yüz germe

karaokesound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
70
2
86
39
merhaba kızlar ben 23 yasındayım fakat yüzüm elastikiyetini kaybetti ve yanaklarımda sarkma meydana geldi.bu durumdan cok rahatsızım ne yapacagım konusunda karar veremedim. sizce eski haline gelenbilmesi için ne yapmam gerekiyor ??

merhaba kızlar ben 23 yasındayım fakat yüzüm elastikiyetini kaybetti ve yanaklarımda sarkma meydana geldi.bu durumdan cok rahatsızım ne yapacagım konusunda karar veremedim. sizce eski haline gelenbilmesi için ne yapmam gerekiyor ??

Ultherapy diye bi ultrason cihazı varmış ve bu elastikiyet kaybına iyi geliyormuş doktor bana dedi ki "bu çıktığından beri estetik yapmıyoruz" ama fiyatı 4000 lira.

cok saol cevabın için uzun süredir girip bakamıyordum.araştırıyım bunuda 4000 lirada pahalıymıs ama yaw :44:

Ya evet bende haberlerde duydum bunu. doktorun anlatmasına göre etkili birşey gibi ama ne kadar doğrudur bilemem. Kimse yoğurdum ekşi demezmiş. Doğal iplerle cildi içerden destekliyor sonra ipler eriyince cilt o haliyle kalıyor gibi anladım. Tıp çok ilerledi ama herşeyede hemen inanamıyoruz işte. Yaptıranı bulup sormak lazım.

doğal iplermiş cnm. sanıyorum ameliyat ipliği gibi sezaryanda filan iç dikişlerde kullandıkları ip gibi anladım ben. ama emin değilim. ipek koza ismi yöntemin mantığından geliyomuş ipin türünden değilmiş.

kaç seansta yapılıyor acaba ben izmitteyim. hem kardeş ziyareti hem güzelleşmek var kafamda. Tatilimi yaparken oh mis:) Ama öyle bir kaç seansta yapılıyorsa elli kere de gelip gidilmez ki istanbula eşimi bırakıp falanda. ;)

tek seferlik diye anlatılıyo haberde. bak o haberi bul internetten de izle, dr baya iyi anlatıyor. bi de öle şiş miş, şaşkın yüz ifadesine sebep olmuormus. malum güzelleşicem die ördek bakışlılar dolu ortalık :):):):)

Back
X