yüzsüz görümcem

Kesinlikle yine ödevi olduğunda düşünmeden yine söyler ama bundan sonra benden o yuzu bulamicaktir

Off bizim komşu kızı var, ödev yapmaya geliyor, 10 dakikada bitecek ödev için 2 saat duruyor. Ben yapıyorum o internete girmek istiyor hem de daha 4. sınıfta. O geldi şimdi aklıma.
Bu gibi durumlar sinirimi zorladığı için sana da diyorum ki ödev falan yapma, hem senin mazeretin de var, sen ödev yaparken bebeğin nolcak? Emin ol senin çocuk büyüsün, gitsin görümcene 'hala ödevimi yap' desin kılını kıpırdatmaz o kız.

Ayni şehirde degiliz ki

mail mi göndermeni istiyor ödevi..?
* bilgisayarımda sorun var ,
* internet yok (herhangi bi sebep uydurup),
* son güne kadar beklet yaptım yapıyorum diye , son günde "gönderiyorum , deniyorum gitmiyo mail bi türlü" diyebilirsin mesela..

ben bişeyi yapmak istemiyim , bahane konusunda çığır açarım valla

Küçük hanima bak sen daha şimdiden adam kullaniyo :) zaten bebeği uyur aksam gece uykusuna yatinca yap diyo çok akilli bunlar he saf ayagina yatip gecinip gidiyorlar

Whatsap.tan istiyor o bahaneleri abisi yoluyla eleyebilir hemen

valla görümce bayağı şımarıkmış ben olsam kontrol de etmem böylesine banane
zaten 5 aylık bebek demek full meşguliyet anlamına geliyor, uyuduğu zamanda dinlenirim, senin sorumulukların sana yeter, başkalarıda bi zahmet kendi sorumluluklarını üstlensin

Kesinlikle yine ödevi olduğunda düşünmeden yine söyler ama bundan sonra benden o yuzu bulamicaktir

Doğrusunu yapıyorsunuz merak etmeyin mesafenizi koruyun belki şuan sizi anlamayabilir görümceniz ama emin olun zamanla ileride sizi gayet iyi anlayacaktır şüpheniz olmasın sevgiler

Ayni evde allah kolaylık versin canim. Biz bi hafta ayni evde kalsak savaş cikar herhalde :)

Ya aslinda baska bi sikayt yok odew konusu bulasik bile zor yikiyorum daralmalarim artti onun kucugu okumuyo hic yardimi yok bna bnde kynanama aciyorum yinede zorla da olsayapiyrm dudüşük tehlikm vrdi yine yrdm etmedi erken DGM riskin wardi uç gün hstnede yttm yine yrdmi olmadi eşimin belli bi isi yok kiraya da cikamiyrz uç dört senye ew alcklr işallah eşimin hatrina katlanyrm mcbr

Ben sana bagliyim arkadasida onada anlat be tatlim ne guEl dedin agzina saglik

Zamanki gelince onunda basina gelecektir benzerkeri canim anlicaktir hatasini. Ne denirki böylesine halden anlamayana. Benim gorumcelerimde öyle zaten ne lahusaligimda ne düğünde ne doğumda ne hamileligimde hic biseye el surmediler

kndrsurprinazil ost: 38367891 .!.:
Zamanki gelince onunda basina gelecektir benzerkeri canim anlicaktir hatasini. Ne denirki böylesine halden anlamayana. Benim gorumcelerimde öyle zaten ne lahusaligimda ne düğünde ne doğumda ne hamileligimde hic biseye el surmediler

Lohusalik donemi nasil olck bklm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…