Eşimden utanıyorum.çok rahat ve gamsız.halbuki ailesinin en gamlı insanıymış meğerse,babam bana bilgisayar aldı,şu an başka şehirde çalışıyor bir süreliğine.diyorki sende iki bil.var birini götüreyim.onun da telefonu var halbuki.ben babama ne derim babam benim o bil.sevdiğimi bildiğimi ve alacak durumumuz şu an için olmadığını bildiği için aldı.evlilik iki kişilik fakat burda başka bişey var.bilmem anladınızmı.arada şaka yolla da olsa der mesela şöyle zengin olsaydın keşke diye.ama ciddiyet var içinde.bir de bebeğim olunca işi bıraktım.kayınvalidem çalışmamı istiyor eşim de.halbuki ben çalışmasam şu an geçirebiliyoruz.ne kadar menfaatçiler.yeni gelindim yeni işimde mutlu olamadım istifa ettim de eşimin annesi ne dedi biliyormusunuz evde tembellik ediyorsun haa dedi,inanabiliyormusnuz.lohusayım eşim işten çıkarıldı.lohusalık bitti bana ne dediler biliyormusunuz ne zaman işe başlayacaksın.sen önce oğlun için dua et iş bulsun.adam patlar evde değilim.taktılar benim çalışmama.yeni kaynanalar çok fena.çalışan gelin istiyorlar.hem de herşey eski usul devam etsin istiyorlar.
Son düzenleme: