Yüzsüz damat ve ailesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi ki konuşabilir, ben bana o an doğru gelmeyen birşeyi dile getirdim ve Elmayra ile konuştuk bitti..

konu amacını aştı...

laf dalaşına girmek istemiyorum, biz arkadaşla aramız da hallettik , iki kişinin mevzusuydu bu :3:
Senin aslında bana yaptığınla Çekirgenin sana yaptığı arasında fark yok. Bunu anlatmaya calısıyor o da sana. Olayın özür, beğenmediğimiz bir yorumu eleştirmek.

Yok öyle bir dünya
Ben önüme geleni eleştiririm ama başkasından eleştiriyi kabul etmem diye
Konuya yorum yapmadan Elmayra veya bi başkasına eleştiri de bulunmanız yersizdi ama kabul etme erdemine sahip değilsiniz.
Burayı herkes okuyor, bi laf atıp sonra tepki görünce de bizim ikimizin arasında deyip kaçmakla olmuyor bu işler.

Çek lütfen, benim yüzümden banlanırsnız cok üzülürüm.

Yok öyle bir dünya
Ben önüme geleni eleştiririm ama başkasından eleştiriyi kabul etmem diye
Konuya yorum yapmadan Elmayra veya bi başkasına eleştiri de bulunmanız yersizdi ama kabul etme erdemine sahip değilsiniz.
Burayı herkes okuyor, bi laf atıp sonra tepki görünce de bizim ikimizin arasında deyip kaçmakla olmuyor bu işler.

erdemlik? seviye sınırını koruyalım olur mu?

sadece tartışma çıkmasın ve uzatmayalım diye kestiriyorum bu kaçmak mı oluyor?

eğer kestirebilseydiniz bazı şeyleri bunu anlardınız...
yazmayın daha fazla benle ilgili birşey...

bugün her konuda bişeyler var ya :1::1::1:

Senin aslında bana yaptığınla Çekirgenin sana yaptığı arasında fark yok. Bunu anlatmaya calısıyor o da sana. Olayın özür, beğenmediğimiz bir yorumu eleştirmek.

Çek lütfen, benim yüzümden banlanırsnız cok üzülürüm.

elmayra uzatmayalım, ben sana ilk mesajımda arkadaşla ilgili yazdım zaten başında değil mi?

fark bana göre var sana göre yok...

uzatmayalım demiştik, hala uzuyor...

Burdaki yüzsüz damat eşiniz mi? Ben de görümcenizin kocasına falan diyorsunuz zannetmiştim.

Herkes rahat galiba.

konu dışı olacak ama yorumlarını çok beğeniyorum elmy.çok gerçekcisin...insanların görmek istemediklerini gösteriyorsun.helal sana

erdemlik? seviye sınırını koruyalım olur mu?

sadece tartışma çıkmasın ve uzatmayalım diye kestiriyorum bu kaçmak mı oluyor?

eğer kestirebilseydiniz bazı şeyleri bunu anlardınız...
yazmayın daha fazla benle ilgili birşey...

Ben sizin yaptığınızdan farklı bir şey yapmadım
Demek ki kendimize yapılmasını istemediğimiz birşeyi başkasına yapmamalıymışız
Uğurlar olsun :3:

elmayra uzatmayalım, ben sana ilk mesajımda arkadaşla ilgili yazdım zaten başında değil mi?

fark bana göre var sana göre yok...

uzatmayalım demiştik, hala uzuyor...

haklısın uzatmayalım gerçekten, kimse ban yesin istemem.

konu dışı olacak ama yorumlarını çok beğeniyorum elmy.çok gerçekcisin...insanların görmek istemediklerini gösteriyorsun.helal sana

Saol miskcim :38:

Cardialgia Hanım'a katılıyorum fakat herkesin uslübu ve tarzı farklı yapacak birşey yok.üstelik HAmileymiş.hayırlı doğumlar olsun.

