Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Süngeri...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173
Selam kızlar,
yüz temizleme süngeri kullanoyor musunuz?Migrosta gördüm etkili bir şeye benziyor ama benim gözeneklerim belirgin daha da açılmasından korkuyorum.Ürünün bilgilerini de ekledim.Yorumlarınızı bekliyorum...
yerimseniben

Nexcare™ Body Doğal Yüz Süngeri

Nexcare™ Body Doğal Yüz Süngeri günlük yüz temizleme ve makyaj çıkartmak için kullanılır. Tüm cilt tiplerine uygun yapısıyla kullanımı rahat ve kolaydır. Sabun veya temizleme jeli ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. Esnek ve dayanıklıdır. Kullanıldıktan sonra hızla ve %100 kuruyarak bakteri ve mikrop üremesini önler. Tekrar ıslatıldığında eski yumuşak dokusuna geri döner. Doğal elyaftan üretilmiştir. Bir pakette 3 adet farklı renkte doğal yüz süngeri bulunmaktadır.
BlobServlet

bende görmüştüm bunlardan migrosta ama hiç alıp kullanmadım.
benimde gözeneklerim yeterince açık zaten. daha fazla açar mı dersin. ben zannetmiyorum aslında. fiyatı hakkında bilgin var mı? alıp denemek lazım

Arkadaşım yüz temizleme süngeri değil de yüz temizleme fırçasını tavsiye ederim,diş fırçasına benziyor çapı 3 cm falandır ve çok yumuşak kılları var..
Yüz yıkama jeliyle birlikte kullanıldığında çok etkili oluyor..Yüze masaj yapar gibi temizlediğinden kan dolaşımını hızlandırıyor ve cildi canlandırıyor..
Bu fırçalardan tavsiye ederim,For You'dan almıştım,sanırım 4 ytl falandı..

tatlım eğer yüzünü temizlemek için kullancaksan fırça yada sadece elini kullan derim. çünkü sünger tarzı şeyler bakteriyi en çok barındıran şeylerdir. çok iyi yıkasan bile içinde mutlaka bakteri ürer. zararlı yani. hatta doktorlar bulaşık süngerini bile sık sık haftada bir değiştirin derler. çünkü bu tarz süngerimsi yapılar nemle birlikte mantar bakteri üremesine çok uygun. eğer cildin hassas ise fırçada kullanma daha da yorar.değilse sadece t bölgene dudak üstü yanak ve göz çeversi hariç fırça kullananbilirsin ama çok nazik kullan. en iyisi elinle masaj yaparak kulanmak jelleri.a.s.:1hug:

Arkadaşım yüz temizleme süngeri değil de yüz temizleme fırçasını tavsiye ederim,diş fırçasına benziyor çapı 3 cm falandır ve çok yumuşak kılları var..
Yüz yıkama jeliyle birlikte kullanıldığında çok etkili oluyor..Yüze masaj yapar gibi temizlediğinden kan dolaşımını hızlandırıyor ve cildi canlandırıyor..

Teşekkürler canım,fırça gözenekleri açıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemicem.Benim zaten çok belirgin o yüzden denemeye korktum ama fırça kullanan baya arkadaşımız varmış.Ben de deneyeceğim sanırım.a.s.

Canım sen kullanıyor musun gözeneklerinde bir sorun oldu mu?Benim sorduğum sünger 10 ytl civarındaydı.Hem fırçanın fiyatı da baya uygunmuş.a.s.

bunlar dogalmı nıye renklı ozaman
bence dogalını al
ben foryoudan almıstım sarı renklıydı ve bı pakette 2 taneydı
onunla yuzumu yıkıyorum artık
ama jeller gozeneklerıacıyo ve tonık yapmak gerekıyo
ben normal sabunla yıkıyorum bu sungerle beraber kopurterekten
cıldım cok ıyı gorunuyor
gozeneklerım acıldımı bılmıyorum cunku benım zaten cooook genıs gozeneklerımmalesef
ama bu sungerle cıldım daha bı guzellestı dogrusu

Canım ürünün bilgilerinde %100 doğal falan yazıyor ama ne kadar doğru bilemicem tabi.Bakteri ve mikrop üremesini önlüyormuş.Benim de gözeneklerim çok belirgin:1no2: Korkuyorum daha fazla genişlemesinden.a.s.

Teşekkürler canım,fırça gözenekleri açıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemicem.Benim zaten çok belirgin o yüzden denemeye korktum ama fırça kullanan baya arkadaşımız varmış.Ben de deneyeceğim sanırım.a.s.

Canım yaşın ilerledikçe ve yüz yıkama jeli kullandıkça gözeneklerin zaten genişleyecek..
Mutlaka tonik kullanmak gerekli,yani ben yüz fırçasını kullanmasam da gözeneklerim olacak ama şimdi yok.Tabii kullandığınız temizleyici ürünler de çok önemli..
Yüz fırçası yüzün canlı görünmesi ve kan dolaşımının hızlanması için..

