Aa kim acaba merak ettimHangi doktor bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa kim acaba merak ettimHangi doktor bu?
Yakup avşar mı?Ben Avşar’dan 900 bin aldım![]()
Ya kim merak ettim,özelden yazsanızBen de bugun cok unlu bir doktordan fiyat aldim 650 bin dedi![]()
Hayati akbaşYa kim merak ettim,özelden yazsanız![]()
Bence fena değilmis, bana bir doktor sadece endoskopik icin 8 bin euro istemisti, derin plan yüz germe daha zor, ama ben doktorun sonuçlarini biraz abartı buluyorum. Doğal durmuyor sanki pekHayati akbaş
Sonuctan memnun degilsiniz yanlis anlamadiysamBen,yüz gerdirme yaptırmıştım. son resimlerimi ekledim, buradan bir arkadaş sormuştu,kimdi hatırlamıyorum , konu açmıştım, aşağıdan bakabilirsiniz
Üst edit: ilk duşumu alana kadar günlük resim ve durum paylaşacağım, ilk duştan sonra, yüzümün ve dikişlerin yerinin durumunu koyacağım, ondan sonra da ayda bir olarak ve sonrasında hatırladıkça resim paylaşacağım. Destek olan herkese selamlar, sevgiler...
Merhaba arkadaşlar, ben 47 yaşıma girdim ve boyun ve alt yüz kısmımda çok kilo verdiğim için sarkmalar ve kırışıklıklar oluştu. Aslında Serdar Altun'a meme büyütme ameliyatı için gitmiştim ama yanımda ki arkadaşım yüzüne işlem yaptırırken bende heves ettim ve oldum. Öncelikle beni takip edenler bilir, ameliyat sonrası ağrı sızı pek...
- ELMAVETURTA
- açık plan boyun germe derin plan derin plan facelift dr serdar altun high smas orta yüz germe smas smaslift yüz germe ameliyatı yüz kaldırma
- Yorumlar: 315
- Forum: Yüz Estetiği
Yoo, çok memnunum, oldukça başarılı bir operasyon oldu ve 6 ay da tamamen iyileştim, tavsiye ederimSonuctan memnun degilsiniz yanlis anlamadiysam
Mini yüz germemiydi derin planmidi unuttum.Kimdi doktorunuz.Kime ne yazdigimida unutuyorumYoo, çok memnunum, oldukça başarılı bir operasyon oldu ve 6 ay da tamamen iyileştim, tavsiye ederim![]()
Biraz baktim konunuza orta yuz germeymis.Sizin nazolabialleriniz yokmus yuzunuzde iyiymis aslinda.Doktor kimdi hangi sehirYoo, çok memnunum, oldukça başarılı bir operasyon oldu ve 6 ay da tamamen iyileştim, tavsiye ederim![]()
EvetYakup avşar mı?
Aslında nazolabialler vardı sadece çok derinleşmeden ameliyat oldum. Bu ameliyatı boyun ve yüz deriniz aynı iken yaptırın, erken olsun, boyun daha hızlı yaşlandığı için yüz germe yetersiz oluyor sonra. Doç Dr Serdar Altun, Elazığ... Ben İstanbul'da Elazığ'a uçtum. Çok başarılıdırBiraz baktim konunuza orta yuz germeymis.Sizin nazolabialleriniz yokmus yuzunuzde iyiymis aslinda.Doktor kimdi hangi sehir
Mini yüz germemiydi derin planmidi unuttum.Kimdi doktorunuz.Kime ne yazdigimida unutuyorum
Ameliyat oldunuz muÇok detaylı ve faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim. Ben de son 1-2 yıldır araştırma sürecindeyim. Her doktorun yöntemi, fiyatı ve hatta muayene yaklaşımı ciddi farklılık gösteriyor gerçekten.
Geçtiğimiz aylarda bir yakınım, uzun süredir ertelediği yüz germe ve göz kapağı operasyonunu İstanbul’da Dr. Ali Çetinkaya’ya yaptırdı. Açıkçası ben de öncesi-sonrası sürecine birebir tanık oldum. Sonuç çok doğal, özellikle çene hattı ve boyun kısmı oldukça netleşti ama asla "gerilmiş" bir görünüm yok.
Yöntem olarak “derin plan” uygulamış ama her hasta için bunu önermediğini söylediğini de biliyorum. Çünkü kişisel duruma göre planlama yapıyormuş.
En büyük artısı bence iletişimi. Ameliyat sonrası süreçte de çok ilgiliydi, küçük sorular için bile geri dönüş yaptı.
Fiyat konusunda uçuk değil ama piyasa şartlarına göre çok uygun da diyemem. Ortalama bir seviyede.
Ben hala karar verme aşamasındayım ama buraya ismini bırakmak istedim, belki araştırmak isteyen olur. Tabii herkesin süreci ve önceliği farklı, bu yüzden kişisel ihtiyaçlara göre değerlendirmek en doğrusu olur.
N’aptınız oldunuz mu ameliyat bende arıyorumSina beyin profilini inceledim. Çok sempatik ama çok genç doktor. Derin plan yüz germe çok ciddi ameliyat, ufak bir hatada felç kalma riski var. Ben çok tecrübeli doktor istiyorum. Zamanım kısıtlı ve ben hala karar veremedim. Gerçi karın germe yapmadan önce de böyle paçalarım tutuşmuştu ve son anda mükemmel doktorumu buldum. İnşallah bu seferde en iyisine karar veririm. Liste yapıyorum, sonra elemeye başlayacağım.