Yüzde çıkan tüyler :(

gelpisipisicikk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
98
87
Selam kk üyeleri..
Birkaç ay önce yüzümde tüylenme başladı. Ve şuan yanak bölgeme kadar uzanmış durumda. İnsanın psikolojisi bozuluyomuş cidden. Ne yapsam bilmiyorum sirle almayı küçük bi bölgede denedim sivilcelendi kızardı. Zaten beyaz tenliyim . Tüyler ayva tüyü değil ama kıl gibi güçlü de değil. Ayrıca yakın zamanda bi doktora görüneceğim.
Bu problemi yaşayan ve lazer dışında çözüm önerisi olan var mı ? o_O

Nişanlıma bu şekilde görünmek istemiyorum çok mutsuzum :KK51:

ben aynı problemden doktora gittim sir çok sivilce yapıyor doktor tek çözüm lazer dedi ama benim hormonal olunca o da fayda etmedi. Şuan lazere gidemiyorum o yüzden iple aldırıyorum..

Önemli olan nedeni ne onu araştırın bir doktora görünerek.

Tek çözüm lazer gibi. Doktora gideceğim yakın bi zamanda. Braunun yüz epilatörünü geçici olarak kullanmayı düşünüyorum daha sonrası için belki lazer.
Braundan da emin değilim artarsa diye:cry:
Offf :KK51:

bazı insanlar anlamasa da ben de çok rahatsız oluyordum. Agdayla almaya başladım. uzamaya başladığı zaman kötü görünüyor. En kalıcı çözüm hangisi ise ona basvurulmali.

favori ve yanaklarımın altında hafif tüy var güneşte berbat duruyor. favorilerimi aldırsam yanaklarımın altı ne olacak bir yer tüysüz bir yer tüylü. favorilerimi sararttım bir kere yapmaz olaydım. burda da sadece iğnelinin işe yaradığı yazılmış genelde. bi aldırsam devamı gelecek kafama takmamaya çalışıyorum. ama favorilerimden hiç hoşlanmıyorum

Canım sonrada ortaya çıkmışsa tüylenme, önce doktora görün bir endokrinolojiye veya kadın doğuma.Yumurtalık kisti veya bazı hormonların fazla çalışması bunlara sebep olabiliyor.Böyle bir durum var ve tedavi almazsan hiçbir yöntem azaltmayacaktır.Sonra da sir ağda veya iyi bir yerde lazer epilasyon yaptır.Sir ağdayla cilt gözenekleri açılıyor ve içine havanın kiri vs dolunca siyah noktalara davete çıkarıyor.İyi düşün.

Canım sonrada ortaya çıkmışsa tüylenme, önce doktora görün bir endokrinolojiye veya kadın doğuma.Yumurtalık kisti veya bazı hormonların fazla çalışması bunlara sebep olabiliyor.Böyle bir durum var ve tedavi almazsan hiçbir yöntem azaltmayacaktır.Sonra da sir ağda veya iyi bir yerde lazer epilasyon yaptır.Sir ağdayla cilt gözenekleri açılıyor ve içine havanın kiri vs dolunca siyah noktalara davete çıkarıyor.İyi düşün.

Birkaç ay öncesine kadar yoktu ben de anlamadım neden olduğunu :KK43: Doktora görüncem inşallah kötü bi şey yoktur. Lazer iğneli falan araştırıyorum ama onlardan da emin değilim. Braun face kullanmayı denycem bi süre .
Kadın olmak çok zor :)

bazı insanlar anlamasa da ben de çok rahatsız oluyordum. Agdayla almaya başladım. uzamaya başladığı zaman kötü görünüyor. En kalıcı çözüm hangisi ise ona basvurulmali.

Ben ağdayla da alamıyorum çok hassas.küçük bi yerinde denedim yüzümün beyaz tenliyim çok kötü görünüyo :)
En kalıcı çözümü henüz bulamadık maalesef :)

tek çözüm iğneli epilasyon, lazer yüzde bir işe yaramaz aksine arttırır, ben de çok bilinçsizdim lazerle başladım pişman oldum şimdii iğneliyle devam ediyorum memnunum

Braun face aldım bende 2-3 kere kullandım şimdi tekrar sir yapıyorum braun face iyi hoş da pili dayanmıyor arada batık yapiyor

iğnelide iz kalır diyorlar ve benim tenim beyaz böyle ince bir derim var korkuyorum hassas bir cildim var:KK42::KK42::KK42:bir türlü cesaret edemiyorum iğneliye

Öncelikle mutlaka Dr.a gorun. Yüzün için kesinlikle lazere başlama. O kadar ince tüyleri görmez. Bitmek yerine artar. İğneli olabilir ancak. Gidecegin yeri iyi araştır. Uzman birine yaptır. Ama lazer asla düşünme.

İ
tek çözüm iğneli epilasyon, lazer yüzde bir işe yaramaz aksine arttırır, ben de çok bilinçsizdim lazerle başladım pişman oldum şimdii iğneliyle devam ediyorum memnunum
İğneli çok can yakıyor mu ? Ve kabuklanma olup kötü bi görüntü oluyor mu ? Çeneye düşünüyorum ..

X