Yüzden Çirkin Olmak...

Sevgili KK kadınları,ben kendimi yüzden çirkin buluyorum.Özellikle fotoğraflarda bunu çok net görüyorum.Bu nedenle fotoğraf çekilmek bile istemiyorum.Fotoğraf çekilmekten kaçınıyorum.Yüzüm zayıf ve burnum yüzüme göre çok büyük duruyor.Dudaklarım ince.Fotograf çekilmek benim için işkence gibi geliyor bana.Ne yapacağım ben böyle ?
Kalpten çirkin olmaktan iyidir inan

ben cirkin oldugunuzu değil oyle hissettiğinizi düşünüyorum. estetiğe bile gerek yok bir sürü makyaj hilesi var internette kotu hissediyorsanız bir deneyin onları. kimse dört dörtlük değil ayrıca. hepimizin kusurları var. sonuçta insanız.

ben cirkin oldugunuzu değil oyle hissettiğinizi düşünüyorum. estetiğe bile gerek yok bir sürü makyaj hilesi var internette kotu hissediyorsanız bir deneyin onları. kimse dört dörtlük değil ayrıca. hepimizin kusurları var. sonuçta insanız.
Öğreneceğim şu makyaj hilelerini.

surekli cirkinim cirkinim diye gezersen beyin onu sana kabul ettirir. birseyi 40 defa soylersen olur der atalar, neden derler hic dusunuz mu? evrene olumlu msj yolla filan derler ya..o aslinda beynine iyiyi kabul ettir manasindadir...hem kendini begenen kisiler bile bir gun kendini dunya guzeli hissederken ertesi gun aynalara kusebiliyor. sekilde A.

Him bak howhot diye bir site vardi eskiden orada gercekten guzel m8sin degil misin soylerdi.benim psikolojimi bozmustur o site.cunku bana hep cirkinsin derdi.ben gittim estetik yaptirdim o yuzden ama yine himm ok dedi.artik girmiyom bile.o site gercegi soyluyor sanirim cunku guzel buldugum tum.kadinlar stunnig ciktilat

Bence yüze kıyasla vücut güzelliği daha önemli.
Karşıdan bakinca endam gösterir insanı.
Ben de vücuttan yana şanssızım.
Keşke yüzümden yana olsaydı...

makyaj yapmayı ogrenın :)bence cırkın ınsan yoktur makyaj yapmayı bılmeyen vardır

su aydınlatma var konturleme ısını ogrenırsenız bu ıs tamamdır :)

Him bak howhot diye bir site vardi eskiden orada gercekten guzel m8sin degil misin soylerdi.benim psikolojimi bozmustur o site.cunku bana hep cirkinsin derdi.ben gittim estetik yaptirdim o yuzden ama yine himm ok dedi.artik girmiyom bile.o site gercegi soyluyor sanirim cunku guzel buldugum tum.kadinlar stunnig ciktilat
Merak ettim hemen indirdim stunning çıktı ne olaki? :21:

• Komik
Reactions: Kuf
Ne yapılacagını bilmiyorum, kelin ilacı olsa başına sürerdi ama ben de güzel degilim ve fotograflarda oldugumdan daha da cirkin cikiyorum ve konu sahibinn aksine benim yuzumun yarisi yanak. :))

Boyum 1.60 , sivilce+sivilce izi , beğenmediğim bir burnum var. ama fotoğraf çekiliyoruz gerektiğinde artık napcaz :KK5: Bize özgüven şart ama çok zor

Merak ettim hemen indirdim stunning çıktı ne olaki? :21:
Guzelsin iste:110:ben de indirdim simdi merak ettim degismistirim belki dedimdi ki hmmm dedi gene allahin cezasi program.turkan soraya goodlike dedi.gercekten dogru gosteriyo.sevinebilirsin.acimasiz ama gercegi soyluyo

Herkeste bir kusur vardır.Ve yüzümün zayıf çıkması için her şeyimi verirdim.

Back
X