Son düzenleme:
Eşimden utanıyorum.çok rahat ve gamsız.halbuki ailesinin en gamlı insanıymış meğerse,babam bana bilgisayar aldı,şu an başka şehirde çalışıyor bir süreliğine.diyorki sende iki bil.var birini götüreyim.onun da telefonu var halbuki.ben babama ne derim babam benim o bil.sevdiğimi bildiğimi ve alacak durumumuz şu an için olmadığını bildiği için aldı.evlilik iki kişilik fakat burda başka bişey var.bilmem anladınızmı.arada şaka yolla da olsa der mesela şöyle zengin olsaydın keşke diye.ama ciddiyet var içinde.bir de bebeğim olunca işi bıraktım.kayınvalidem çalışmamı istiyor eşim de.halbuki ben çalışmasam şu an geçirebiliyoruz.ne kadar menfaatçiler.yeni gelindim yeni işimde mutlu olamadım istifa ettim de eşimin annesi ne dedi biliyormusunuz evde tembellik ediyorsun haa dedi,inanabiliyormusnuz.lohusayım eşim işten çıkarıldı.lohusalık bitti bana ne dediler biliyormusunuz ne zaman işe başlayacaksın.sen önce oğlun için dua et iş bulsun.adam patlar evde değilim.taktılar benim çalışmama.yeni kaynanalar çok fena.çalışan gelin istiyorlar.hem de herşey eski usul devam etsin istiyorlar.

Arkadaşım hakkını helal et konun kaynadı k.bakma
konuna gelince kv dene deseydin yaa ne zaman işe başlayacaksın dediğinde
"oğlun ne zaman başlarsa o zaman" diye
saygı çerçevesinde ağzınını payını ver canım susarsan tepene binerler
bilg. konusunda bende bilg. dan birini istiyo sandım
çok istiyorsa eskiyi ver.. kullanmaya çalışmasın seni
daha ben doymadan benim eşimde almaya çalışsa elimden üzülürüm bende

Zengin olsaydın ne demek......al oğlum bunları sen ye diyen bir kız ailesi var mı.......etraf bunun gibilerle dolu........

Benim de ailemin maddi durumu çok iyi. Eşim de hep geyik yapar arkadaşlarının yanında ben geleceğimi ganatiledim şimdi keyiften çalışıyorum diye. ama tabi ki işin astarı öyle değil. Bunlar geyik olsun diye söylenmiş laflar.

Ben eşimle çıkmaya başladığımda arabam vardı ama haberi yoktu beyefendinin. Birgün bana dedi ki babana söyle de araba alsın gezelim diye tamamen espriydi. Ertesi gün arabayla gelip sürpriz yaptım. Çocuğun kaç gün morali bozulmuştu. Ezilmişti kötü hissetmişti kendini. Defalarca özür diledi şakaydı diye. Halbuki benimki sürprizdi :))

Evdeki iki bilgisayar varsa birini babanız almış öyle anladım. Diğerini kim aldı?

Bir de çalışsanız eve fazladan 1000-2000 lira daha girse fena olmaz evet. Eşiniz bunu kastediyordur.

Konu 5 sayfa, gerçekten konuya yapılmış yorum hepi topu bir sayfadır. Sen x'in avukatı mısın peki sen y'nin avukatı mısın diye gelişen ergen kavgalarına döndüğünün farkındasınızdır umarım. KK'da bir arkadaş timi vardır derlerdi de inanmazdım. Savunurken konu sahibine ayıp edecek noktaya gelmeyelim.

