Lekeler, Çiller Yùz rengim yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

fromrainforest

......
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
818
1.031
63
Arkadaslar bilincsiz guneşlenmekten yùz rengim bi kac ton koyulasti...son dònemlerdeki en bùyùk derdim bu...zamaninda aynı dertten muzdarip olmus ve derdine pratik, kısa sūreli bi cozum bulan varsa yardımcı olabilirmi....

Ha ben bi de Uzum çekirdeği yağı kullandım bir ara buhar banyosuyla beraber. O zamanlar ten rengim çok koyuydu, denemedigim şey kalmamıştı. Üzüm çekirdeği yağı çok ii geldi. Şu an yüzüm pırıl pırıl beyaz çok şükür. . ;) tavsiye ederim..

Ha ben bi de Uzum çekirdeği yağı kullandım bir ara buhar banyosuyla beraber. O zamanlar ten rengim çok koyuydu, denemedigim şey kalmamıştı. Üzüm çekirdeği yağı çok ii geldi. Şu an yüzüm pırıl pırıl beyaz çok şükür. . :KK66: tavsiye ederim..

Ùzùm cekirdegi yaģı bende de var...buhar banyosundan sonra mı maskeleri veya yagları kullaniyosunuz...bi de kullanmıs oldugunuz uzum cekirdegi yaginin markası neydi..markadan markaya fark varmıs galiba...benimki mecitefendi...

Ùzùm cekirdegi yaģı bende de var...buhar banyosundan sonra mı maskeleri veya yagları kullaniyosunuz...bi de kullanmıs oldugunuz uzum cekirdegi yaginin markası neydi..markadan markaya fark varmıs galiba...benimki mecitefendi...

Inan markasini hatirlamiyorum. Buha banyosunu haftadabir yapiyorddum ama uzum cekirdegi yagini evde nemlendirici niyetine surekli suriyordum yuzume. Gunde bi kac kere yani..

Back
X