yüzsüz görümcem

Aslında sizin özelinizde böyle düşünmüyorum, genel kanım bu yönde. Örneğin yengeniz gelse buraya "eşimle kendi aramızda tartışırken görümcem araya girip yalandan beni savunuyormuş gibi yapıyor, ne kadar ikiyüzlü" gibi bir şeyler yazsa emin olun şimdi sizin görümcenize sallayanlar size de kimliğinizi bilmeden saydıracaklar.

Burada siz haklı olabilirsiniz, görümcenize yardım etmekte zorlanıp kendinizi kullanılmış hissedebilirsiniz ancak sadece bu veriye dayanarak görümcenizin bu nefret söylemlerini hak ettiğini, kesinlikle yardım edilmemesi gereken bir şahıs olduğunu, örümcek ya da yüzsüz sıfatlarına layık olduğunu düşünmüyorum.

Ewet canim aynen öyle ben gocunmuyorum yardim ettimde okdar ama kullaniyomus gibi olupta boyle tepki verince kizdim acikcasi.. Benim kayinvalidem hemen oyke tersledigimde eşini arar yapsa nokcakmis diye beni şikayet eder. Annene bile aramiyo beni diye sikayet etmiş kadin o. Gerçi nen umursamiyorum her laf sokmada aramiza bi duvar daha oruyorum

Evet nu dediğimizde haklisiniz kotu bi insandır diyemem yani genel anlamda yuzsuzde diyeme . Bu konuda yuzsuzluk yaptı diyebilirim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…