Yüzden Çirkin Olmak...

İnsanlar arkadaş olurken bile dış görünüşe bakıyor ama .
Ben şahsen arkadaş olurken önce dış görünüşe bakan biri olsa ve benle ona göre arkadaşlık kursa, ben arkadaş olmam öyle diyeyim. Arkadaşlık, dostluk, sevgi, muhabbet gibi manevi kavramların fiziki güzelliklerle işi olmaz...

Anaa beni tarif etmişsin ama ben kendimi çok beğenirim herkes de güzelsin der 😅

Klasik bir güzellik algısına kapılmışsan o yüzden kendini beğenmiyorsundur. Yoksa ekstrem fizyolojik bozukluklar hariç insan neden güzel olmasın.
Kendine yakışan saç rengi, kesiminden tut makyajda ufak bir dokunuş, bir gülüşe bile bakar. Yok ben illa estetik olmak istiyorum dersen de bunu kendinle barışık bir şekilde olduktan sonra yaptırmalısın.
Buraya fotoğraf koymak istemiyorsan da istediğin birkaç kişiye özelden fotoğraf yollarsan stil konusunda yardım edebiliriz.

Şurdaki kadınlara sorsak en güzeli bile kendinde bir kusur bulur.Arayana kusur bol.Sen güzelliklere odaklan.Ne çirkin denilen kızlar var valla zekasıyla , kalbiyle , candaşlığıyla insanı alıp götürüyor sözünü sohbetini dinletiyor.İnsanın çirkin görmesi imkansız bu anlattığım gibi birini.Herkes aynı oldu ameliyatlı burunlar , dolgun dudaklar , kaşlar tornadan çıkmış gibi herkes.Ben de öyle tipleri sevmiyorum.Seksten başka bişey çağrıştırmıyor.

Sevgili KK kadınları,ben kendimi yüzden çirkin buluyorum.Özellikle fotoğraflarda bunu çok net görüyorum.Bu nedenle fotoğraf çekilmek bile istemiyorum.Fotoğraf çekilmekten kaçınıyorum.Yüzüm zayıf ve burnum yüzüme göre çok büyük duruyor.Dudaklarım ince.Fotograf çekilmek benim için işkence gibi geliyor bana.Ne yapacağım ben böyle ?
Makyajsizsam yolda kocam dahi taniyamaz😂

Anaa beni tarif etmişsin ama ben kendimi çok beğenirim herkes de güzelsin der 😅

Klasik bir güzellik algısına kapılmışsan o yüzden kendini beğenmiyorsundur. Yoksa ekstrem fizyolojik bozukluklar hariç insan neden güzel olmasın.
Kendine yakışan saç rengi, kesiminden tut makyajda ufak bir dokunuş, bir gülüşe bile bakar. Yok ben illa estetik olmak istiyorum dersen de bunu kendinle barışık bir şekilde olduktan sonra yaptırmalısın.
Buraya fotoğraf koymak istemiyorsan da istediğin birkaç kişiye özelden fotoğraf yollarsan stil konusunda yardım edebiliriz.
Fotoğraf göndermeye gerçekten çekiniyorum.Küçükken çok güzelmişim.2 halamda pek şu anki halimle küçüklüğümü kıyaslarlar.En son kızkardeşimle kıyaslamıştı biri.

Bende çirkinim ama boyum uzun o yüzden boylu poslu kız kategorisine giriyorum 😁 sac bakimi yap saçlarınla dikkat cekmeye çalış giyimine dikat et yüzüne dikkat eden olmaz o zaman

Şurdaki kadınlara sorsak en güzeli bile kendinde bir kusur bulur.Arayana kusur bol.Sen güzelliklere odaklan.Ne çirkin denilen kızlar var valla zekasıyla , kalbiyle , candaşlığıyla insanı alıp götürüyor sözünü sohbetini dinletiyor.İnsanın çirkin görmesi imkansız bu anlattığım gibi birini.Herkes aynı oldu ameliyatlı burunlar , dolgun dudaklar , kaşlar tornadan çıkmış gibi herkes.Ben de öyle tipleri sevmiyorum.Seksten başka bişey çağrıştırmıyor.
Ben bu tarz olmayı istemiyorum zaten.Çok yapay geliyorlar .Ben sadece çekinmeden fotoğraf çekilmek istiyorum.

