• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz germe için güvenilir ve makul bir cerrah

Merhaba. Vallahi benim beynim artık algılamıyor :KK53: o kadar çok okuyorum ki, hepsi bir birine karıştı. Önce Erhan beyi düşünüyordum, görüşmeye gittim ve memnundum, gerçi bana yaptığı işlerini göstermedi, ben yinede beğenmiştim. Ama sonra baktım adam nerdeyse ameliyat hiç yapmıyor, devamlı sempozyum, sunum, toplantı vesaire…. Genelde daha fazla eğitim veriyor ama pratik yapmak daha önemli bana göre. O yüzden başka doktorlara yöneldim ama orada da kayboldum. Ben şimdi bir kaç doktor seçtim, konu açacağım, zahmet olmazsa sizde katılın, birlikte tek tek masaya yatıralım en iyilerini. 😉
Merhaba Erhan Bey'in sik ameliyat yapmadigi sonucuna neye gore vardiniz? Merak ettigim icin soruyorum cunku ben de kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum.

Merhaba Erhan Bey'in sik ameliyat yapmadigi sonucuna neye gore vardiniz? Merak ettigim icin soruyorum cunku ben de kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum.
Kendisini takip ediyorum ve her ay kongreye katılıyor, yurtdışına gidiyor, başka şehirlere gidiyor, son yüz germe paylaşımı bir sene önce yaptı. Bu da beni tedirgin ediyor. Bu arada ben böyle yazdım diye fikrinizi değiştirmeyin lütfen, benim karakterim bu, her detaya önem veriyorum, her şeyi kurcalıyorum ve güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben annem için basit kulaklık almak için, bir hafta araştırdım. Huyum batsın, detaylar beni bitiriyor zaten.

Ben de çok uzun zamandır arıyorum doğal ve uygun fiyatlı bir yer ve ilk tercih olarak da lokal anestezi. Dr Çağıl erenoğlu ve dr sina kaderiyi takip ediyorum ama çok bir bilgiye ulaşamadım. Bir de bazı tıp merkezleri var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Tecrübem yok sadece ben de bakmıştım kendisine ve çok doğal sonuçlarına hayranlıkla. Aklı başında, ne yaptığını bilen ve milleti turnadan çıkmış maymuna çevirmeyen güvenilir bir intibâ uyandırdı bende. Fakat o arada başka bir hekimimizle görüşüp ona iknâ olunca (Fâtih Dağdelen) irtibat kurmadım.

Görüşürseniz bizleri de bilgilendirirseniz pek mütehassis oluruz 😇
Merhaba. Siz ameliyat oldunuz Fatih beye?

Belli bir yaştan sonra derin plan dışındakilerin kalıcı olacağını düşünmüyorum. Görüştüğüm doktorlar da aynısını söyledi ama biri yarım facelift ve gözkapağı, ikisi tam facelift ve gözkapağı dedi. Fiyatlar arasında çok büyük farklar var. Birkaç görüşme daha yapıp sonuçları paylaşacağım.Merhaba

Belli bir yaştan sonra derin plan dışındakilerin kalıcı olacağını düşünmüyorum. Görüştüğüm doktorlar da aynısını söyledi ama biri yarım facelift ve gözkapağı, ikisi tam facelift ve gözkapağı dedi. Fiyatlar arasında çok büyük farklar var. Birkaç görüşme daha yapıp sonuçları paylaşacağım.
Merhaba,yeni yüzünüz güzel daha da güzel olacak inşll.kime ameliyat oldunuz acaba ?

Estetıgı kbb doktoruna olmayın plastık cerrah baska birsey, 15 martta oldum ben 700 bın denılen amelıyatı ucretsız oldum canlı kongre takıp ettım, face to face kongresı dunyanın en ıyı plastık cerrahları yaptı bunu bana dr bır arkadasım soyledı kongrelerde yapılan amelıyatlarda ucret olmuyor foto paylaştım 8 gunluk halım bu ust yuz germe orta yuz ve boyun germe
Merhaba, rica etsem fotoları özelden atarmisiniz. Burdan acilmiyor maalesef ! Teşekkür ederim

