• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri yüz temizleme fırçasıı:)))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
evet cnm ben hergun bır kere kullanıyorum ama cıldın cok kuruysa 3 4 gune bır kullan derım

bend ecok uzun zamandir kullaniyorum, sanki daha iyi temizliyor gibi geliyor bana cünki köpürtüyor güzelce birde masaj yapiyor süper tavsiye ederim herkese :)))

kızlar dün alım ben bu fırçayı hiç memnun kalmadım ben mi kullanmayı bilmiyorum nedir
kıpkırmızı yapıyo valla yüzümü iki akşamdır alev alevim

kızlar yüzünüzü durlarken soğuk suyla durlayın böylece gözenekler sıkılaşmış olur..

kızlar dün alım ben bu fırçayı hiç memnun kalmadım ben mi kullanmayı bilmiyorum nedir
kıpkırmızı yapıyo valla yüzümü iki akşamdır alev alevim

cnm belkı sen sert fırca almıssındır yada cok sert kullanmısdırr benım fırcam cok yumusakkkŞeniz

kızlar bende aldım bugün 2 ytl ye. ama çok yumuşak gelmedi banada yani yüzünü yıkarken tırmalıyor ben daha farklı hayal etmiştim ama dahada yumuşak olursa allık fırçası gibi olur zaten oda bi gerçek... umarım bi zarar vermez.

ewet cnm allık fırcası gıbı zaten cok yumusak dıkkat et yüzüne zarar werme

elifcimm benim ki o zaman sert biraz sanırım. yani çok yumuşak değil allık fırçası gibide değil. hatta yüzüm acıyor yıkarken :sm_confused:

ben eşimin kullanmadığı traş fırçasını kullanıyorum yüz fırçası olarak. onun cildi çok güsel oluodu traştan sonra.kıskandım ben de kullanıyorum çoook da memnunum tavsiye ederim:))

:1hug:
ben eşimin kullanmadığı traş fırçasını kullanıyorum yüz fırçası olarak. onun cildi çok güsel oluodu traştan sonra.kıskandım ben de kullanıyorum çoook da memnunum tavsiye ederim:))

iyi fikir cnm bende calıyım bari askımın kını bu seferde kk dan mı ögrendın dıye sorar

cnm belkı sen sert fırca almıssındır yada cok sert kullanmısdırr benım fırcam cok yumusakkkŞeniz

yok canım benimki de çok yumuşak
for you dan aldım
ama tırmalıyor gibi sanki
ya da ben beceremiyorum
bundan önce kese kullanıyodum hemde baya baya sertti
yumuşak yumuşak yıkıyodum sonrada kremlenince cillop gibi oluyoduşakkıdı

yüz temizleme süngeri kullandım ama bende egzama yaptı

hijyenine dikkat ettiğim halde.

ama yüz temizleme fırçasından bir şikayetim olmadı onu da hergün kullanmıyorum haftada bir ya da iki defa kullanıyorum hafif peeling vazifesi de yapıyor ben memnunum.

doktorum yüzümde sivilceler varken kesinlikle uygulamamı soyledi cunku onların yayılmasıne neden olur dedi ama cildiniz sağlıklı ve sivilcesiz ise fırçanın en yumuşak olanınla çok hafıf temizlemek kan deverarınını sağlıyor masaj görevi görüyor...

doktorum yüzümde sivilceler varken kesinlikle uygulamamı soyledi cunku onların yayılmasıne neden olur dedi ama cildiniz sağlıklı ve sivilcesiz ise fırçanın en yumuşak olanınla çok hafıf temizlemek kan deverarınını sağlıyor masaj görevi görüyor...

ewet cnm haklısın yayar sıvılcelerı ama benım cıldımdde sıvılce yok gercekten cok pürüzsüz yaptıı benımkını:1hug:a.s.

bende kullanıyorum yüz fırçası ama hırpalamadan cildi tabi ....valla ben memnunum cnm yıllardır kullanan biri olarak bi zararı yok derimmm....

fırcanın yumuşak olması gerekıyor sanırım erkeklerın traş fırcaları gayet yumusak oluyor onun gıbı fırcalar cıldı hırpalamaz

Back
X