• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuz ustu yatmak

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.100
830
123
Kizlar ben ne kadar dikkat etsem de gece yuz ustu yatmis olarak uyaniyorum cok tedirgin oluyorum bisey olur mu ki daha gobegim filan cikmadi ama arkadasimin dr 14 haftaya kadar yatabilirsin demis biraz daha rahatlatiyo bu beni ama nasil alisicam bilmiyorum

Göbeğin çıkmadıysa normal bence. zaten göbek çıktıktan sonra yatamazsın, rahatsız olursun gibime geliyor.

Ben de yüzüstü olmayınca uyuyamayanlardanım.
Hep de öyle uyudum karnım çıkmadığı için sorun olmadı.
Karın çıkınca istesek de yatamayacağız zaten.

Kizlar ben ne kadar dikkat etsem de gece yuz ustu yatmis olarak uyaniyorum cok tedirgin oluyorum bisey olur mu ki daha gobegim filan cikmadi ama arkadasimin dr 14 haftaya kadar yatabilirsin demis biraz daha rahatlatiyo bu beni ama nasil alisicam bilmiyorum

bende yüzüstü çok yattım ister istemez belli bi haftadan sonra yatamıyorsun zaten :)
çok zorlandım ben yüz üstü dışında uykuya dalamazdım o geçiş aşamasında baya uykusuzluk çektim şimdi yan yatıyorum sırt üstü yat diyorlar ama asla yatamam

Göbeğin çıkmadıysa normal bence. zaten göbek çıktıktan sonra yatamazsın, rahatsız olursun gibime geliyor.
Suan icin gobek yok kilo verdigim icin cikmadi daha tedirgin uyudugum icin gece uykularim cok bolunuyo uyaninca bakiyorum yuzustu şeklindeydim vicdan yapiyorum galiba bide bisey yaparsam bebege bisey olursa die daha cok kucuk ama ezilicek gibi geliyo

Ben de yüzüstü olmayınca uyuyamayanlardanım.
Hep de öyle uyudum karnım çıkmadığı için sorun olmadı.
Karın çıkınca istesek de yatamayacağız zaten.
Galiba ama ya uyku sersemi donersek ben simdiden alismak istiyorum ama olmuyo bu aksam yastik alicam bacagimin arasina belki faydasi olur

bende yüzüstü çok yattım ister istemez belli bi haftadan sonra yatamıyorsun zaten :)
çok zorlandım ben yüz üstü dışında uykuya dalamazdım o geçiş aşamasında baya uykusuzluk çektim şimdi yan yatıyorum sırt üstü yat diyorlar ama asla yatamam
Allahtan uyku modunda oldugum icin surekli yataga yatar yatmaz uyuyorum insallh dedigin gibi olur da gobusten yatamayiz

Galiba ama ya uyku sersemi donersek ben simdiden alismak istiyorum ama olmuyo bu aksam yastik alicam bacagimin arasina belki faydasi olur

Dönseniz de sıkıntı olmaz ki.
Bebek plasentanın içinde güvende.
Dediğim gibi karın çıkınca zaten kendiniz rahatsız olacaksınız.
Yanlışlıkla dönseniz de en fazla 3 saniye sürer ;)

ilk cocuguma hamileyken ben de yuz ustu yatmayi seven biri olarak baya zorlanmstim. belli bi haftadan sonra daha dikkat ettim tabi ama sen de dikkat et smdiden. nolur nolmaz. kac haftaliksin

Bir gece uykusuz kaldıktan sonra kendimi eğiterek alıştım...biraz zorluyor ama tatlı bebişlerimiz için değer:nazar:

Suan icin gobek yok kilo verdigim icin cikmadi daha tedirgin uyudugum icin gece uykularim cok bolunuyo uyaninca bakiyorum yuzustu şeklindeydim vicdan yapiyorum galiba bide bisey yaparsam bebege bisey olursa die daha cok kucuk ama ezilicek gibi geliyo
Vicdan yapacak birsey yok rahat ol. göbeğin çıkınca yüz üstü yatamazsın zaten. Sağlıkla kucağına al bebeğini.

Canım ben 26 haftalık oldum hala kendimi koca göbeğimle yüzüstü yatarken buluyorum. :/

Allah yardımcımız olsun valla. En son kocaman deniz simiti alıcam göbeğimi koyup yüzüstü yatıcam:olamaz:hayır o kadar göbekle nasıl dönüyorum anlamıyorum
Hahaha iyi fikir bende gecen nette baktim hamileler icin yuz ustu yapmak icin sisme yatak yapmislar nerden alirim die dusundum bi Screenshot_20161229-002437.webp

Back
X