- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
- 123
- Konu Sahibi stereotyped
-
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Favori bölgendeki tüylerin azalması ne kadar? mesela benim hafif yanağıma doğru yaygın çok ince kısa tüyler var ama iğneli epilasyoncum belli olmadıklarıno söylüyor belki alınmaları zor olduğundan da diyor olabilir ama bilirsin ya insan gördükçe morali bozuluyor yakından bakınca rahtsız ediyor yani senin o bölgen nasıl ağda yapılmış gibi mi yoksa bu ince minik tüyler normal mi. Bu arada boyun bölgem için ben de geçen sene birgül hanıma gittim. Ankaraya evlendim oyüzden şuan burda bir yere başladım mesela boyun bölgem içinde aynı şey geçerli ince tüyler var uzun olanlar bitti uzaktan bakınca hiç rahatsız etmiyor ama ağdalı gibi olması imkansız mı iğneli epilasyonda
merhabalar,
tüm hepsini okuyamadım ama bıyık ve çenedekiler tamamen bitti mi?
Merhabalar, benim boyun kısmında az ama rahatsızlık veren çıkışlar var, gitmeye devam ediyorum.
Merhaba stereotyped :) bi süredir okuyorum yazdıklarını. Daha önce yüzüme lazer veya ağda yaptırmadım. Hiç dokunmadım yani:) sadece çenemde çıkan tüyler için sarartıcı kullandım ve 4-5 tane çok sert kılı cımbızla aldım. Senin gittiğin dhermamede ben de gitmeyi düşünüyorum. Hem çenem hem yanaklarımdaki koyu renkli tüyler için.
Mayıs ayı gibi başlamayı düşünüyorum, yazın gitmemde bir sakınca var mı? Bir an önce kurtulmak istiyorum çünkü. Öğrenci olduğum için en önemlisi de dakikası ne kadardı acaba:) iki farklı cihaz kullanmışsın sanırım ikisinin fiyatını da öğrenebilir miyim? Çene bölgesi ilk seansta ortalama kaç dk sürdü? Bu faydalı günlük için de çok teşekkürler:)
dakika olrak ne kadar sürer demek istiyorum ilk seand kaç dakika yani.
İlk deneme seansı yapıyolar 15 dakika. Tüy yoğunluğunuzu bilmediğim için cevap veremiyorum maalesef :)
İlk deneme seansı yapıyolar 15 dakika. Tüy yoğunluğunuzu bilmediğim için cevap veremiyorum maalesef :)
yarım bacak tüyler orta youğnlukta.. hiç değilse yaklaşık olarak bir şey desen... 3 yada 4 saat sürer diyrn var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?