- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi titiz gelin
-
Dalga geçilecek birşey yok ortada.Ttaile gittiğinde denizde öğrenirsn.Çok zor değil.Merhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Kafa suya girmeden yüzüyor sayılmazsın bence, bazen görüyorum öyle denizde yüzüyor kafa hep dışarda kupkuru fönü bozulmadan yüzenleri çok komik geliyor
Ayy aradığım fönlü saçBen bir de güneş gözlüğü takıyorum ayol, fönlü saç da ne ki
Ensem kazayla biraz ıslanır, o kadar.
Saçlarım kupkuru girer, kupkuru çıkarım.
Çok hafif ayaklarını sallaman yeterli deniz herşeyi yapıyorDeniz kaldırmıyor, batıyorum diye bişey yok, onu biliyorum. Su nasıl olsa beni taşıyacak diye, o güvenle yatan, çırpınmayan herkesi kaldırır deniz.
Yüzmeden, dikey bir şekilde suyun içinde nasıl duruyor insanlar biri bana bunu açıklasa
İlk fırsatta denemek istiyorum!! ama boyumu geçen yere gitmeye cesaret edebilirsem tabiÇok hafif ayaklarını sallaman yeterli deniz herşeyi yapıyor
Hafifde ellerini sallarsan öne arkaya suyun içinde mümkün değil batmassın 120 kiloyun batmıyorumİlk fırsatta denemek istiyorum!! ama boyumu geçen yere gitmeye cesaret edebilirsem tabi
Amaan dert ettiğinize bakınMerhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
O nadir insanlardan biri de benim ahahahahahahha yarım metre suda boguluyordumBende 24 yaşındayım yüzme bilmiyorum hem de yıllardır yazları yazlıkta geçen biri olarak. Olmayınca olmuyor valla ben de profesyonel bi destek almak istiyorum. Denizi çok fazla sevmiyorum belki yüzme bilmedigimdendir ama yüzme öğrenmek şart en azından kendimizi kurtaracak kadarSuya gömülünce çıkamıyorum millet kendini nasi kaldırıyor anlamıyorum ben bi metrelik suya düşsem alabora oluyorum kafam bacağım bi yere gidiyor yarim metrelik suda bile boğulabilirim
Bende 24 yaşındayım yüzme bilmiyorum hem de yıllardır yazları yazlıkta geçen biri olarak. Olmayınca olmuyor valla ben de profesyonel bi destek almak istiyorum. Denizi çok fazla sevmiyorum belki yüzme bilmedigimdendir ama yüzme öğrenmek şart en azından kendimizi kurtaracak kadarSuya gömülünce çıkamıyorum millet kendini nasi kaldırıyor anlamıyorum ben bi metrelik suya düşsem alabora oluyorum kafam bacağım bi yere gidiyor yarim metrelik suda bile boğulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?