Konu sahibi arkadaşım, bilgisayarlardan diğerini vereyim canım demeniz yeterli sanırım. Bilgisayarla olan işleriniz internete girmekten ibaretse, eşinizin ise işini ilgilendiren mevzular varsa daha donanımlı bir bilgisayarla iş seyahatinde daha iyi görünebilir. Yani ben de elektronik eşyalarımı paylaşmayı çok sevmem ama eşten bahsediyoruz, yabancı biri değil sonuçta. Bir de eve ihtiyacınız dahilinde bir bilgisayar alacak kadar durumunuz yoksa ben çalışmadan da gayet geçiniyoruz çok doğru bir cümle olmuyor.
Ben kadınların çalışması taraftarıyım. Lohusalık zamanını ayrı yuyuyorum ama bunun dışında gelinlerin ya da eşlerin çalışmasının istenmesi kadar doğal bir şey yok bence. Ha ama bu eşinizle sizin aranızdadır. Kayınvalide en fazla bir fikir belirtir ama baskı yapması saçma olur. Gene de eşinize neden yüzsüz dediniz anlamadım.

Bu yüzsüz damat tabiri cidden çok kaba olmuş, anlaşılan eşinle aranızda pek saygı falan kalmamış. Açıkçası ben sadece eşimin yanında değil, onun olmadığı yerlerde de onun saygınlığını korur saygı gösteririm ki o da öyledir.

Bilgisayar konusuna gelince, eşimle nişanlı olduğumuz dönemde onun laptopu bozuldu servise götürdük çok fazla fiyat çıkardılar. Düğün hazırlığı yaparken buna hiç gerek yok diye düşünüp yaptırmadık ve ben annemin bana doğum günü hediyesi olarak aldığı laptopu nişanlıma verdim.Evde ki masa üstü bilgisayar yeterdi bana sonuçta. Laptop evlenene kadar da ondaydı, şimdi evimizde. Yani anlatmak istediğim, insan kocasından mal kıskanır mı ya??? Bu ilginç..

Çalışıp çalışmamaya gelince; kayınvalidenizin buna karışma hakkı yok, bence yerli yerinde söylenecek bir sözü hak ediyor. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi, siz onların söylemesine göre çalışacak değilsiniz sonuçta. Eşinizle konuşursunuz, ileride ki planlarınızı, yaşam standartlarınızın nasıl olmasını arzu ettiğinizi, çocuğunuzu ve onun geleceğini konuşursunuz kararınızı verirsiniz.

Nacizane fikrim ise, lütfen çalışın. Ben artık Türk kadınlarının, sırtlarını kocalarına dayamış, mecbur bakacak koca değil mi? hallerinden kurtulmalarını istiyorum. Sorunlara katlanmak zorunda değil, sorunları alt edecek güce sahip olmasını istiyorum. Aldatılma, boşanma, şiddet vs gibi durumlarda başları dik hayatlarına devam edebilecek kadınlar istiyorum. Halen daha "otur evinde çocuğuna bak, erkek değil mi bakacak evine mecbur" kafasından çıkın artık.

Eşimden utanıyorum.çok rahat ve gamsız.halbuki ailesinin en gamlı insanıymış meğerse,babam bana bilgisayar aldı,şu an başka şehirde çalışıyor bir süreliğine.diyorki sende iki bil.var birini götüreyim.onun da telefonu var halbuki.ben babama ne derim babam benim o bil.sevdiğimi bildiğimi ve alacak durumumuz şu an için olmadığını bildiği için aldı.evlilik iki kişilik fakat burda başka bişey var.bilmem anladınızmı.arada şaka yolla da olsa der mesela şöyle zengin olsaydın keşke diye.ama ciddiyet var içinde.bir de bebeğim olunca işi bıraktım.kayınvalidem çalışmamı istiyor eşim de.halbuki ben çalışmasam şu an geçirebiliyoruz.ne kadar menfaatçiler.yeni gelindim yeni işimde mutlu olamadım istifa ettim de eşimin annesi ne dedi biliyormusunuz evde tembellik ediyorsun haa dedi,inanabiliyormusnuz.lohusayım eşim işten çıkarıldı.lohusalık bitti bana ne dediler biliyormusunuz ne zaman işe başlayacaksın.sen önce oğlun için dua et iş bulsun.adam patlar evde değilim.taktılar benim çalışmama.yeni kaynanalar çok fena.çalışan gelin istiyorlar.hem de herşey eski usul devam etsin istiyorlar.

