Yüzdeki tüyleri aldırdıktan sonra oluşan kabarcıklar

Exception11

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
18
0
16
Rusya
Merhaba arkadaşlar benim yüzümde malesef tüyler var arkadaşımın gazına geldim gittim kuaföre ağdayla aldırdım işte ama yüzümde kırmızı kırmızı noktalar oluştu alerji yaptı sanırım geçmeye başladılar gibi ama hala çok kötüler yok mu bunun bi çözümü nasıl kurtulabilirim bunlardan?

onlardan kurtulman cok zor benım yuzumde lekeler kaldı hep .aldırdıktan sonra bepanten falan sur belki işe yarar gecmıs olsun

Merhaba arkadaşlar benim yüzümde malesef tüyler var arkadaşımın gazına geldim gittim kuaföre ağdayla aldırdım işte ama yüzümde kırmızı kırmızı noktalar oluştu alerji yaptı sanırım geçmeye başladılar gibi ama hala çok kötüler yok mu bunun bi çözümü nasıl kurtulabilirim bunlardan?

tatlım merhaba .... hayatım boyunca yüzümde görmediğim koca koca kırmızı sivilceler yaptı bana da aynı şekilde.... işin kötü tarafı 1 yıldır yaptırıyodum.... lazere karar verdim diye yaklaşık 1 aydır çeneme ağda yaptırmamama rağmen yenileri çıkıyor ayrıca dokunmamama rağmen leke kalıyor ama çok çirkinler :(birdaha ağda sürmem yüzüme

az önce sayfalardan birinde ozonlanmış kantaron yağını kullanan arkadaşların yazılarını okudum canım onu dicektim sana .... ondan alıp denicem bende ... vücuttaki her türlü lekeyi yok ediyormuş... kanamaları durdurıyormuş.. yanıkları iz kalmadan daha çabuk iyileştiriyormuş tek önemli husus gece yatmadan önce kullanmalıymışsın ben alıcam kullanan herkes çok iyi geliyor demiş ayrıca ağdadan sonra uygulanırsa tüyleri epey inceltip sarartiyormus oyle diyorlar kullananlar :)

canım bepanten kullan biraz olsun fayda ediyor. aslında en iyisi hiç ağda sürdürmemek sanırım alerji yapıyor hassas ciltlere

tatlım merhaba .... hayatım boyunca yüzümde görmediğim koca koca kırmızı sivilceler yaptı bana da aynı şekilde.... işin kötü tarafı 1 yıldır yaptırıyodum.... lazere karar verdim diye yaklaşık 1 aydır çeneme ağda yaptırmamama rağmen yenileri çıkıyor ayrıca dokunmamama rağmen leke kalıyor ama çok çirkinler :(birdaha ağda sürmem yüzüme

nası yaa geçmez mii ?? :(

Back
X