Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili Arkadaşlar,
Yüz dolgusu konusunda bilgisi olan varsa ve benimle deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Öncelikle kalıcı dolgu olarak hangi markayı tercih etmeliyim. Bildiğiniz ve güvendiğiniz konusunda başarılı, önerebileceğiniz bir doktor var mı? varsa bilgilerini paylaşa bilirmisiniz? Yüzüme yaptıracağım dolguyu dudaklarımada kullanabilirmiyim? İstanbul, Bakırköy ve Bahçelievler ilk tercihlerimdir. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

Ben aqualiti öneririm. çok yumuşak ve çok doğal duruyor. tabii dolgu kadar dr da önemli. benim yatırdığım paragöz bir enjektörü fahiş bir fiyata kaş arama ve nazolabiallere yaptı, istenilen dolgunluk olmadı.

gecmiş olsun canım üzüldüm dilediğin gibi gecmemesine .. umarım bir süresonra her sey oturduktan sonra sonuc seni mutlu eder. Suratının zayıflamasına neden olan sey prp mi oldu ?

Prp guzel etkı edıyor keske orumcek agı yerıne prp ve kendı yağımdan suratıma enjekte etseydım tüm gıttıgım doktorlar bunu onerdı

arkadaşlar merhaba. ben yanak dolgusu düşünüyorumda okudum konunun bir kısmını fakat kafam karıştı.ben 29 yaşımdayım yüzümde öyle çok kırışık yok beni genelde daha küçük sanıyorlar fakat yanaklarım dolgun olsun istiyorum.yani şöyle dudak kenarlarındaki kısım sanki biraz şişti sanırım bu da yanak düşmesi oluyor. aslında bu da öyle aman aman birşey değil ama benim gözüme batıyor. daha önce burun ameliyatı oldum .2. estetik operasyonu olacak eğer yanak dolgusu da yaptırırsam. yüzümde yapay bir görüntü olsun istemiyorum. hafif bir dolgunluk olsa bana yeter. ancak istiyorumki uzun zaman kalsın. dolguların kalıcılığı neye göre bilmiyorum ama ömürboyu kalması için vücuttan yağ alınıp yanağa aktarıyorlar diye okumuştum fakat bu zor ve meşakkatli bir işlem. bu konuda okuduğum 2 yıl kalıcıdolgularda varmış. içinizde 2 yıl yada daha fazla kalıcılığı olan ve ama böyle vücuttan yağ alıpta değilde direk şırıngayla enjekte edilip yapılan bir dolgu yaptıran arkadaşlar cevap verebilirler mi. sonuçtan memnunlar mı ne kadar kalıcı oldu, maliyeti ne kadar , yapılan dolgu çeşidi ne. bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden:16:

merhaba yanak dolgusu yaptırmıştınız değil mi ne kadar süre kaldı :26:

Aquamid yada aqualift gııbı bıseydı adı tatlım 1200 dedi nakit 1000 de anlastık 15 dk ya cıktım kaprıslı bı dr degıl bende burdan tavsıye uzerıne gıtmiştim alcak gonullu bırı ıstedıgın kadar soru sor cvplıyo bogaziçindeydi besıktasta

anladım canım çok sağol cevap verdiğin için benimde nasobial bölgede hafif sorun var ama benimki sanırım yanaklarım küçüldü birazda nasobial bölge şiş gibi duruyor sarkma oluyor galiba

yanak degıl canım nasobıal bolge burundan agıza ınen cızgıler yani

anladım canım çok sağol cevap verdiğin için benimde nasobial bölgede hafif sorun var ama benimki sanırım yanaklarım küçüldü birazda nasobial bölge şiş gibi duruyor sarkma oluyor galiba

Bende sarkma olmadı kuzum tam tersi az geldi bi enjektör bitane daha gerkiyor

hayır canım yanlış anladın galiba ben şuan yüzüme dolgu yaptırmadım ben zayıfladım zayıflayınca yanaklarım küçüldü . birde dudaklarımın kenarındaki nasobial bölge biraz şiş gibi belirginleşti. senin dr un nişantaşı ndamıydı ismi neydi. üfff bugün işten gelirken düşündümde güzel görünmek için bütün bunları yapmak doğru mu diye. ben burun estetiği oldum. şimdi yanak, göğüs, bacak düşünüyorum bir taraftanda tüm bunlara ne gerek var diyorum çirkin bir kızda değilim yapay görünümlü biri olmakta istemiyorum ama bir taraftanda estetik yaptırıp özgüven patlaması yaşayan arkadaşlar var kafam karıştı:27:

Bende sarkma olmadı kuzum tam tersi az geldi bi enjektör bitane daha gerkiyor

hayır canım yanlış anladın galiba ben şuan yüzüme dolgu yaptırmadım ben zayıfladım zayıflayınca yanaklarım küçüldü . birde dudaklarımın kenarındaki nasobial bölge biraz şiş gibi belirginleşti. senin dr un nişantaşı ndamıydı ismi neydi. üfff bugün işten gelirken düşündümde güzel görünmek için bütün bunları yapmak doğru mu diye. ben burun estetiği oldum. şimdi yanak, göğüs, bacak düşünüyorum bir taraftanda tüm bunlara ne gerek var diyorum çirkin bir kızda değilim yapay görünümlü biri olmakta istemiyorum ama bir taraftanda estetik yaptırıp özgüven patlaması yaşayan arkadaşlar var kafam karıştı:27:

Bi sakin ol kuzun drum besiktasta necdet uçar bogaziçi tıp ta nasobial bolgeni bi hallet once bacak vs cok sonra dusun kafanı karıstırma

Ben istanbulda geçen yıl seran göçer'e yaptırdım. Memnun da kaldım. Hiç belli olmadan toparladı yüzümü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
hayır canım yanlış anladın galiba ben şuan yüzüme dolgu yaptırmadım ben zayıfladım zayıflayınca yanaklarım küçüldü . birde dudaklarımın kenarındaki nasobial bölge biraz şiş gibi belirginleşti. senin dr un nişantaşı ndamıydı ismi neydi. üfff bugün işten gelirken düşündümde güzel görünmek için bütün bunları yapmak doğru mu diye. ben burun estetiği oldum. şimdi yanak, göğüs, bacak düşünüyorum bir taraftanda tüm bunlara ne gerek var diyorum çirkin bir kızda değilim yapay görünümlü biri olmakta istemiyorum ama bir taraftanda estetik yaptırıp özgüven patlaması yaşayan arkadaşlar var kafam karıştı:KK53:
Selam.Gereksiz şeyleri sakın yaptırma.Ameliyat gerektirmeyen doldu botoks lazer vs ok ama cerrahi müdahaleye gereksiz girme derim.

Selam.Gereksiz şeyleri sakın yaptırma.Ameliyat gerektirmeyen doldu botoks lazer vs ok ama cerrahi müdahaleye gereksiz girme derim.
canım ben zaten botoxta yaptırmam zaten ben dolgu düşünüyorum onda da kararsızım

Back
X