- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi witchhunter
-
Kesinlikle yine ödevi olduğunda düşünmeden yine söyler ama bundan sonra benden o yuzu bulamicaktiriyi niyeti suistimal eden insanlardan artık gerçekten midem bulandı çok düşüncesiz bir görümceniz var üzgünüm daha yeni doğum yapmış bir kadın seni kırmadan sana yardım ediyor bu durumu tamamen kullanan insanları anlamak gerçekten güç bu tavrınızı bozmayın bana kalırsa sizden yine yüz bulursa çok geçmeden aynı şeyleri yaşarsınız emin olun.
Ayni evde allah kolaylık versin canim. Biz bi hafta ayni evde kalsak savaş cikar herhalde :)Yok canm ya bnmki lise sona gdyo insan ister istmz hayr dyemyo hele bide ayni ewde yasiyosan
İyilik olsun hadi yardimedeyim dedim oda tepeme ciktiNeden en basinda kabul ettin ki ne geregi var
Ayni şehirde degiliz ki
Küçük hanima bak sen daha şimdiden adam kullaniyo :) zaten bebeği uyur aksam gece uykusuna yatinca yap diyo çok akilli bunlar he saf ayagina yatip gecinip gidiyorlarOff bizim komşu kızı var, ödev yapmaya geliyor, 10 dakikada bitecek ödev için 2 saat duruyor. Ben yapıyorum o internete girmek istiyor hem de daha 4. sınıfta. O geldi şimdi aklıma.
Bu gibi durumlar sinirimi zorladığı için sana da diyorum ki ödev falan yapma, hem senin mazeretin de var, sen ödev yaparken bebeğin nolcak? Emin ol senin çocuk büyüsün, gitsin görümcene 'hala ödevimi yap' desin kılını kıpırdatmaz o kız.
Whatsap.tan istiyor o bahaneleri abisi yoluyla eleyebilir hemenmail mi göndermeni istiyor ödevi..?
* bilgisayarımda sorun var ,
* internet yok (herhangi bi sebep uydurup),
* son güne kadar beklet yaptım yapıyorum diye , son günde "gönderiyorum , deniyorum gitmiyo mail bi türlü" diyebilirsin mesela..
ben bişeyi yapmak istemiyim , bahane konusunda çığır açarım valla
valla görümce bayağı şımarıkmış ben olsam kontrol de etmem böylesine bananeAksam aksam asabimi bozdu gorumcem. Üniversiteye gidiyor ve ödevleri için benden birkaç gündür yardim istiyordu bende yardim ediyordum. Ama artik direk ödevini ilkokul çocuğu gibi tamamini bana yaptırmaya başladı.bu arada Benim bir bebegim var daha 5 aylik ve sürekli onunla ilgileniyorum biraz mizmiz. Yapamayabilirim anca kişi uyutunca vaktim oluyor deyince onu uyur öyle yap ben uyumam beklerim. Sanki onun uyuyup uyumamasi çok onemliymis gibi.benim tek dinlenme iş yapma oturup kocamla iki sohbet etme vaktim ozamanlar ondada onun ödevini yapicakmisim. ayrıca benimde dinlenmem lazim arada biliyosunki deyip isim var sen yap ben kontrol ederim sadece dedim. Neyse yapmis gönderdi kontrol ettim birde laf sokuyo isine mani olmadik umarim diye. Allahim deli oldum ya sanki hamileleigimin son haftalarinda yeni dogum yaptigimda bana oturmaya gelip hic yardim etmeyen yan gelip yatip birde hizmet bekleyen onlar değilmiş gibi bide benden yardim bekliyorlar ya sanki hakediyolarmis gibi. Çok sinirlendim butda içimi bosaltiyim dedim..
Kesinlikle yine ödevi olduğunda düşünmeden yine söyler ama bundan sonra benden o yuzu bulamicaktir
Ayni evde allah kolaylık versin canim. Biz bi hafta ayni evde kalsak savaş cikar herhalde :)
Ben sana bagliyim arkadasida onada anlat be tatlim ne guEl dedin agzina saglikvalla görümce bayağı şımarıkmış ben olsam kontrol de etmem böylesine banane
zaten 5 aylık bebek demek full meşguliyet anlamına geliyor, uyuduğu zamanda dinlenirim, senin sorumulukların sana yeter, başkalarıda bi zahmet kendi sorumluluklarını üstlensin
Zamanki gelince onunda basina gelecektir benzerkeri canim anlicaktir hatasini. Ne denirki böylesine halden anlamayana. Benim gorumcelerimde öyle zaten ne lahusaligimda ne düğünde ne doğumda ne hamileligimde hic biseye el surmedilerYa aslinda baska bi sikayt yok odew konusu bulasik bile zor yikiyorum daralmalarim artti onun kucugu okumuyo hic yardimi yok bna bnde kynanama aciyorum yinede zorla da olsayapiyrm dudüşük tehlikm vrdi yine yrdm etmedi erken DGM riskin wardi uç gün hstnede yttm yine yrdmi olmadi eşimin belli bi isi yok kiraya da cikamiyrz uç dört senye ew alcklr işallah eşimin hatrina katlanyrm mcbr
İyilik olsun hadi yardimedeyim dedim oda tepeme cikti
kndrsurprinazil ost: 38367891 .!.:Zamanki gelince onunda basina gelecektir benzerkeri canim anlicaktir hatasini. Ne denirki böylesine halden anlamayana. Benim gorumcelerimde öyle zaten ne lahusaligimda ne düğünde ne doğumda ne hamileligimde hic biseye el surmediler
Ayy ben laf sokuyosun falan desem aglaya aglaya abisine acindirir kendini bni suçlu cikartir bideBence acik acik konus. Ben bunlra zaman ayiramiyorim ustune ustlul laf sokuyorsun birde diye de ekle.
Ayy ben laf sokuyosun falan desem aglaya aglaya abisine acindirir kendini bni suçlu cikartir bide
İnşallah benimki gibi olmaz canim. Benim kayin validen gelen giden için bi tatli bisey böle yapip getirmedi toplu halde gelselerdi yapardım dedi bide ayy annesi kizindan yüzsüz. Bnde ameliyatli olduğum için yapamadim hazir aldik niye hazir aliyosunuz dediLohusalik donemi nasil olck bklm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?