• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz germe için güvenilir ve makul bir cerrah

Ben,yüz gerdirme yaptırmıştım. son resimlerimi ekledim, buradan bir arkadaş sormuştu,kimdi hatırlamıyorum , konu açmıştım, aşağıdan bakabilirsiniz 🍀

Dr. Yasin varsaki duydunuz mu acaba, ingiliz hastalara 33nin dolar fiyat veriyormuş, merak ettim ben de gorüsmeye gideceğim bir ara, yabancilar arasında çok meşhur.

Uzun suredir yabancı forumlarda doĺaşıyorum amerkalilar ve ingilizler akın akin türkiyeye geliyorlar,sonuçlardan çok da memnunlar,ben anlamadım biz mi memnuniyetsiziz, ben daha iste bu dediğim hicbir doktor göremedim, Mike nayak dışında, 😭😭 off parasızlık🥹

Ben,yüz gerdirme yaptırmıştım. son resimlerimi ekledim, buradan bir arkadaş sormuştu,kimdi hatırlamıyorum , konu açmıştım, aşağıdan bakabilirsiniz 🍀

Sonuctan memnun degilsiniz yanlis anlamadiysam

Biraz baktim konunuza orta yuz germeymis.Sizin nazolabialleriniz yokmus yuzunuzde iyiymis aslinda.Doktor kimdi hangi sehir
Aslında nazolabialler vardı sadece çok derinleşmeden ameliyat oldum. Bu ameliyatı boyun ve yüz deriniz aynı iken yaptırın, erken olsun, boyun daha hızlı yaşlandığı için yüz germe yetersiz oluyor sonra. Doç Dr Serdar Altun, Elazığ... Ben İstanbul'da Elazığ'a uçtum. Çok başarılıdır

Mini yüz germemiydi derin planmidi unuttum.Kimdi doktorunuz.Kime ne yazdigimida unutuyorum

Çok detaylı ve faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim. Ben de son 1-2 yıldır araştırma sürecindeyim. Her doktorun yöntemi, fiyatı ve hatta muayene yaklaşımı ciddi farklılık gösteriyor gerçekten.

Geçtiğimiz aylarda bir yakınım, uzun süredir ertelediği yüz germe ve göz kapağı operasyonunu İstanbul’da Dr. Ali Çetinkaya’ya yaptırdı. Açıkçası ben de öncesi-sonrası sürecine birebir tanık oldum. Sonuç çok doğal, özellikle çene hattı ve boyun kısmı oldukça netleşti ama asla "gerilmiş" bir görünüm yok.

Yöntem olarak “derin plan” uygulamış ama her hasta için bunu önermediğini söylediğini de biliyorum. Çünkü kişisel duruma göre planlama yapıyormuş.

En büyük artısı bence iletişimi. Ameliyat sonrası süreçte de çok ilgiliydi, küçük sorular için bile geri dönüş yaptı.

Fiyat konusunda uçuk değil ama piyasa şartlarına göre çok uygun da diyemem. Ortalama bir seviyede.

Ben hala karar verme aşamasındayım ama buraya ismini bırakmak istedim, belki araştırmak isteyen olur. Tabii herkesin süreci ve önceliği farklı, bu yüzden kişisel ihtiyaçlara göre değerlendirmek en doğrusu olur.
Ameliyat oldunuz mu

Sina beyin profilini inceledim. Çok sempatik ama çok genç doktor. Derin plan yüz germe çok ciddi ameliyat, ufak bir hatada felç kalma riski var. Ben çok tecrübeli doktor istiyorum. Zamanım kısıtlı ve ben hala karar veremedim. Gerçi karın germe yapmadan önce de böyle paçalarım tutuşmuştu ve son anda mükemmel doktorumu buldum. İnşallah bu seferde en iyisine karar veririm. Liste yapıyorum, sonra elemeye başlayacağım.
N’aptınız oldunuz mu ameliyat bende arıyorum

Back
X