Kongre takıp ettım hıc bır ucret vermeden tum yüz boyun ust yuz amrlıyatı oldum evet fıyatlar cok yuksek 20 bın euro dıyen oldu 18 bın euro dıyen fakat dunyaca unlu plastık cerrah kongresı takıp ettım adımı yazdırdım 🥰
Ben fotoğraflarınızı göremiyorum çok merak ettim :)

ben bir şey öğrendim eğer kemik törpülenmeden germe yapılırsa tuhaf göz çekikliği ve germe görüntüsü oluşabiliyormuş bu sebeple korede yapılan işlemlerde çeneye ve kaş üstüne ufak bir törpü yapılıyor (facial feminization surgery - ffs genel adıyla). kiminde çok törpü yapılıyor kiminde az,biraz da isteğiniz ve doktorun yönlendirmesine göre türkiyede yapılan yüz germelerde tufaf göz çekikliği ve sanki maske takılmış gibi görüntü yüzün geniş ve düz olmasından kaynaklı. hatta düz yüzü giderebilmek için yanak ve çene implantı bile kullanılabiliyor ki yüz germe tuhaf durmasın. ufak yüzlerde bu kontüre ihtiyaç duyulmayabiliyormuş. genelde hollywood ve korede yüz germeler bu şekilde yapılıyormuş.

türkiyede bu şekilde kaş üstü törpü yapıp germe yapan bir tek gökhan uğur var. işte o işlem doğallık katıyor. ama yurtdışında bunu yapan ünlü doktor charles sung-chull lee (abd'de) ve bu konuda bilgi veren braun plastic surgery (videolarını izleyebilirsiniz) , yine korede id plastric
Endoskopik olan yüzeyde bir işlem aslında ve kısa süreli dayanıyor, 1 yıl, hadi bilemedin 2 yıla iniyor yüz aşağı çünkü smas yada derin plan ameliyat ile desteklenmemiş oluyor ayrıca yaptığı ağrı ve mide bulantısı günlerce sürüyor, asla ve asla değmez, parana ve bedenine yazık
Selam orta yüz kaldırma için de geçerli mi bu genelde sadece endoskopik yapıyorlar orta yüz kaldırmayı benim anladığım hem kulak önü kesisiyle uğraşmış olmak istemiyor olabilirler hem endoskopik yapılıp hem smas müdahaleli olmuyor mu acaba

Tesekkurler. Bir arkadasim endoscopic temporal lift yaptirmisti yillar once, ona sordum. Boyle sikayetleri olmamis ama ilk birkac hafta japon gibi gezdim diyor. bu sikayetler kisiden kisiye degisiyor olabilir.

Diger arkadaslar da tecrubelerini paylasabilir mi? 🙏
Endoskopik yüz germe de tekniğe göre dayanma süresi değişiyormuş örneğin ağız içinden yapılanlar 2-4 endoskopik biraz daha fazla kirpik altı kesili en yüksek dayanmaymış ha bu bilgileri niye verdim öğrenmişken öğreteyim yazadım geldim 😅 sizin arkadaşınızın temporal yükseltme kaç yıl kullanabilmiş

Ben de çok uzun zamandır arıyorum doğal ve uygun fiyatlı bir yer ve ilk tercih olarak da lokal anestezi. Dr Çağıl erenoğlu ve dr sina kaderiyi takip ediyorum ama çok bir bilgiye ulaşamadım. Bir de bazı tıp merkezleri var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Lokal anestezi ile yapılan daha kısa ömürlüymüş anladığım benim siz görüşebildiniz mi kendileriyle

Herkese merhaba,

Yüz germe ile ilgili Türkiye'de düzgün bir referans sadece bu forumda var. Katkı yapan herkese teşekkürler. 55 yaşındayım, geçen seneye kadar ciddi bir sorunum yoktu ama 6 ayda 18 kg varince yanak ve boyunda sarkma oldu. Bu yılın başında kalıcı bir çözüm olarak facelift'e karar verdim. Doktor seçme aşamasında ameliyatımı martta yaptıramazsam sonbahara kalacağı ve fiyatların döviz bazında arttığını (!) fark ettiğim için eteklerim tutuştu. Çevremdeki genellikle Tunç Tiryaki ve İsmail Kuran'a ameliyat oluyor. Bir de Fatih Şirin'i duydum. İsmail Kuran ocak başında 1 Nisan'a randevu verdi. Geçen hafta Dr. Asu Deniz Burhanoğlu'na gittim ancak yüz germede tecrübe ve uzmanlığı nedir bilemedim. 6-7 fotoğraf gördüm ama ameliyattan hemen sonra çekilmiş olduklarından pek bir şey anlamadım. Kendisi yarım yüz germe ve gözkapağı kaldırma önerdi. Tunç Tiryaki'den şubat sonuna aldığım randevu 4000 TL idi, iptal edip yeniden randevu almak istediğimde 8000 TL dediler, pes yani, belki de iptal ettim diye yaptılar bu gıcıklığı. Karaca Başaran 9000 TL sırf muayene, o da 3 hafta sonraya. Tunç Tiryaki arkadaşıma tüm yüz germe, kök hücre nakli ve gözkapağı için 29,000 USD fiyat vermiş. New Y'orkun en iyi doktorları bu fiyata yapıyor. Bizim TL gelirler düşerken fiyatlar iki yılda ışık hızında artmış ama talep düşmemiş.

