Maske Tarifleri yüze maden suyu uygulamayla ilgili bir soru

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır kendimi çok bırakmıştım ve artık bakımlı günlerime geri dönüyorum :cool:
yüze maden suyu sürüldüğünü çok yerde okudum iyi geliyormuş ama kafama takılan şu: mesela 1 şişe maden suyunun bir kısmını kullandım diyelim şişede kalan maden suyunu daha sonraki günlerde kullanabilir miyim yoksa etkisi kaybolur mu? uygulayanlar nasıl yapıyor acaba?:KK23:

ben sonraki günler de kullanıyorum maden suyu özel bir yapı öyle gaz basılan içecekler gibi gazı kaçma olayı yok. kaldı ki cilt için önemi gazından kaynaklanmıyor. işin özü mineral desteği sağlaması. buzdolabında sakladığın sürece kullanabilirsin ama tabi açıp on gün bekletmek değil kastım. yine de içine sinmiyorsa maden suyunu tüm vücuduna kullanabilirsin iki günde biter zaten:)

Canım ben de kapağını kapatıyorum tekrar kullanıyorum.
Ayrıca yorgun bitkin görünen bir cilde sahipseniz buradaki tarifi mutlaka uygulayın

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede kapagını kapat tekrar kullan yanı bude sımdı lıtrelık maden suları var onlrdan alabılırsın yanı bı hafta yeter bence :D hihiihi

çok teşekkürler cevaplar için. buz kalıbı yaptım bazen de 2ye bölüp 2 günde bitiriyorum :)

Back
X