle aman aman bi acı hissetmedim, adetimin son günü ama nedense adette hep daha bi güçlü olduğumu düşünürüm. (Kadınlık hormonu, acı eşiğim daha yüksek oluyo nedense - çektiğim ultra adet sancılarından sonra yüksek akım pek acıtmıyo insanı)
Normalde bu akım sakal türü kıllara yapılırmış ama denemekten ne çıkar diye yaptırdım. Zaten yüz bitmek üzere, bugün yüz boyun kıl - tüy aramakla 43 dakika sürdü. Sadece iyileşmesi daha geç sürermiş.
Bu arada daha önceleri sertlere çalışırdık, şimdi hep ince tüy. İlk başladığımda umursamıyodum onları, hatta günlüğü takip edenleriniz var mı bilmiyorum hep yazardım ki, kalınları hallediyim yeterli. Öyle olmuyomuş :) yani yanakta birbirinden alakasız yerlerde 6-7 adet ince tüy görünce, ne alaka şimdi bu? Diye hemen aldırıyosunuz. Tüm yüzde ince tüyler (ayva tüy) olması başka, arada çıkanlar başka oluyomuş. Göze çarpıyo. Yani kalınlar bitsinde inceler kalsın diye bi durum söz konusu olmadı.
Bu arada koltuk altımda 2 tüy çıkma evresine geçtim, göğüs ucumda yoktu hiç.
Son olarak öğrendiğim kadarıyla (ki gayet hoşuma gitti) benim daha önceleri mesela 1 saati geçerdi bir anda (2-3 ay gibi bi süre önce) 40 dakikalara düştü. Hani 50-55 dakika değil arada 20 dakikalık bi fark var. Öyle olurmuş meğerse. Bi anda gidiyomuş.
40 dakikalık süreden 35'e değilde genelde 20-15 dakikaya düşebilirmiş yine bir anda. Hadi bakalım hayırlısı inşallah dedim bende. :)
Şimdilik bu kadar. Haftaya son alt karın seansıma gidicem, umuyorum bitti orası. Sonra üst kısma ilk seansa başlıcam.
Şimdilik hoşçakalınn!! :)

Merhabalaar :)
Yazdığın her seyi okudum.. 61 sayfanın hepsini.. ve senden Allah razı olsun :) insallah tamamen kurtulursun. . tam hiçbir çare kalmadı derken senin yazınız umut oldu. Bugün yaşadığım şehirde zar zor bulduğum iğneli epilasyon yapan bir yere gidip görüştüm. Orada bizim durumumuzda olan ve işlem yaptırmaya gelenlerle de konuştum. Sonuç olarak hep iyi şeyler duydum.. ama bazi soru isaretleri kaldi yine de
Islem yapacak kisi 35 yildir bu isi yapan bir estetisyen. Bana islem surecinde güneş kremi de dahil olmak uzere butun kremlerden uzak durma kuralı koydu. Kremler cildi yagli tuttugu için kuruyan derinin iyileşmesini, dolayisiyla süreci uzatacağını söyledi. Ayrica islem sonrasi 2 gün boyunca kesinlikle su ile temas yasak. Sadece kendi yazacağı 2 kremi kullanacakmışım. Yani Fondoten, bb krem hiçbir şey kullanmak yok Ben nasil işe gidecegim
Makasla uzayan tüyleri kısaltmak yasak..
Sende de böyle miydi? Sen birçok krem kullanip sürekli nemli tutmustun.
Acaba bu kurallar uygun mu? Kime danısacagımI bilemedim
Yardımcı olursan çok sevinirim :) :)

iyi akşamlarr şu an yuzun nasıl acaba ınceler uzerınde calısılmıs ya en son..

Merhabalar 3 hafta oldu. Haftaya tatile gidicem, yaptırmam lazım pazartesiye. Yüzümde yok gibi ama boyun malum :) çıkıyo tabi ama şöyle diyim haftasonu kayınvalidemin yanına gidicem yazlığa, geçen sene şal bağlıyıp giderdim.
Birde lütfen benimle karşılaştırma yapmayın, boyun bölgem senelerce lazer gördü. Çok dirençli ordakiler, vücutta da lazer gören bölgelere halen tek tükte olsa gidiyorum ama lazer yaptırmadığım yerler artık son seanslarda.
Yani sizin erken bitirme şansınız daha yüksek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…