- Konu Sahibi witchhunter
-
Tatlim demezmiyim diyorum. Hii haklisin tabi deyip sen yapsana yaa diye devam ediyor. Dediğin gibi diplomayi ben amcam sankiabla ben 15 yaşındayım ama beni dinlemeni isterim..
Görümcen kötü yapmış o ne öyle ödev yaptırmak? sanırsam çalışıyorsun. senin işin var en önemlisi bebeğin var ve tüm bunlarla ilgilenmen gereken bir bedenin var ve ona bakmak zorundasın. Bunu görümcene kırılmayacağı ama anlayıp köşesine çekileceği bir biçimde söyle bence..Hem onun beyni çalışmıyor mu sen mi diploma kazanacaksın onun yerine? Bunları yapamayacak adar beceriksizse hiç okumasın.. Laf sokarsa da haksız olduğunu belirt.. Benim düşüncem bu ablacım umarım destek olmuşumdur...
Aklimdan geçmedi değil acikcasi benimde ama hadi neyse abisinin hatrina yapiverdimHakikaten ilkokul cocugu gibi. Bastan alistirmamak gerekiyor galiba bazilarini iyilige. Kirk yil sirtinda tasisan da bi gun indirince senden kotusu olmuyor. O yuzden iyisi mi hic tasimamak.. Adama bak ya az yesin de kendine bi usak bulsun odevleri icin. Ben olsam bi daha istemesin diye bastan savma yapardim. Cok mu kotuyum ne
İsim ne benim onların ödevlerini yapcam tabi gecen sene ablasi bu sene kendisi.ne bu ödevini annesine yaptıran ilk okul çocuğu gibi
zorunda mısın
süper bir çözüm önerisi valla bence deneyin :)))O size ödev yolladıkça siz de ona iş buyurun
ben ödevine göz atayım sen de ütüyü yapıver, evi süpür, toz al, balkonları yıka :) deyin...bir süre sonra yılacaktır...
Ayy evet bende onun ödevini yapiyorum o whatsap.ona uyuyor yazmis utanmadan ben gece bilmem kaç kere kalkiyorum uyuyan oAynısı benim de başıma geldi. Kuzenim staj dosyama yardım et dedi bi arkadaşta geldi biz yazıyoruz o oturmuş sigara çay keyfi yapıyodu
Harikaymis ama o başka ben başka sehirdeyim.süper bir çözüm önerisi valla bence deneyin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?