Temizleme jellerinin kalıntılarını gidermek için mutlaka bu süngerlerden kullanmak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede aynı sorun war kızlaaaar napsakk fırçamı süngermii????benimde gözeneklerim görünür vaziyette..bu süngerlerden görmüştüm pahalı geldi çünkü tek kullanımlık ama fırçadan almayı düşünebilirim ama emin degilim yinede offf:(

tek kullanımlık değil ki canım bu süngerler.
herkesin cildi farklı tabi ki ama ben bir ara çok sık fırça kullanmıştım. yüz için özel yumuşak kılları olan fırçalardan. gözeneklerimin genişlemesine neden oldu. belki de benim cildimden kaynaklanan bir problem olabilir. sizi endişelendirmek istemem.
bu süngerleri denemek istiyorum açıkçası. ben normalde elimle masaj yaparak yıkıyorum. haftada 3 kere bu süngerlerle yıkamayı deniyim bakalım ne olacak.
öneren arkadaşa çok teşekkürler

tek kullanımlık değil ki canım bu süngerler.
herkesin cildi farklı tabi ki ama ben bir ara çok sık fırça kullanmıştım. yüz için özel yumuşak kılları olan fırçalardan. gözeneklerimin genişlemesine neden oldu. belki de benim cildimden kaynaklanan bir problem olabilir. sizi endişelendirmek istemem.
bu süngerleri denemek istiyorum açıkçası. ben normalde elimle masaj yaparak yıkıyorum. haftada 3 kere bu süngerlerle yıkamayı deniyim bakalım ne olacak.
öneren arkadaşa çok teşekkürler

Canım ben de bir çok kişiden duydum fırçanın gözenekleri açtığını...O yüzden korktum denemeye bahsettiğim sünger kaliteli bir şeye benziyor hem tek kullanımlık değil. Ben de alıcam en azından banyoda falan kullanırız.a.s.

süngerden aldım ben işe yaradı gerçekten jel sürdükten sora kullanıyorum ölü tabakayı alıyor siyah noktalarda işe yaradı tavsiye ederim.fırçayı da düşünmüyorum gözenekleri bariz bişekilde açıyormuşş..

Sünger bakteri barındırıyor fırça gözenek açıyor kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
en iisi kabak lifi sanırım,bende hepsinden var çeşit çeşit süngerler,fırçalar lifler vs vs ama sadece lifi kullanıyorum

sünger hassas cilde uygun mu acaba ben pamukla siliyom suratımdaki temizleme sütünü yıkadıktan sonrada peçeteyle siliyom sulu pamuklada siliyom ama suratımda kalıyo sanırım ya cildim de çok hassas sünger olur mu bilmem:delphin:

island senin baktığın sünger elyaftan üretilmiş di mi? eğer öyleyse alma, pamuk kullan daha iyi. Aktarlarda bulunur belki doğal sünger, deniz diplerinde yaşayan bi canlı sünger, kuruyunca vücut temizliğinde kullanılıo. Ben aylardır kullanıyorum, çok memnunum. gözenek genişletmiyo, aksine sıkılaştırıyo çünkü her seferinde masaj yapıyo yüzüne. Fırçalar sentetik olduğu için tavsiye etmiyorum ben, hem cildinitahriş etme riski var, hem de daha çok bakteri barındırır. Ama bulduğun- gösterdiğin sünger de sentetik, o yüzden doğalını ara ve al. Müthiş bi peeling etkisi yapıo, yüzünün temizlendiğini gerçekten hissedebiliosun. bi de sadece sen kullan, kimseyle paylaşma...

island senin baktığın sünger elyaftan üretilmiş di mi? eğer öyleyse alma, pamuk kullan daha iyi. Aktarlarda bulunur belki doğal sünger, deniz diplerinde yaşayan bi canlı sünger, kuruyunca vücut temizliğinde kullanılıo. Ben aylardır kullanıyorum, çok memnunum. gözenek genişletmiyo, aksine sıkılaştırıyo çünkü her seferinde masaj yapıyo yüzüne. Fırçalar sentetik olduğu için tavsiye etmiyorum ben, hem cildinitahriş etme riski var, hem de daha çok bakteri barındırır. Ama bulduğun- gösterdiğin sünger de sentetik, o yüzden doğalını ara ve al. Müthiş bi peeling etkisi yapıo, yüzünün temizlendiğini gerçekten hissedebiliosun. bi de sadece sen kullan, kimseyle paylaşma...

Tavsiye edebileceğin bir marka var mı canım?
Ben Oriflame'inkini almıştım, birkaç kere kullandım.
Hepsi %100 doğal diye söyleniyor ama güven olmuyor tabiki...
Ben Body Shop'un yüz temizleme lifini almıştım uzun süredir kullanıyorum.
gayet güzel ve pratik.kaydirigubbakcemile4

ben fırçada kullandım süngerde benim cildim hassas fırça çok bastırarak uygulanınca cildi çiziyor süngerden memnun kalmıştım ben ama fırça gibide cildi canlandırmıyordu seçim sizin ?

island,canım ben fırça kullanma taraftarı değilimyasakkelime,sivilce yaptını ve yüzü aşındırdını düşünüyorum,ben memnun kalmadım,deniz süngeri kullanıyorum,senin için fiyat ve resim eklicem..aktardan alıyorum en sağlıklısı canımbuyrunnnnnnnnn
bu en küçük boylardan,fiyatını 15 tl ye aldım

Asom bu ne güzel bişeye benzii böylekaydirigubbakcemile4
Senin bu aktarda tam teşekküllü valla herbişey var anacım kaydirigubbakcemile
İnci kremini de güle güle kullan gözümden kaçtı sanma...delikafadulden

Back
X