Yüz Özelliklerinize Olumsuz Yorum Geliyor mu / Yüzünüzde ki Asimetri Sizi Rahatsız Eder Mı

Bunlar ne ki burnuma Fatihin burnu gibi diyen bile oldu kemerli oldugu icin benzio da biraz, güldüm baya napim. Baskasi laf edio diye degisecek degilim.

Çevrenizi değiştirin. çok yaptırmanızı istiyorlarsa parasını versinler yoksa konuşmasınlar

Herkes böyle yorumlar almıyor siz çok naif birisiniz muhtemelen. Bi tanesini bozsanız bi daha kimse cesaret edemez böyle ileri geri konuşmaya.

Nerede saçma insanlar var seni buluyor herhaldee?

Siz onlardan yorum yapmalarını mi istiyorsunuz? Kimse durduk yere yüzün yamuk demez

Büyük güneş gözlüğü takınca bi taraf elmacıklara değiyor bi taraf değmiyor. Dışardan bakınca belli oluyor mu bilmiyorum. Bi de gözlerim şehla ama buna iltifat alıyorum hep
Ben de şehlayım hafiften. Güneş gözlüğü taktığımda gözlüğün sapı sağ kulağıma tam otururken sol sap havada kalıyor.

Konu sahibi bir kaşım diğerinden düşüktü. Botoksla eşitlendi. Ameliyat yerine dolgu, botoks gibi işlemleri araştırabilirsiniz.

Yoksa biz aynı insan mıyız

Yüzümde veya herhangi bir yerimde bir kusur olsa ve birileri bunun lafını etse kendimdeki kusurlu bölgeleri değil hayatimdaki insanları değiştiririm

Ayrica herkes kendi çöplük kalbine baksın.

Bende de var asimetrik.ssğ profilim daha güzel bana göre.resimlerde de hiç güzel çıkmam bu yüzden çok az resmim var.ama napim kendimi bpyle seviyorum.

Sol göz kapağım sağ göz kapağımdan düşük
Bir hayko cepkin kadar değil ama makyajsız ve yorgunken bayağı bariz
Ameliyat olmayı düşünmüyorum. Arada rahatsız da oluyorum. Ama kendimi böyle kabullendim

Merhaba benimde burnum asimetrik hatta burun deliklerim bile farkli. Cok dalga gecen, gülen oldu. Zaman zaman celistim, üzüldüm psikolojim bozuldu. Önemli olan baskalarinin dedigi degil, sizin kendinizi nasil hissettiginiz. Insanlara sizin hakkinizda birseyler söylemelerine izin verirseniz ucsuz bucaksiz bir sürece hirersiniz. O yüzden kimsenin sizin hakkinizda, görüntünüz hakkinizda birseyler söylemesine izin vermeyin. Kenfinizi her halinizle sevin, asil en büyük özgüven budur ❤ hep iyi insanlarla karsilasmak dilegiyle

Hayır herhangi bi yorum istemiyorum. alaka size olmamış olabilir ama bazı insanların ağzı boş , o yüzden şak diye suratınıza diyebiliyorlar :)
İlgilenirseniz yüz yogasi yapıp sonuç alanlar var. Ama siz kendinizi savunun, cevap verin, bir daha cesaret edemesinler. Kimsenin yüzü simetrik değil, vücudu mükemmel değil ki.

Benim de burnum küçük, ağzım büyük ve dolgun bundan rahatsızım . Göz torbalarım daha da belirginleşti yaş ile birlikte. Gözlerimin biraz daha büyük, kaslarımin biraz daha dolgun olmasını arzu ederdim gelgelelim Allah böyle yaratmış . Ayna karşısında kusurlarımi sayıyorum ama bir yandan da beğenirim kendimi . Ama çevremdeki kimse yüzumle ilgili kötü yorumda bulunmaz . Çevrenizdekiler bir değişikmis

Asimetri herkeste yok mu? Bi elimiz ayagimiz bile digerinden buyukmus…aynaya cok dikkatli bakip inceledigimde yuz hatlarimdavar cok az esitsizlik ama umrumda olmadi hic.. bizi biz yapan bize has olan seyler degil mi? Herkes dolgun dudak takma kirpik minicik kalkik burunlu.. guzel olabilir ama onlara ozel bi tarafi yok siradan oldu artik.. karakteristik dedigimiz sey.. sisme estetikli yuzde bu kalmiyor ne yazikki.. ha zamanla tabii bazi mudahalelere ihtiyac hissedebilirsin ona birsey diyemem, cunku hepimiz yaslaniyoruz ve cildimiz kaslarimiz eskiyor.. ama daha 20 yasinda robot gibi gezmenin manasi yok bana gore.. gercekten dogal guzellikleri gormeyi ariyor insan bazen

Beeennhatta rahatlıkla estetik bataklığına düştüm diyebilirim Allah'tan param yok da cok yaptirmiyorum ama üç beş derken bayaa bir gidiyor.Kendime ne kadar takintiliysam hayatıma alacağım kişiye de o kadar takintiliyim bu yüzden kimseyi beğenmiyorum.Sagliksiz bir hâl almaya başladı sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…