- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
Benim kocam da bi öpücük takmıştı yüzüme..O zaman anlamalıydım beni sevmediğini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu![]()
Q sen çok fenasınfötiför ne bize de anlat
abla 7 taş ney yaaa woooowwww...işte gerçek bir ous
bende henüz 1 tanesi bile yok ,kanlı elmas onlar istemem ki![]()
patatezli böreğinden kıl çıkan arkadaş, kocasına fötibörlü doğum günü pastası yapan arkadaş demek istiyor geçenki konularından arkadaşın.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/680590-dogum-gunu-pastasi.html merak edenlere fötibör linki![]()
patatezli böreğinden kıl çıkan arkadaş, kocasına fötibörlü doğum günü pastası yapan arkadaş demek istiyor geçenki konularından arkadaşın.
Sağol Tolincim bende konuyu bulmaya çalışıyordum.
uğruna ban yedıgım konuyu unutmam mumkun değil![]()
Benim eşim bana maşallah bile takmadı
Ama ben kendi değerimden eminim![]()
Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu![]()
Beraber yemiştik.
Neyse konuyu dağıtmayalım,beş çeyrek az.
dedim ya kanlı elmas istemem ki ben
unutmadan külahını ver ablacım ona da anlatayım![]()
Benim kocam da bi öpücük takmıştı yüzüme..O zaman anlamalıydım beni sevmediğini![]()
Ous böyle işteminik taşlar var üzerinde yan yana dizilmiş pırlanta
Hem taş istiyom,hemde beni alacan dedim![]()
Benim kocam da bi öpücük takmıştı yüzüme..O zaman anlamalıydım beni sevmediğini![]()