Dr. Mustafa Özyurtlu'nun hakkındaki olumsuz yorumları gördüğüm halde sonuç fotoğrafları çok iyi olduğu için whatsapp üzerinden görüştüm. Bursa Acıbadem'de ameliyat yapıyor ve fiyatı İstanbul'daki doktorlara göre daha uygun. O tüm yüz ve gözkapağı ameliyatı öngördü. Revizyon gerekirse kendisinin yaptığını söyledi. Bir de bu forumdan Berke Özüçer'i buldum ve yaşı genç olduğu halde referanslarını beğendim. ABD'de plastik cerrahlar ya yüze ya da vücuda odaklanır, yüze odaklanmış olması hoşuma gitti. Ona da randevu aldım. Buradan Erhan Eryılmaz'ı not ettim. Seyfi Akbay'ın gözkapağı konusunda çok iyi olduğunu biliyorum, yüz germe de yapıyormuş ama o konuda tecrübesi nedir bilmiyorum çünkü daha çok klinik uygulamaları odaklanmış biri. Onları da arayacağım. Konu yüz ameliyatı olunca insan aşırı meşhur, uçuk fiyatlı, talep patlaması yaşayan doktorlara gitmezse başına bir şey gelecek sanıyor. Bir arkadaşımın abisi Ankara'da bir doktora 70,000 TL'ye ameliyat olmuş ve gayet memnun, o seviyelere cesaret edemesem de, elektif bir ameliyata 30 bin USD vermem, veremem.

Şu anda Berke Özüçer ve Mustafa Özyurtlu gibi bir doktora hemen yaptırmakla, meşhurlardan birini bekleyip sonbahara kalarak korkunç bir meblağ ödemek konusunda kararsızım. Deneyimimi ve sonuçları benim gibi arayışta olanlar için paylaşacağım.

Facelift yaptırmış olanların doktor ve dikkate alınması gerekenler hakkındaki tüm tavsiyeleri çok makbule geçer.
merhaba , ben de sizin gibi ayni asamalardan gectim. Derin Plan yaptirmak istedim once ve bayagi bir arastirdim.Oncesi ve sonrasi fotolari instigramda takip ettim, sayfalar dolusu isim. Ayrica UK ve ABD den bu islemleri yaptiran yada yaptiracaklarin bloklarini bulmaya calistim. Turkiye ye gidinve de gorustum bazilariyla. Bu forumdan hali hazirda arastirama yapip referans veren doktorlari da ziyaret ettim. Islem yaptiranlarin oncesinde cok arastirma yaparak sectigi doktorlarindan da ameliyat sonrasi bazi yerlerinden memnun kalmadiklarini gorunce , derin plandan vazgecip , lolita lift yaptirayim, alt yuz ve boyunu toplayip daha sonra orta ya gecerim diye dusundum. Dr Volkan Kiyaktan randevu alip gittik arkadasla, 3000 TL on odeme aldi ve bunu ameliyata saymadiklarini soylediler.
Uzun lafin kisasi local anestezi ile yapturdim. Dedigim gibi asil benim sikayetim boynumdu , gayet guzel oldu, bulldoglar gitti , arkadasimda yaptirdi. 7 bin Euro odedim, 3000 tl onden . Agiz kenarlari ve dudak dolgusu icinde 22000 TL. Resmen carpiyorlar , paralari cash istiyorlar ve para sayma makinasini cogu Plastil cerrahin ofisinde gordum.Vergide vermezler kesin.!
Dr Mustafa Ozyurtlu ya bir arkadasim derin plan oldu , gayet dogal ve fazla belli olmasin diye az gerdirdi ama aradan 2 sene gecti , simdi keske elini titmasaydim, biraz daha gerseydi diyor. :))
Ayni doktora ameliyat olan bir kac kisiden bazilari mutlu bazisi mutsuz, beklenti meselesi sanirim. Agzi burnu yamultmadiklari surece 5-7 yil genclesme soz konusu nihayetinde !
Dr Berke Ozucar KBB uzmani , plastik cerrah degil.Tunc tiryaki cok pahali, USA de yaptirilir bu fiyata , Dr Varsak da ayni fiyat civarinda , Dr Ozan Bitik 10 bin euro istedi , Ankara da , oninda CV si harika ama yayinlari hep uuslararasi. Tam ona yaptiracaktim, gozum tam yuz ve CO2 ya katlanamadi. Bakim ve surec acisindan volkan Kiyak'i tercih ettim. Bakalim Ekim 21 de lolita lift yapti. 1-2 ay gecsin gorelim odemler insin, dikisler duzelsin foto paylasirim. Biyle boyun ve alt yuz bile olsa iyilesme ve yatma biraz sikintili, hep sirtustu .
Hele derin plan olsaydi iyilesme daha uzun ve mesakkatli olacakti.
Umarim arastirma yapan forum uyesi arkadaslara yardimci olabildim. Sevgiyle kalin.

