- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
aynen katillere sebep üretmiştir sözüne katılıyorum.Hıhım aynen öyle kakao
Madımak katliamından önceki konuşmaları bir takım bu işe bulaşmak isteyen katillere adeta sebeb üretmiştir.
Madem ileri görüşlü bir insandı kendileri bu konuşmalarının sonunun az çok nereye varacagını bilebilirdi.
hiç kimse baki değil ve versin hesabınıDüşün ki partilere kadar indirgenmiş bazı yorumlar için asıl o yüzdenin içindekiler sizsiniz desek suçlu oluruz yani şöyle ki madem yüzde 60'lık bir taban söz konusu idi aziz nesin'e göre 100-40=60
Muhakkak.hiç kimse baki değil ve versin hesabını
Biz bunun adına ''KESER DÖNER SAP DÖNER,GÜN GELİR HESAP DÖNER'' diyoruzİbretlik tespit, Hala farkında olmayan var ;
Düşün ki partilere kadar indirgenmiş bazı yorumlar için asıl o yüzdenin içindekiler sizsiniz desek suçlu oluruz yani şöyle ki madem yüzde 60'lık bir taban söz konusu idi aziz nesin'e göre 100-40=60
He çünkü biz potansiyel terörist oluyoruz kendisine göre :)
TÜRBANLILAR KAMUDA CİRİT ATACAK .. başka yorum yok..
tespitmii bence imamhatiplileri kötü gösterme gayreti..İbretlik tespit, Hala farkında olmayan var ;
ben baş örtüsü takmıyorum kontes ama dinimin gerekliliğinide biliyorum ve uymamak benim tercihim ama çıkıpta böyle bir gaflet içinde bir söz söylemiyorum.. çünkü benim ailemde baş örtüsü var ve kızkardeşim imam hatip mezunudur.. ve şu anda öğretmendir kendisi..He çünkü biz potansiyel terörist oluyoruz kendisine göre :)
Kötü göstermesi için özel bir çaba göstermesine gerek yok.Herkes ne , nasıl görüyor , sorgulayan bir insan için bunlar sorun değildir .tespitmii bence imamhatiplileri kötü gösterme gayreti..
hepsini alın office çünkü hepsi sana bana zaten :)ben imam hatip mezunu ve kapalı bir yazılımcı olarak sorayım; tam olarak hangi kutucuğu üzerime almam gerekiyor? eyvah kapalı yazılımcı oldu kısmını mı? yoksa imam hatipli kısmını mı? ya da şöyle sorayım, beni bu kadar ayrıştıran bir zihniyeti ben neden bağrıma basayım? aha oldu mu sana kutuplaşma.. ben yaptım herhalde bu kutuplaşmayı şu anda değil mi?
neyse, yüzde kaçımız ne bilmiyorum ama topumuz çok ilginç bir milletiz..
nötr diye bişi yoktur insanların inançları vardır ve devlet o inançlara göre düzenlemelidir kendisini.. bir insan inancı gereği örtülü çalışmak istiyorum diyorsa (sınırlar ) içinde çalışabilmelidir.Kötü göstermesi için özel bir çaba göstermesine gerek yok.Herkes ne , nasıl görüyor , sorgulayan bir insan için bunlar sorun değildir .
Devlet çalışanlarına siyaset yasak ise sen açık açık nereye bağlı olduğunu gösteremiyor isen ; inancını da kendine saklayabilmelisin , illa birinin gözüne sokmaya gerek yok.
Devlet çalışanlarının nötr olması gerektiğini düşünüyorum. Laiklik bunu gerektirir ki herkese adil bir şekilde hizmet verilsin.Bazen Irakta mıyım Türkiye de miyim benim de kafam karışıyor.
hepsini üstüne alacaksın tatlımmben imam hatip mezunu ve kapalı bir yazılımcı olarak sorayım; tam olarak hangi kutucuğu üzerime almam gerekiyor? eyvah kapalı yazılımcı oldu kısmını mı? yoksa imam hatipli kısmını mı? ya da şöyle sorayım, beni bu kadar ayrıştıran bir zihniyeti ben neden bağrıma basayım? aha oldu mu sana kutuplaşma.. ben yaptım herhalde bu kutuplaşmayı şu anda değil mi?
neyse, yüzde kaçımız ne bilmiyorum ama topumuz çok ilginç bir milletiz..
hepsini alın office çünkü hepsi sana bana zaten :)
hepsini üstüne alacaksın tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?