- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Mutlaka video izleyip yapacağım, teşekkür ederimYaşın gençmiş yüzün cabuk şekil alır yüz yogası yap üşenme aradaki farkı görürsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka video izleyip yapacağım, teşekkür ederimYaşın gençmiş yüzün cabuk şekil alır yüz yogası yap üşenme aradaki farkı görürsün
Çözüm bulabildiniz mi peki ?Aynı ben fotoğraf çekinmek artık işkence gibi
Şu an bunu okuyunca aslında mutluluğuma hiç odaklanmadığımı fark ettim.Resim çekildikten sonra odaklandığınız tek nokta o resimlerde ne kadar mutlu göründüğünüz olsun gerisini boşverin
Kalpten çirkin olmaktan iyidir inanSevgili KK kadınları,ben kendimi yüzden çirkin buluyorum.Özellikle fotoğraflarda bunu çok net görüyorum.Bu nedenle fotoğraf çekilmek bile istemiyorum.Fotoğraf çekilmekten kaçınıyorum.Yüzüm zayıf ve burnum yüzüme göre çok büyük duruyor.Dudaklarım ince.Fotograf çekilmek benim için işkence gibi geliyor bana.Ne yapacağım ben böyle ?
Tabiki öyle.Kalpten çirkin olmaktan iyidir inan
Öğreneceğim şu makyaj hilelerini.ben cirkin oldugunuzu değil oyle hissettiğinizi düşünüyorum. estetiğe bile gerek yok bir sürü makyaj hilesi var internette kotu hissediyorsanız bir deneyin onları. kimse dört dörtlük değil ayrıca. hepimizin kusurları var. sonuçta insanız.
Merak ettim hemen indirdim stunning çıktı ne olaki?Him bak howhot diye bir site vardi eskiden orada gercekten guzel m8sin degil misin soylerdi.benim psikolojimi bozmustur o site.cunku bana hep cirkinsin derdi.ben gittim estetik yaptirdim o yuzden ama yine himm ok dedi.artik girmiyom bile.o site gercegi soyluyor sanirim cunku guzel buldugum tum.kadinlar stunnig ciktilat
Guzelsin isteMerak ettim hemen indirdim stunning çıktı ne olaki?![]()
ÇekinmiyorumÇözüm bulabildiniz mi peki ?