e sen bunlar karşısında hiç cevap vermiyomusun hepsinin tozunu attırırım valla kime neymiş :32:

Konu şu an sadece babamın bana aldığı 1haftalık bil olmakla kalıyor.hangi birini anlatayım.ayrıca biri bana baksın diye evlenmiş değilim.babam da bakardı şükür hiç çalışmasam.amacım çalışmamam değil.neyse herkese iyi günler :)

Son düzenleme:
Konu şu an sadece babamın bana aldığı 1haftalık bil olmakla kalıyor.hangi birini anlatayım.ayrıca biri bana baksın diye evlenmiş değilim.babam da bakardı şükür hiç çalışmasam.amacım çalışmamam değil.neyse herkese iyi günler :)

Nasıl ki 25 yaşına gelmiş bir erkeğe babam bana bakar cümlesini yakıştıramazsam bir kadına da yakıştırmadım. Biri bana baksın istemiyorum diyip babam bana baksın demek de çelişkidir. Allah gecinden versin ama babalar da sonsuza dek başımızda değildir.

Nasıl ki 25 yaşına gelmiş bir erkeğe babam bana bakar cümlesini yakıştıramazsam bir kadına da yakıştırmadım. Biri bana baksın istemiyorum diyip babam bana baksın demek de çelişkidir. Allah gecinden versin ama babalar da sonsuza dek başımızda değildir.

Ben babam bana baksın demedim arkadaşım,öyle bir niyetim olsaydı bakardı şükür diyorum.artı koskoca adam bana bakmak zorunda değil.

Ben babam bana baksın demedim arkadaşım,öyle bir niyetim olsaydı bakardı şükür diyorum.artı koskoca adam bana bakmak zorunda değil.

Anlıyorum. O zaman şu anda çalışmamanızın tek sebebi çocuğa bakma ihtiyacı ki kutsal bir ihtiyaç. Onun dışında da bir bu mevzuyu bir de bilgisayar mevzusunu yazdığınız için herkes onlara yorum yaptı. Başka bir şey varsa bilemeyiz ki biz onu.

Çalışma konusunda ise nişanlıyken bu konuları konuşmadınız mı? Ya da bebek planlarken? Bebek olduktan sonra bakarken çalışmayacağım diye. Olmadı şimdi konuşun. Ben çocuk büyüdükten sonra çalışıcam zaten. Sürekli bu konunun açılmasından rahatsızım. Annene uygun bir dille anlatmalısın diyin. Yani bir şekilde eşiniz annesi ile muhatap olsun.

Anlıyorum. O zaman şu anda çalışmamanızın tek sebebi çocuğa bakma ihtiyacı ki kutsal bir ihtiyaç. Onun dışında da bir bu mevzuyu bir de bilgisayar mevzusunu yazdığınız için herkes onlara yorum yaptı. Başka bir şey varsa bilemeyiz ki biz onu.

Çalışma konusunda ise nişanlıyken bu konuları konuşmadınız mı? Ya da bebek planlarken? Bebek olduktan sonra bakarken çalışmayacağım diye. Olmadı şimdi konuşun. Ben çocuk büyüdükten sonra çalışıcam zaten. Sürekli bu konunun açılmasından rahatsızım. Annene uygun bir dille anlatmalısın diyin. Yani bir şekilde eşiniz annesi ile muhatap olsun.
Evet öyle dedim zaten konuştu o da.umarım bir daha açılmaz konu,saygımı kaybederim diye korkuyorum.ayrıca bu çalışmama durumu bende inada bindi birazcık kayınvalidemden dolayı.bebeğim olmasaydı böyle olmazdı o ayrı.

Son düzenleme:
Back
X