kızlar farkındaysanız bu kermlerin hiçbiri %100 faydalı demiyo hep tanıtımlarında % 58- 60 vs azaltır diyo yani anladığım kadarıyla bunlardan tamamen yok edeni yok
olsa bile piyasaya cıkartmazlar ağda sektörü biter sadece ağda mı jilet tüy dökücü krem vs..
eskiden böle tüy sorunundan %100 kurtulanlar war ama eskiler bilio böle seyleri simdi teknoloji bu kadar ilerlemişken mi bulunmayacak ?
benim ortaokulda bir arkadasım vardı kızın hiçbir yerinde (malum bölge dahil) tüy cıkmıyormus cunku babaannesi bir formulle sağlamıs bunu
kızlar farkındaysanız bu kermlerin hiçbiri %100 faydalı demiyo hep tanıtımlarında % 58- 60 vs azaltır diyo yani anladığım kadarıyla bunlardan tamamen yok edeni yok
olsa bile piyasaya cıkartmazlar ağda sektörü biter sadece ağda mı jilet tüy dökücü krem vs..
Arkadaslar dediginiz kremi arastirdim, belcika sitelerinden kullanan olmus yaklasik 6-7 hafta sonra faydasini gormusler, killarin cok azaldigini ve yavas ciktigini yazmis, doktor tavsiyesiyle kullanmis, simdilik bu kadar merak ettiginiz bisey varsa sorabilirsiniz, arastirabilirim ...
ben yüz bölgemi hemen hemen laserle bitirdim kizlar,1 senedir düzenli yaptiriyorummm,vücut icin biraz pahali geliyor ama bence laser en iyisi...yüzümde laserden önce hairfree kullanmistim,hic bir etkisi olmadi,bioder icinde aynisini söylediler kullanan arkadaslarim...ben burda ilk 6 seansa ayda 50 euro ödedim,simdi bitene kadar bedava yapicaklar,ki pcos hastasiyim,yani inanilmaz tüylerim var...ordan burdan harcamalarinizi kisip lasere baslayin derim..krem fayda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?