E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kaydirigubbakcemile5benimde yüzümde egzamalar vardı pul pul dökülüp kızarıklar oluyodu ama doktora gittim ve doktor bana hipokort ve ketoral diye 2 merhem verdi biri sabah biri akşam kullndım.çok da ii geldi.tabii kışın yine egzamlar oluşabiliyor.yine oluştuğunda kullanıyorum tekrar.hemen hemen 1 hafta içinde de cildim kendini toplamıştı....
bence doktora gitmekte fayda var.kaldıki ben doktora gittimde baya tahriş olmuştu cildim.artık yanmaya başlamıştı kızarıklardan....kozmetik ürünlerin bu konuda bir faydasınıda görmedim bu arda....
yazdığım merhemleri doktor tavsiye etmeden kullnmayın tabikii.sonuçta yan etkileri olabilir....
yani demek istediğim doktor size ii bir merhem tavsiye ederk sıkıntınıza çözüm bulabilir....geçmiş olsun....
Arkadaşım bu yazdığın 2 krem de kortizonlu sakın onları sürünce güneşe çıkma,iz,leke kalır.Ben o yüzden elidel aldım.Aynı içerik ancak kortizonsuz ve yazdığın kremler oldukça ucuz zaten kortizonlu olduğundan elidel 80 ytl falan ancak devlet ödüyor reçeteye yazdırılabiliyor.
benım yuzumde 8yıldır var cok krem kullandım fayda etmedı kırpı etı yemek lazımmış ama nerde bulunur bılmıyorum
kuru ciltlerde mi görülüo bu benimde yüzümde soyulmalar olmaya başladı ya egzama yada sedef falansa ya kafamdaki sedeff yetio bana zaten offfffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?