Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende garnıerin 3in 1 ürününü bugün kullanmaya başladım bakalım sonuc nasıl olacak. zaman gectıkce sizide bilgilendirrim bu konuda.

nuetragena dorumu yazdım bilemiorum dermotolog tavsiyesi üzerine başladım çok uzun zmaandır kullanıorum çok memnunum karma ve yağlı ciltler için birebirr

ben ilk defa L'occıtane ürünlerini kullanıyorum oldukça memnunum daha önce estee kullanıyordum estee de süper ama L'occatıne bitkisel olduğu için bide onu deneyeyim dedimhihoyyyt

şuanda zeytin ağacı temizleme köpüğüyle elma badem kremini kullanıyorum
temizleme köpüğü biraz hafif kaldı sanki makyajı etkin temizlemiyomuş gibi hissettim ama krem süper özelliklede kokusu harika opuyorumnanaktan

yalnız ben kremi 109TL aldım ama strawberry de 69 muydu neydi
arada 40 TL gibi bi fark var yaa sizce bidahakine straw. denmi alim :1shok:

bende garnıerin üçü bir aradasını maske olarak yves rocherin greyfurt özlü kreminide temizleyici olarak kullanıyorum aradada defne sabunu ile yıkıyorum

yves rocher in inositol serisinin kullanıyorum ve cok memnunum.olay ın de var ama yuzumu sankı temızlemıyordu.bununla yıkayınca temızlenmıs gıbı hıssedıyorum.bıde arındırıcı pıelıngını kullanıyorum gercekten cok guzel.ben ındırımdeyken aldım ,ilk alısverıste arındırıcı peeıngı hedıye ettıler.tabı bıtkısel olması da tercıh sebebım.fıyatlarıda ucuk degıl.yanı bı temızleme jelıne 100-200 tl veremem.
ama uzun zamandır memnun kaldıgım urunler bunlar.

Md Formulations Faical Cleanser kullanıyorum... 75 tl ye almıştım geçen sene mayıs ayında. Hala bitmedi. Leblebi kadar jel yetiyor. Tonik felanda gerekmiyor ayrıca. Verilen parayı fazlasıyla çıkarıyor. Hep çok iyi temizliyor hemde çok gidiyor... Tavsiye ederim...

arkadaşlar;bundan 3 sene öncesine kadar bütün sisesi guzel olan temizleyici nemlendiricileeri kullanmıstım..sonra cildim alerjı oldu sivilcelerim gecmek bilmiyordu zaten..doktor dedi cilt hassasiyeti baslamış..sonra bir iki ilac verdi duzeldi..suan o gunden beri sadece sebamed likit olan o da hergun degıl 4 5 gunde bir..sade suyla yıkıyorum cildimi haftada 2 kez mak yaj yapmaya calışıyorum cunku pespese gunlerde cilt yorulur..nemlendirici kremm ise basis krem cok yogun bi krem ama alışınca guzel o da sadece banyodan sonra kullanıyorm..blgisayar basında calıştıgımdan 3 4 gunde bi gözumde cok kuruluk olurca la roche posay genc cilt için goz altı nemlendırıcısı kullanıyorum..suan cildim pırıl pırıl..hava alıyor 22 yasındayım çizgi bile yok goz etrafımda..yasıtlarımın cildine bakıyorum yorgun gulunce cizik çizik göz altları var..lutfen cildinizi kimyasal kandırmacalarla yormayın..cilt bakımı yerleri var onlara da 35 yasından önce gtmeyın sacma sapan..cildin ihtiyacı sureklı bişiler surmek degıl ona.. meyve sebze ..sekeri az kullanın gazlı icecek içmeyin..mutlu olun sonra aynadakı farkı farkedin..ama lutfen öncelikle kimyasallardan korunalım..şampuan olarak tavsiyem organıx bnm saclarım kıvırcık ve kuru o yuzden mangolu kullanıyorum.ve dfn garlı maske..o kadar..kesinlikle dus jeli kullanmatın tamamen kanserojen..sabun kullanmaya ozen gösterin:))

protex antibakteriyel jel kullaniyorum.mukemmel temizliyor.makyaj temizleyicilerin bile arindiramadigi rimelimi kalintisiz temizliyor.

loreal in hydrafresh yüz temizleme jeli.memnunum sabah akşam sürüorum köpürüo duruluorum.hiçbişi yapmasam bunu kullanıorummm

ben loreal kullanıyorum, gayet memnunum, bebek gibi oluyor cildim. devamında mutlaka tonikle de siliyorum cildimi. fakat gerginlik hissi veriyor. onu da nemendirici kremle tamamlıyorum .

Bende exfoliac kullanıyorum. 1 hafta oluyor şimdilik memnunum. Cildim yağlıydı fazla yağı alıyor. Ayrıca sivilce tedavisi için yardımcı bir dermokozmetik bir ürün...

valla benim kişisel görüşüm bu, roc markasını sevmiyorum jellerini bilmiyorum fakat bugüne kadar hangi ürününü kullandıysam memnun kalamadım. fiyat/kalite oranını baz alıyorum bir ürünü değerlendirirken. roc bu bakımdan sınıfta kalıyor.

cildim yağlıya dönük olmasına karşın jeller çok kurutup geriyor. sabunlara karşı da ön yargılıydım ta ki 2 ay önce oriflame'den fairness sabunu deneyene kadar. çok güzel bir ürün. cildi fazla kurutmadan temizliyor berraklaştırıyor. göz çevresi için ayrıca birşey kullanmak gerek tabi.

Clinique foaming cleanser var bir de dalin bebe şampuanı... ama bu aralar doğal sabunlar kullanıyorum, örneğin defne sabunu... cildi kurutmuyor ve cilt normal sabunla yıkanmış gibi gıcır gıcır etmiyor. Zaten üstüne nemlendirici sürüyoruz hemen... Ama uzun vadede hiçbir temizleyiciyi sürekli kullanamıyorum cildimi kurutuyor..hep dönüşümlü kullanınca sıkılmıyorum da :) ...Örneğin bazen suna dumankaya tarifi temizleme sütlerinden yaparım, kimi zaman yağla temizlerim...kimi zaman o gün evdeysem sadece tonikle temizlerim gibi..

Back
X