- 27 Nisan 2009
- 2.766
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.121
- 683
- Konu Sahibi booksmoney
Bende hoşlanmıyorum bizim şirkettede vardı. Millet toplanıp alıyor bunlar 5 kuruş katmadan utanmadan gelip alıyor. Bir dedik 2-3 -5 abartısız 6 ay falan Sonra baya sesli laf ettik kestiler ayaklarını.Biz 3 arkadaş sabahları kahvaltı yapıyoruz diye kahvaltılık alıyoruz. Bizim gibi olan birkaç kişi daha var öncelikle bunu belirteyim. Sorunum ise şu bir ay önce ofise yeni bi personel başladı. İlk başta bizim yanımıza çok gelmezken son zamanlarda yanımıza gelip biz kahvaltıyı toplarken bi şeyleri ekmek arası yapmaya başladı. Biz acaba şirket mi alıyor diye düşünüyor o yüzden mi rahat rahat alıyor diye düşündük. Çünkü öyle rahat ki hiç sormadan alıyor ve biz toplarken poşete mi koyuyorsunuz ben koyarım bile dedi. Arkadaşımda dedi ki biz aramızda para toplayıp alıyoruz istersen sende dahil olabilirsin para verip. O da hiç cevap vermedi. Sonra bu sessiz olan kıza demiş ki ben sizden kalanları yiyorum çöpe gitmesin diye (ki çöpe attığımız yok) rahatsız olmuyorsunuz dimi aralıklı oruç yapıyorum başka bi şey yemiyorum. Arkadaşımda buna kendisine bi şeyler almasını söylemiş.
Bir süre daha böyle devam edince ben artık masayı toplarken gelince önünden aldım biz toplarız sen karışma dedim. Bu tavrımdan anlamıştır diye düşündüm ama yok anlamamış ertesi günde saat 3 4 civarı bizim dolaba koyduğumuz tabakları çıkarmış yerken görmüş arkadaşım sonra da demiş ki aa yakalandım arkadaşım şok olmuş bi şey diyememiş o sessiz birisi zaten diyemez öyle bi şey niye yiyorsun diye. Bunu da bize söyledi akşam ve ben dedim ki artık ben başka birini beslemek istemiyorum ya sen güzellikle yaz ya da ben kendi uslubum ile konuşucam arkadaşımda yazdı. Bu da demiş ki ben zaten booksmoney nin tavrından anladım kırmadan söylediğin için sağ ol demiş.
Bu sabahta sanki yiyip içen gizli gizli bizmişiz gibi surat yapıyor. Bu arada belirtmek isterim ki hepimiz eli açık insanlarız ama bu resmen enayi yerine koymak çünkü sanal marketlerden kahveye kadar sipariş ediyor bi kahvaltıya gelince böyle yapıyor. Şimdi ben bu insana ne demeliyim? Muhatap olmayı düşünmüyorum ama böyle haklı gibi konuşamasın diye de diğer insanlara söyledim bu şekilde yapıyor diye herkes ayıpladı.