- 2 Haziran 2016
- 320
- 511
- 18
- Konu Sahibi titiz gelin
-
Merhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm yüzücü gözlüğü olabilir.Bende bilmiyorum çok üzgünüm. Sevgilimle havuza gidiyoruz resmen rezillik. Korkuma öğrenemedim ben. Su gözüme gelsin illa biir havlu ile silicem öyle açıcam o gözümü.
Suyu içine girince gözümü açamıyorum. Panik yapıp çırpınıyorum.
Benim gibi olan var mı ?
Çözüm ne olabilir.
Özellikle göze su kaçma konusunda.
Çözüm yüzücü gözlüğü olabilir.
Daha iyi bir seçenek yok.
Hem havuzun dibini görürsünüz hem de gözünüze su gelmez.
Açabiliyorum ama açmamayı tercih ediyorum.Siz gözlüksüz suda açabiliyor musunuz gözünüzü.
Ben çocuk gibi kolluk taktım geçen yaz gittiklerimizde ama çekiniyorum açıkcası,
Bununla dalga geçenin mantığına şaşarım. Gayet normal herkes balık gibi yüzecek diye bir şey yok. Herkesin farklı fobileri var.
Ben de bilmiyorum derin olmayan yerde ayağımı yerden kesmek istediğim anda dizlerimin bağı çözülüyor yapamıyorum kafamı geçince panik oluyorum. Ailede kimse bilmezdi herkes sonradan öğrendi anne babamın ihmaliydi bu. Çocukken alıştırmak gerek.
Yüzme kursuna gitmeye fırsatım olmadı. Ama tatile çıkınca da denizin tadını çıkarmak istiyordum bu yüzden hep çocuk gibi kolluk ve sosis gibi şeyler kullandım. O kolluklar olunca iskeleden, kayaktan falan atlıyorum o derece cezbediyor. Başlayacağım kursa.
Ankara'da değilim o yüzden bilgim yok sadece paylaşmak istedim.
Olmayınca olmuyor. ben de 2 kez boğulma tehlikesi geçirdim çocukluğumda. o zamanlardan beri korkarım sudan. 5 aydır kursa gidiyorum ancak bortla kendi başıma yüzebiliyorum. benimle başlayanlar çok yol katetti. ama en azından biraz olsun korkumu yendim.bilmiyorum ve kötüsü öğrenemiyorum da.kursa da gittim olmadı yani.
bana da çok komik gelir süs köpeği gbi:)))))Kafa suya girmeden yüzüyor sayılmazsın bence, bazen görüyorum öyle denizde yüzüyor kafa hep dışarda kupkuru fönü bozulmadan yüzenleri çok komik geliyor
Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni :) kendimde böyleyim gözümde canlandıBende pek bilmem korkarım sudan nedense ama denize girmeyi severim fok balığı gibi karaya vurarım kıyılarda yüzmeye çalıştığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?