- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
- Konu Sahibi fromrainforest
-
İnternette videolu maskeleri denediniz mi?
pirinç unu maskesi renk açıyor nette bulabilirsin ama güneş koruyucu kullan kışın bile olsa
Papatya buharı yapın haftada bir. Ha bir de güneş kremi olmadan dışarı çıkmayın lütfen. .
Gunes koruyucu kullanmaya basladim 50 spf ama biraz gec kaldim galiba...
bu arada pirinç unu maskesini bizzat kendim bi ara yaptım renğimi açtı gerçekten
Pirinc unu maskesi yaptim bir iki kez ama duzenli yapmadigim icin galiba cok etkisini gormedim...kùr seklinde yapayım o zaman..cok sagolun..
Ha ben bi de Uzum çekirdeği yağı kullandım bir ara buhar banyosuyla beraber. O zamanlar ten rengim çok koyuydu, denemedigim şey kalmamıştı. Üzüm çekirdeği yağı çok ii geldi. Şu an yüzüm pırıl pırıl beyaz çok şükür. .tavsiye ederim..
Ùzùm cekirdegi yaģı bende de var...buhar banyosundan sonra mı maskeleri veya yagları kullaniyosunuz...bi de kullanmıs oldugunuz uzum cekirdegi yaginin markası neydi..markadan markaya fark varmıs galiba...benimki mecitefendi...
Canım kolay gelsin iyi haberler bekliyoruz...Arkadaslar bilincsiz guneşlenmekten yùz rengim bi kac ton koyulasti...son dònemlerdeki en bùyùk derdim bu...zamaninda aynı dertten muzdarip olmus ve derdine pratik, kısa sūreli bi cozum bulan varsa yardımcı olabilirmi....
Canım kolay gelsin iyi haberler bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?