Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
senelerdir pek çok ürünü kullandım kendi yorumlarım :
garnier benim cildime iyi gelmedi hassas olduğu için pütür pütür oldu
olaydan memnun kalmıştım
innova fena sayılmaz
en son olarak arnuld temizleme köpüğü kullanıyorum innovadan biraz daha iyi tamamen bitkisel
bir de banyo sırasında bebek şampuanıyla yıkıyorum yüzümü
kuzenim darphen kullanıyo çok memnun bidahakine bende ondan almayı düşünüyorum
ya da doğal sabunlardan kükürtlü sabun kullanmıştım cildi kurutuyor ama güzel yapıyor

pure zone loreal kullanıyorum bende,memnunum..temiz ve hava aldığını hissediyorum cildimin...

cnmm gözenekleri sıkılaştırdımı acaba..üzerinde siyah nokta ve gözenek sıkılaştırıcı diyor..umarım gözeneklerim sıkılaşır onun için aldım daha çok:)

Bende Neutragenanin akneye karsi olan jelini kullaniyorum, ama acayip kurutuyor cildim karma olmasina ragmen. Gunde yuzumu bununla iki defa yikiyorum sabah ve aksam olarak, normali bu mu bilmiyorum ama hijyen benim icin onemli. Sonra da Neutragenanin yine gece veya gunduz yaslanmaya karsi nemlendiricilerini kullaniyorum. Cildim soguklardan midir nedir cok cabuk kuruyor yine de, kizarikliklar oluyor ve pullanmalar yuzumde:(((
Bir de peeling etkisi yapan yuz jelim var markasi Aveeno seftali kokulu:), ama bugunlerde hic kullanmiyorum cok hassaslasti cildim:(((

ben Amway ürünleri kullanıyorum. içerikleri diğer tüm kozmetik ürünlerinden daha organik. şimdiye kadar kullanmadığım marka kalmadı ama en çok bunlardan memnun kaldımçamway essential serisi...

ben mümkün olduğunca kimyasal ürünlerden uzak durmaya çalışıyordum ta ki düne kadar... cildim çok fazla problemli sivilce siyah nokta vs. doğal yöntemlerle başa çıkamayınca dün watsons'a giderek satış temsilcisinden yardım istedim. aslında deep clean ya da celan&clear almayı istiyodum hangisi alayım diye sordum bana ikisini de bıraktırıp Olay almamı söyledi. Yüz temizleme jeli ve toniğini aldım. 1 hafta düzenli kullanırsam aradaki farkı görecekmişim. Olay kullananlar genelde m:1rolleyes:emnun görünüyor. Bu sabah itibariyle kullanmaya başladım bakalım hayırlısı

benim yüzüm karma.clean&clear kullandım pek iyi gelmedi bana. dove sabun iyiydi ama jel temizleyiciler daha kullanışlı olduğundan onu da bıraktım.uzun bi süre oriflame kullandım değiştiriyim dedim sebamed likit aldım gayet güzeldi ilkinde ama şu an yüzüm pul pul oldu çok kötü durumda kuruluğundan. ne alıcağımı şaşırdım şu an bilmiyorumkismile dove un jel temizleyicisi yok galiba sabun dışında. nivea düşündüm ama kararsız kaldım yaaaa boshayallersmile

ben hiç denememiştim eczaneden ürün almayı..geçenlerde dedim alacam doktor la roche tavsiye etmişti..eczaneye gittim numune istedim yokmuş..bana avene numune verdi...gerçekten etkili...temizleyici 5 ml numunesi...ama 10 gün rahat yetti.azcık kullandım..nemlendirici hemen emiliyor zaten cildim yağlı olduğu için uygun..bide avene diacneal verdiler numune..izleri hafifletsin die..kullandığım zamanlarda etkisini görüyorum...bi deneyin isterseniz..numuneleri yeterli fikri verir sanırım

nutrogena kullanıyordum ve iisi olduğunu düşünüyorum hassas ciltlerede dahil. ama 2 aydır bir çok kişinin tavsiyesiyle bebek şampuanı kullanıyorum dr.larda tavsiye ediyor,içeriği yoğunluğu nutro..gibi gerçekten makyajı süper çıkarıyor,,
önceki kullandığım nutrogena şişeme dolduruyorum,sonuç harika.

şiddetle tavsiye ediyorum,onun için ayrı bir başlık bile açılmıştı sanırım:)

butun bayanlarin dikkatine.. lutfen yardimci olun1. kendiem krem secmem lazim ve onerdiginiz bir marka varmi?? 2. bir haftadir loreal cilt temizleme sütünü ve nemlendiricisini kullaniyorum ama yanaklarim cok kurudu ve ciban turu sivilceler olustu ne yapmam lazim???

lancome su bazlı nemlendırıcı kullan mukemmeldende öte bi his bırakıcak sende .. bu çıbanlar icin değil yaraların gectıkten sora kullanıcağın nemlendırıcı olarak söledım cnm gecmıs olsun..

butun bayanlarin dikkatine.. lutfen yardimci olun1. kendiem krem secmem lazim ve onerdiginiz bir marka varmi?? 2. bir haftadir loreal cilt temizleme sütünü ve nemlendiricisini kullaniyorum ama yanaklarim cok kurudu ve ciban turu sivilceler olustu ne yapmam lazim???

cildiye doktoruna ggörün derim..en iisi...sivilcelerinin durumunu bilemeyiz..doktor daha ii bilir

vichy nin normaderm serisinin yüz temizleme jelini kullaniyorum...cokta memnunum yüzü yumusacik yapiyor sivilceleri kurutuyor....bayanssulusmile

olayın salatalık özlü temizleyicisini aldım daha bi kaç gün oldu kullanalı bilmiyorumkismile

mrb,ben yves rocher-hydra spesific temizleme jelini kullanıyorum.Tamamen bitkisel bir ürün ve güzel bir temizleyici ben çok memnunum.

ben garnier jel kullanıyorum bi çok ürün denedim ama bana en iyi gelen bu oldu nutrogena yüzümü çok kuruttu :uhm:

clean clear kullandım deep clean kullandım bir fark yaratmadılar.4 aydır oriflame çay ağacı yağlı temizleyiciyi kullanıyorum memnunum

Back
X