yüzsüz görümcem

witchhunter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
386
89
53
35
İstanbul
Aksam aksam asabimi bozdu gorumcem. Üniversiteye gidiyor ve ödevleri için benden birkaç gündür yardim istiyordu bende yardim ediyordum. Ama artik direk ödevini ilkokul çocuğu gibi tamamini bana yaptırmaya başladı.bu arada Benim bir bebegim var daha 5 aylik ve sürekli onunla ilgileniyorum biraz mizmiz. Yapamayabilirim anca kişi uyutunca vaktim oluyor deyince onu uyur öyle yap ben uyumam beklerim. Sanki onun uyuyup uyumamasi çok onemliymis gibi.benim tek dinlenme iş yapma oturup kocamla iki sohbet etme vaktim ozamanlar ondada onun ödevini yapicakmisim. ayrıca benimde dinlenmem lazim arada biliyosunki deyip isim var sen yap ben kontrol ederim sadece dedim. Neyse yapmis gönderdi kontrol ettim birde laf sokuyo isine mani olmadik umarim diye. Allahim deli oldum ya sanki hamileleigimin son haftalarinda yeni dogum yaptigimda bana oturmaya gelip hic yardim etmeyen yan gelip yatip birde hizmet bekleyen onlar değilmiş gibi bide benden yardim bekliyorlar ya sanki hakediyolarmis gibi. Çok sinirlendim butda içimi bosaltiyim dedim..

Hakikaten ilkokul cocugu gibi. Bastan alistirmamak gerekiyor galiba bazilarini iyilige. Kirk yil sirtinda tasisan da bi gun indirince senden kotusu olmuyor. O yuzden iyisi mi hic tasimamak.. Adama bak ya az yesin de kendine bi usak bulsun odevleri icin. Ben olsam bi daha istemesin diye bastan savma yapardim. Cok mu kotuyum ne

abla ben 15 yaşındayım ama beni dinlemeni isterim..
Görümcen kötü yapmış o ne öyle ödev yaptırmak? sanırsam çalışıyorsun. senin işin var en önemlisi bebeğin var ve tüm bunlarla ilgilenmen gereken bir bedenin var ve ona bakmak zorundasın. Bunu görümcene kırılmayacağı ama anlayıp köşesine çekileceği bir biçimde söyle bence..Hem onun beyni çalışmıyor mu sen mi diploma kazanacaksın onun yerine? Bunları yapamayacak adar beceriksizse hiç okumasın.. Laf sokarsa da haksız olduğunu belirt.. Benim düşüncem bu ablacım umarım destek olmuşumdur...

iyilik yap at denize balık bilmezse halık bilir,sen iyiliğini yapmışsın.

boşver,, ama birdaha bu tarz tavırlara girişirse uyar

bellkı senden küçük , çekinme yani.

arada tavrı koymak lazım ki nerde durmaları gerektiğini bilsinler

Bence gayet normal bir laf

Sen uyardığın ve rahatsız olduğunu belli ettiğin için

"Mani olmadım umarım" demiş, ne desin

Bir de ek olarak bir tespit daha yaptım ki kkda konu içinde görümce ve kaynana geçiyorsa herkese bir celallenme bir hararet geliyor. Büyütülmeyecek, problem olmayacak olaylar alevlenip yakıp yıkıyor. Aslında realitede karşınızda bulunan kaynana ve görümceden çok algısal olarak, kafanızda kurduğunuz kaynana ve görümce imgelerine çok sinirlendiğinizin farkında mısınız? (genele diyorum)

Aynısı benim de başıma geldi. Kuzenim staj dosyama yardım et dedi bi arkadaşta geldi biz yazıyoruz o oturmuş sigara çay keyfi yapıyodu

Tatlim demezmiyim diyorum. Hii haklisin tabi deyip sen yapsana yaa diye devam ediyor. Dediğin gibi diplomayi ben amcam sanki

Aklimdan geçmedi değil acikcasi benimde ama hadi neyse abisinin hatrina yapiverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…