merhaba , ben de sizin gibi ayni asamalardan gectim. Derin Plan yaptirmak istedim once ve bayagi bir arastirdim.Oncesi ve sonrasi fotolari instigramda takip ettim, sayfalar dolusu isim. Ayrica UK ve ABD den bu islemleri yaptiran yada yaptiracaklarin bloklarini bulmaya calistim. Turkiye ye gidinve de gorustum bazilariyla. Bu forumdan hali hazirda arastirama yapip referans veren doktorlari da ziyaret ettim. Islem yaptiranlarin oncesinde cok arastirma yaparak sectigi doktorlarindan da ameliyat sonrasi bazi yerlerinden memnun kalmadiklarini gorunce , derin plandan vazgecip , lolita lift yaptirayim, alt yuz ve boyunu toplayip daha sonra orta ya gecerim diye dusundum. Dr Volkan Kiyaktan randevu alip gittik arkadasla, 3000 TL on odeme aldi ve bunu ameliyata saymadiklarini soylediler.
Uzun lafin kisasi local anestezi ile yapturdim. Dedigim gibi asil benim sikayetim boynumdu , gayet guzel oldu, bulldoglar gitti , arkadasimda yaptirdi. 7 bin Euro odedim, 3000 tl onden . Agiz kenarlari ve dudak dolgusu icinde 22000 TL. Resmen carpiyorlar , paralari cash istiyorlar ve para sayma makinasini cogu Plastil cerrahin ofisinde gordum.Vergide vermezler kesin.!
Dr Mustafa Ozyurtlu ya bir arkadasim derin plan oldu , gayet dogal ve fazla belli olmasin diye az gerdirdi ama aradan 2 sene gecti , simdi keske elini titmasaydim, biraz daha gerseydi diyor. :))
Ayni doktora ameliyat olan bir kac kisiden bazilari mutlu bazisi mutsuz, beklenti meselesi sanirim. Agzi burnu yamultmadiklari surece 5-7 yil genclesme soz konusu nihayetinde !
Dr Berke Ozucar KBB uzmani , plastik cerrah degil.Tunc tiryaki cok pahali, USA de yaptirilir bu fiyata , Dr Varsak da ayni fiyat civarinda , Dr Ozan Bitik 10 bin euro istedi , Ankara da , oninda CV si harika ama yayinlari hep uuslararasi. Tam ona yaptiracaktim, gozum tam yuz ve CO2 ya katlanamadi. Bakim ve surec acisindan volkan Kiyak'i tercih ettim. Bakalim Ekim 21 de lolita lift yapti. 1-2 ay gecsin gorelim odemler insin, dikisler duzelsin foto paylasirim. Biyle boyun ve alt yuz bile olsa iyilesme ve yatma biraz sikintili, hep sirtustu .
Hele derin plan olsaydi iyilesme daha uzun ve mesakkatli olacakti.
Umarim arastirma yapan forum uyesi arkadaslara yardimci olabildim. Sevgiyle kalin.