Yüz Siri

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
evet hanımlar yüzümdeki tüylerden en sonunda nefret konumuna gelince bugün aldıracağım artık fakat yüz sirine gitmeden önce her hangi bir şey sürmem bunu kolay atlatmama yardımcı olur mu şöyle ki ; ilk defa yaptıracağım için biraz fazla kızaracağım ve onun için önceden yapmam gereken bunu hafifletecek bir şey var mı ? siz neler yapıyorsunuz ? bir yardımcı olsanız

Yüze sir uygulanacağı zaman yüzünde krem, fondoten gibi şeyler olmaması gerek.
İlk başlarda biraz canın yanar ama sonra uyuşuyor zaten hissetmiyorsun bile
Eğer çok hassas bir cildin varsa sirden sonra buz sürerek rahatlatabilirsin :97:

eskiden gelinler ilk defa yüzünü aldırınca yumurta akı sürerlermiş sivilce çıkmasın pürüzlü görünmesin diye aklında bulunsun :)

siri yaptırdıktan sonra teze limon suyunu ve tuzu iyice karıştırıp yüzüne 20 dakika boyunca masaj yaparak sürüyormuşsun tüylerde %70 azalma oluyormuş.bende kol ve bikini bölgesi için denemeyi düşünüyorum.

Canım aldırdıktan sonra bepanten sür 1 2 gün boyunca hiç bişe olmuyor

evet kızlar siri yaptırdım pek bi kızarmam olmadı sir yaptırdıktan yarım saat sonra falan eve geldim duş aldım birazcık buz uyguladım . yumurta akı çok mantıklı geldi ama zor arınmaz mı yüzden kokusu falan:26::26: ayrıca limon tuz olayını bende duydum ama yüze zararlı olmasın ? sir yağı sürdüm e vitaminli bi yağım vardı buzda koydum şuanlık iyi gibiyim. benim yüzümü aldırmak istememin sebebi sarışınım ve tüylerim siyahtı ondan aldırdım hadi hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…