Evet bütün sikayetlerin özelden gelmesiyle anladim bunu. Türkcem cok iyi degil yanlis anlasilmasin ama hepimiz özgürüz ve özgür bi sekilde yasadiklarimizi anlatmal icin böyle Forum lar var. Bana kimse simdiye kadar olumsuz bisey yazmadi ki yazsada agzinin payini Alir. Ben yasadigim eziyeti, psikolojik sorunlari maddi kayiptan hic söz etmiyim baska kimsenin yasamasini istemedigimden burda acikca herseyi anlattim. Bi düsünün ablam nerdiyse 1 sene boyunca Bergen gibi saclsriyla gözünü kapatti bi gözü düstü digeri cinli gibi kaldi diye gercekten bunlar psikolojik cok Agir seyler.Merhaba. Epeydir bende yüz germe ile ilgili konuları okuyorum burda. Bir kere şu konuda eminim, bir doktor 5 hastasının 3 üne revizyon yapmak durumunda kalıyorsa iyi , el becerisi olan doktor Değildir.
Bir de konularda okuduğumda dikkatimi çeken olumsuzluk yaşayan üyeler burda genelde yazınca onların üzerine gidiliyor ve resmen sindirilmeye çalışııyor. Eh bu durumda insanlar da olumsuzluklarını özelden paylaşmayı seçiyor olabilirler.