- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Sen mi çok hassasın yoksa benim mi ayarlarım anormal dedim yazını okuduktan sonra.
1.) Evinizde 2 pc varsa eğer birini baban aldıysa muhtemelen evde olan diğerini kastediyor eşin. Ben bunda bir tuhaflık göremedim. Babanın aldığını kullanırken diğerinin turşusunu mu kurdun acaba?
2.) Ben de eşime diyorum bazen: şöyle zengin olsaydın da ben çalışmasaydım yatlarda tatil yapsaydım diye tamamen geyik amaçlı. O da bana diyor: sen zengin olsaydın.ben diyorum ki: ben zengin olsaydım cemiyetten biriyle evlenirdim senle neden evleneyim diyorum.. tamamen geyik yapıyoruz. Burada da bir tuhaflık göremedim.
3.) İş konusunda herkesin geçim eşikleri farklıdır. Biri karnı doyduğu zaman kadının çalışması gereksiz der. Birinin evine 10 bin tl para girer yine de çıtası yüksektir. Eşinin senin çalışmanı isteme konusunda da radikal bir sorun göremedim. Uç noktalarda sana bunu kompleks yaptırmıyorsa eğer. Ve sen de bir mesleğin varsa ve sağlığın yerindeyse neden çalışmayasın ki??
Evet! Bende senin ile hemfikirim. Kadinlarin evlendikten sonra neden çalismak istemediklerini hiç anlam veremiyorum.
Geçinmek ve yatirim yapmak arasinda çok büyük fark var. Bak çoçukta varmis. Ben çoçugum iyi okullarda okuyabilsin, ileriye
yatirim yapayim diye daha çok çalismak isterdim.