Çocuğunuz çirkin olsa onu sevmeyecek misiniz kendinize nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz anlamıyorum
Fotoğraf çekmek istoyrosaniz alın ve cekin. Bu kadar basit. Insanların sizi çirkin bulması onların sorunu sizin değil .

Çocuğunuz çirkin olsa onu sevmeyecek misiniz kendinize nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz anlamıyorum
Fotoğraf çekmek istoyrosaniz alın ve cekin. Bu kadar basit. Insanların sizi çirkin bulması onların sorunu sizin değil .
Benim için de bu kadar kolay olsa keşke.Ben bunu başarmak istiyorum.Önce kendi içimdeki önyargıları yıkmam gerek,bazı kötü anıları temizlemem gerekiyor.

Fotoğraf göndermeye gerçekten çekiniyorum.Küçükken çok güzelmişim.2 halamda pek şu anki halimle küçüklüğümü kıyaslarlar.En son kızkardeşimle kıyaslamıştı biri.
Benim ablam girdiği ortamda 10 kişi varsa 11 ini kendine baktıracak güzellikte biri. Sürekli de yanımda güzelliği övülür ama kendimi hiçbir zaman kıyaslama içine sokmadım.
Herkesin farklı bir havası ve güzelliği vardır. Biraz özgüvenli olursan kendini beğenmeye başlarsın. Spor yap. Güzel bir fizik güzel bir yüzü gölgede bırakır 😉

Herkesin bir begeneni var ama sen kendine bunu yapma. Dış görünüşe göre arkadaşlık yapıyorlarsa sizde onunla yapmayın Allah büyük dert vermesin neleri var.

Benim ablam girdiği ortamda 10 kişi varsa 11 ini kendine baktıracak güzellikte biri. Sürekli de yanımda güzelliği övülür ama kendimi hiçbir zaman kıyaslama içine sokmadım.
Herkesin farklı bir havası ve güzelliği vardır. Biraz özgüvenli olursan kendini beğenmeye başlarsın. Spor yap. Güzel bir fizik güzel bir yüzü gölgede bırakır 😉
Hih aynen bu ben sulalemin kadinlari yaninda yokken guzelim mesela.herkes de guzel kadinsin der.ama cocuklugumdan beri hep sen ne kisasin,kime cektin sulalede bu kadar cirkim de yok ki bik bik dik dik konusup durdular.yaw 30 u gectim hala bu psikolojiden cikamiyorum.
Evet sulalenin kadinlari cok guzeller lan napayim.ben 170 im.ama kisayim niye onlar 175 180 arasi.ben ela gozluyum.cirkinim niye onlar mavi ya da yesil gozlu cunku.halbuki cirkin degilim disardaki insanlara gore uzunum.ama icinde bulundugun topluluk sana guzel ya da cirkin hissettiren

Ben kıyaslanıyorum zaten,onlar kıyaslıyor.Güzel bir fizikten tam olarak kastınız ne ?

Sevgili KK kadınları,ben kendimi yüzden çirkin buluyorum.Özellikle fotoğraflarda bunu çok net görüyorum.Bu nedenle fotoğraf çekilmek bile istemiyorum.Fotoğraf çekilmekten kaçınıyorum.Yüzüm zayıf ve burnum yüzüme göre çok büyük duruyor.Dudaklarım ince.Fotograf çekilmek benim için işkence gibi geliyor bana.Ne yapacağım ben böyle ?
Oyle düşünme bence illaki güzel bir yanın vardır. Fotoda çirkin çıkıp güzel olan yada foto da güzel cıkıp cirkin olan o kadar cok insan varki. Dert etme bunları.kalbin güzel olursa insan olan zaten senin yüzünle ilgilenmez

Back
X