Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
acayip yağlı bir cildim var en son pure pore fection
avon solutions arındırıcı toniğini kullandım çok memnunum yüzüm acayip hafifledi ve temizlendi...

avonyagli.jpg

Pure Pore-Fection serisi cildin daha temiz, daha sıkı ve yağsız olmasını sağlıyor. Cildinizi kurutmadan parlamayı önlüyor.

Pure Pore-Fection Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli

Nemlendirici ve anti-oksidanlar içeren, suyla köpüren jel; ciltteki makyaj kalıntılarını, yağ fazlasını ve kiri derinlemesine temizliyor.

Pure Pore-Fection Akne Önleyici Özel Bakım

Cildin ihtiyaçları için özel olarak formüle edilen jel, cildin daha berrak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki özel formülüyle cildi nazik bir biçimde soyarken, sivilce oluşumunu önlüyor. Cildi ferahlatıp, rahatlatıyor. Sürekli kullanım ile de daha önce akne nedeniyle oluşan lekelerin görünümünü hafifletiyor.

Pure Pore-Fection Pürüzsüzleştirici Losyon Temizleyici

Yenilenen Yağsız Formülü ile yetişkinler için özel olarak hazırlanan losyon, cildin dokusunu düzgünleştirirken, aynı zamanda berraklığını ve parlaklığını artırıyor. Cildin ihtiyacı olduğu nemi sağlamanın yanısıra yağ emici özelliği sayesinde akneden kaynaklanan problemleri hafifletiyor. İçeriğindeki salicylic acid, oxa acid ve özel bitki kompleksi sayesinde cildin derinlerindeki fazla yağ üretimine neden olan enzimlere nüfuz edip, cildin genç bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

Pure Pore-Fection Arındırıcı Maske

Yeni, geliştirilmiş yağ ve gözenek önleyici formülüyle, gözeneklerin görünümünün hafifletilmesine yardımcı oluyor. İçeriğindeki alpha ve beta hydroxy asitler sayesinde cildi ölü deri tabakasından arındırarak daha pürüzsüz görünmesine yardım ediyor.

Pure Pore-Fection Arındırıcı Tonik

Özel canlandırıcı formülüyle, gözeneklerin görünümünün hafifletilmesine ve cildin fazla yağından arındırılmasına yardım ediyor.
(benim kullandığım

Ferahlatıcı Kompakt Pudra

Yağlı ciltler için sıkıştırılmış pudra, cildin yağ seviyesini kontrol eder ve parlamayı önler. Renksiz pudra cildinizi rahatlatır ve tahriş olmuş cildi pürüzsüzleştirir. İçeriğindeki salisilik asit sayesinde cildin yağ seviyesini kontrol eder.

ya ablam bundan kullandı. cildi acayip kötü oldu. önce çok işe yaradı ama sonra mahvetti komedon mu ne onlarla doldu cildi.belki cilde göre değişiyodurkaydirigubbakcemile5

valla kızlar bu kozmatik ürünler ne kadar hoş olsada kimyevi madde cok ben 2 yıldır bebek şanpuanı ile yüzümü yıkıyorum temizliyırum arkasından loreal nemlendirici falan kullanıyorum ..gayet memenunum ..
şükür cildim bebek gibi yani ark ..diy
or ...tabi bol su içmenin ve dengesli beslenmeninde önemi büyük

her cilt tipine göre değişir..ben bebek sanpuanıyla yıkıyorum gül suyuyla tonikliyorum
ve loreal nemlendiriciyle nemlendiriyorum gayette memnum...
bol bol sebze özleliikle elma cok faydalı ..

Bebe şampuanı mı:uhm:
Ciddi misiniz? Cilde iyi geliyor mu?
Bir kaç kişiden daha duydum kullanıldığını ama şampuan cilde ne kadar uyum sağlayabilirki..
Cilt tipiniz nasıl. Yağlı ciltlere uyar mıa.s.

Vichy norma derm serisini kullanıyorum ben..
Yağlıya dönük karma bir cildim var ve memnunum...
Roc hafiftir çok etki etmez, sorunsuz bir cildiniz varsa rahatlıkla kullanabilirsiniz diyebilirim...
Benim cildim sivilcelenmeye müsait olduğu için Roc hafif bi ürün...
Vichy'den memnunum..

cnm bebek cildi ne kada hassasdır biliriz en kötü beb panbuanı bile normal temizlmeden daha az kozmetik içeriri emin ol..cildim normal benim ..bence iyi gelir ..
beb sanpuanıyla yıka kurula sonra pamukla gülsuyu sür marketlerde eczanelerde var
birde nemlendirici bebk gibi cildin olur ..ne civilce ne bişey ...
gelişmeleri bildir amam mutlaka bol su en az 2 litre ve tabi meyve ...öptümkaydirigubbakcemile5

Haklısın canım muhakkak daha az kimyasal içeriyordur.
Benim cildim oldukça yağlı, gülsuyu yağlı cildi daha çok yağlandırırmış. Öğrendiğimden beri kullanmıyorum gülsuyu.kaydirigubbakcemile4
Ama bebe şampuanını merak ettim denerim, sonuçları bildiririm.a.s.

