Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüz görümlüğü değil, hediye bence. İçinden gelmiş ve takmışNikah memuru evlilik cüzdanını elime verdikten sonra eşim sırataş yüzük taktı parmağıma,ama ona da yüz görümlüğü denmez herhalde kaydirigubbakcemile3
. Ama vbana verdikleri gaz boşa çıktı.Sonuçta neyimiz varsa eşim ve bana ait.Borç da bizim,para da bizim...Ne ekersek onu biçeriz bence
Ben de Estel'e katılıyorum.Bu yüzden de düğünümde hiç adet filan dinlemedim.Canımın istediği şekilde davrandım. Bazı arkadaşlarıma kalsa, adetleri yerine getirtip bi güzel nasipleneceklerdi. Ama vbana verdikleri gaz boşa çıktı.Sonuçta neyimiz varsa eşim ve bana ait.Borç da bizim,para da bizim...Ne ekersek onu biçeriz bence
O yüz görümlüğü değil, hediye bence. İçinden gelmiş ve takmış
Erkek durumu varsa eşine bir şey takmışsa soyulmuş mu oluyor ?
Durumu olan içinden gelirse alır takar,durumu olmayan takmaz..
Adet olsun diye illa birşeyler takmış olmak değil söz konusu....
Sonuçta aynı kaptan yiyeceğiz,aynı wc ye gideceğiz..Sıkıntıyı da üzüntüyü de paylaşacağız..
Tabi takı adetlerinden elalem de nasibleniyorsa,bilemiyorum..:sm_confused:
Bence de, durumu olan içinden gelen bir erkek hediye almalı eşine. Zaten bundan daha doğal bir durum olamaz.
Ama adettendir diyip, yüz görümlüğü,gelin kendi evinden çıkarken para ister,gelin arabasından inmeden önce gelin inmez para ister, arabanın önünü kesen çocuklar para ister,damadın ayakkabısını saklayanlar para ister,sandığa oturan para ister, bazı aileler kızıma altın kemer...vs takçan diye diretirler...daha neler neler...benim kastettiğim buydu. Yanlış anlaşılmak istemem
Bence de, durumu olan içinden gelen bir erkek hediye almalı eşine. Zaten bundan daha doğal bir durum olamaz.
Ama adettendir diyip, yüz görümlüğü,gelin kendi evinden çıkarken para ister,gelin arabasından inmeden önce gelin inmez para ister, arabanın önünü kesen çocuklar para ister,damadın ayakkabısını saklayanlar para ister,sandığa oturan para ister, bazı aileler kızıma altın kemer...vs takçan diye diretirler...daha neler neler...benim kastettiğim buydu. Yanlış anlaşılmak istemem