Yüz sarkması sinirlerim bozuldu

basit bir alet, özelden gönderirim resmini
Merhaba yüz germe sürecinizi paylaşmanız çok faydalı olmuş 🫶 ben de göğüs olacağım hafif bir sarkmam var ama kafaya takıyorum ne yalan söyleyeyim birlikte olsam mı diye düşünüyordum mini olarak lütfen akıl verin ne sürede iyileşti sizinki
aleti bana da gönderir misiniz

Eftelya selam nasıl oldun ameliyat üzerinden baya bir zaman geçmiştir ☺️ merak ediyorum
Şu an memnun musun

Yanlış anlamışım, şimdi daha net oldu :)

Sizin doktorun üst göz kapağı videosunu eşime attım, daha önce de başka doktorun lipo-karın germesini atmıştım. Eşim hangi birini olacaksın dedi :)) bu doktorun karın germe-liposuction ameliyatları nasıl bilginiz var mı?
Kilo ve germede en iyidi

Eklentiler

• IMG_4380.webp
    IMG_4380.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 28
merhaba, siz işlemler konusunda oldukça bilgilisiniz sanırım, istanbul için dolgu ve botoks konusunda önerebileceğiniz biyer varmı? yada bu işlemleri önerirmisiniz genel olarak
Elena hanım İstanbul’a Botox dolgu vs de en iyisidir inceleyebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_4382.webp
    IMG_4382.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 28
Tesekkurler turk doktor dusunuyorum oncelikle daha dogrusu irki onemli degil ama tip egitimini turkiyede almis olan doktor diyebilirim

Bugun dunden daha sis yuzum ozellikle dudagim.31inde alinacak dikislerim guncel foto eklerim yine merak edenler icin.benim asiri moralim bozuktu kilo alip vermeden kaynakli bu kadar sarkmisti daha 38 yasindayim yasitim kimse de boyle bir sarkma yok.şu an bu şiş tabak gibi suratima baktikca bile mutlu oluyorum eger varsa niyeti olan cesaretini toplasin isterim cunku ben hic ne fotograf ne bilgi paylasan bulamadim cunku
merhaba nasıl yüzünüz memnun musunuz hala

HANGİSİNDE. BURUN KAÇ ARKADASIM VAR İRANLI ÇOK KÖTÜ BURUNLARI. 90 LARDAN KALMA TEKNİKLE YAPILMIS GİBİ. BELKİ YÜZ KONUSUNDA İYİDİRLER.
Estetik için demedim dolgu botok vs için ve İran’da Tebriz’de mükemmel bir estetik cerrahı var dünyada en iyilerinden birtanesi muazzam yüz germe yapıyor

Back
X