Haklısın canım muhakkak daha az kimyasal içeriyordur.
Benim cildim oldukça yağlı, gülsuyu yağlı cildi daha çok yağlandırırmış. Öğrendiğimden beri kullanmıyorum gülsuyu.kaydirigubbakcemile4
Ama bebe şampuanını merak ettim denerim, sonuçları bildiririm.a.s.

ayda bir sade yoğurt maskesi yap 5 dk bekle yıka yağı alır ayrıca gülsuyu da yağı alır
ben sürekli kulalnırım ki..civilcelerimi epey azalttı
bana iyi geldi seni bilemem tabi

olay salatalık özlu canlandırıcı yüz temızleme jeli war harıka kıslar hem kokusu harıka hemde nemlendırıyooo

loreal pure zone kullanıyorum..yağ dengesini düzenliyormuş ama daha yeni kullanmaya başladım bende bi yarar veya zarar göremedim şuan için :)..

L'Oréal Hydrafresh Yüz yıkama jelini kullanıyorum yeşil olanını , normal ve karma ciltler için olanı yani
cildim karma , bana inanılmaz iyi geldi , artık başka birşey kullanamıyorum .
daha önce olay , dıadermıne ve doğal sabunlar kullandım ama hiç biri bunun kadar iyi gelmedi bana ,
üstüne bide nemlendiricisini sürüyorum süperr :)

ya kızlar böyle kimyasal ürün değilde doğal ürün kullanan yada doktor tavsiyesi bi ürün yokmu benimde t bölgem yağlı.biara freman ın kayısı özlü jelini kullandım ii geldi doğaldıda.

ya kızlar böyle kimyasal ürün değilde doğal ürün kullanan yada doktor tavsiyesi bi ürün yokmu benimde t bölgem yağlı.biara freman ın kayısı özlü jelini kullandım ii geldi doğaldıda.

forum gerilere kaymış bulup getirdim yine..tatlımbende senin gibi hep ürün arıyordum daha dogal olacak yada doktor tavsiyesi çogu kişiye gittigi dermatolojlar ürün isimleri vermiş gerekiyorsa ilaçta..bende hep sansızlıgıma kızardım hiçbir doktor ilaçtan kremden başka bir şey vermezdi bana..neyse geçenlerde bir cilt uzmanına göründüm hani cilt bakım merkezleri varya orada doktor aynı zamnda cilt bakım tedavileride yapılıyor..yüzüme baktı md.formulatıon temizleyici (duymuşsundur) önerdi birde yagsız nemlendirici neutrogenanın sadece 2 sini kullan dedi peeling şuan önermiyorum bir cilt bakımı yapılsa iyi olur dedi(zira yaglı görünen cildimin altında kuru bir cilt mevcut berbat yani) birde meyve özlü peelig yaptırırrsanda onunda faydası olur dedi..birde sivilceler için bir krem yazdı sivilcenin çapını küçülterek yokediyormuş..doktor bana cildini fazla ürüne bogmak istemiyorum temel bakım önemli dogru bir şekilde temel bakım yapıldıgında belki diger özel bakımlara bile gerek kalmayacaktır dedi.(bu arada bebk düşündügümden de ürün içerigine dikkat ederek verdi ve fazlasını vermek istemedi) sadece evde kil maskesi yapıyorum zararı varmı dedim yok ama sadece bölgesel olarak yaglı bölümüne yap dedi yüzün her tarafına yapma dengesi bozulur dedi...bu arada bu md formulation temizleyici (çeşitleri var)75-85 arası degişiyor ama ürün çok yogun kıvamdaymış bu yüzden uzun bir süre sanırım 1 yıl kadar gidiyormuş..zaten içeriginde deterjan olmadıgından köpürmüyormuş bununla göz çevresini rahatça yıkayabilirsin dedi..şuan elimde mevcur temizleyicim var bitsin hemen ona geçecem yarında cilt bakımı yaptıracagım..bu arada 3 4 ayda bir cilt bakımı yaptırmak gerekirmiş..bunu yapmak bence diger özel bakımlarla vakit harcamaktan daha iyidir diye düşünüyorum ben...uzun oldu biraz ama umarım yardımcı olmuşumdur..

Ben Niveanın Clear deeper - günlük derinlenmesine temizleme ve peeling jeli ni aldım, sadece bir kaç kere kullandım. Bunu cildime sürdükten sonra yüzümü yıkacakmıyım suyla ?
yoksa pamukla sileyim mi ?
Çünkü köpükleniyor.

Lütfen beni bilgilendirin.

neutrugena frangagnce free kullanıorum we çok memnunum.tonik olarak gülsuyu kullanıorum üstüne de nemlendirici olarak clinuque nemlendirici bazende acıbadem sütü sürüorum ciildim gayet ii ama gözeneklerim açlılıo bazen çok üzülüorum senağlama

Ben Niveanın Clear deeper - günlük derinlenmesine temizleme ve peeling jeli ni aldım, sadece bir kaç kere kullandım. Bunu cildime sürdükten sonra yüzümü yıkacakmıyım suyla ?
yoksa pamukla sileyim mi ?
Çünkü köpükleniyor.

Lütfen beni bilgilendirin.

evet yıkayacaksın canım yüzünü jelle yıkadıktan sonra toniğini sür pamukla ardından da cildine uygun bir nemlendirici.

Back
X