merhaba , ben de sizin gibi ayni asamalardan gectim. Derin Plan yaptirmak istedim once ve bayagi bir arastirdim.Oncesi ve sonrasi fotolari instigramda takip ettim, sayfalar dolusu isim. Ayrica UK ve ABD den bu islemleri yaptiran yada yaptiracaklarin bloklarini bulmaya calistim. Turkiye ye gidinve de gorustum bazilariyla. Bu forumdan hali hazirda arastirama yapip referans veren doktorlari da ziyaret ettim. Islem yaptiranlarin oncesinde cok arastirma yaparak sectigi doktorlarindan da ameliyat sonrasi bazi yerlerinden memnun kalmadiklarini gorunce , derin plandan vazgecip , lolita lift yaptirayim, alt yuz ve boyunu toplayip daha sonra orta ya gecerim diye dusundum. Dr Volkan Kiyaktan randevu alip gittik arkadasla, 3000 TL on odeme aldi ve bunu ameliyata saymadiklarini soylediler.
Uzun lafin kisasi local anestezi ile yapturdim. Dedigim gibi asil benim sikayetim boynumdu , gayet guzel oldu, bulldoglar gitti , arkadasimda yaptirdi. 7 bin Euro odedim, 3000 tl onden . Agiz kenarlari ve dudak dolgusu icinde 22000 TL. Resmen carpiyorlar , paralari cash istiyorlar ve para sayma makinasini cogu Plastil cerrahin ofisinde gordum.Vergide vermezler kesin.!
Dr Mustafa Ozyurtlu ya bir arkadasim derin plan oldu , gayet dogal ve fazla belli olmasin diye az gerdirdi ama aradan 2 sene gecti , simdi keske elini titmasaydim, biraz daha gerseydi diyor. :))
Ayni doktora ameliyat olan bir kac kisiden bazilari mutlu bazisi mutsuz, beklenti meselesi sanirim. Agzi burnu yamultmadiklari surece 5-7 yil genclesme soz konusu nihayetinde !
Dr Berke Ozucar KBB uzmani , plastik cerrah degil.Tunc tiryaki cok pahali, USA de yaptirilir bu fiyata , Dr Varsak da ayni fiyat civarinda , Dr Ozan Bitik 10 bin euro istedi , Ankara da , oninda CV si harika ama yayinlari hep uuslararasi. Tam ona yaptiracaktim, gozum tam yuz ve CO2 ya katlanamadi. Bakim ve surec acisindan volkan Kiyak'i tercih ettim. Bakalim Ekim 21 de lolita lift yapti. 1-2 ay gecsin gorelim odemler insin, dikisler duzelsin foto paylasirim. Biyle boyun ve alt yuz bile olsa iyilesme ve yatma biraz sikintili, hep sirtustu .
Hele derin plan olsaydi iyilesme daha uzun ve mesakkatli olacakti.
Umarim arastirma yapan forum uyesi arkadaslara yardimci olabildim. Sevgiyle kalin.
Merhaba, Çok geçmiş olsun, umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Lolita lift ve deep plane arasındaki fark nedir? Dr Varsak ne fiyat verdi size?

Back
X